- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
yaşiyo muyum ben de bilmiyorum canimsen yaşıonmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşiyo muyum ben de bilmiyorum canimsen yaşıonmu
Nieeeeyaşiyo muyum ben de bilmiyorum canim
Hiçbir şeye yetişemiyorum ev işleri falan öylece kalıyor bi de benim bebe artık yatagı gördüğü an çığlık atıyor uyumak asla istemiyor. Her uykuda aynı mücadele oluyor. Yine de şükür halime, yakinda işe başlicam o zamanlari düşünemiyorumNieeee
Ayy aynı benim bebe. 8 ay uyku gerilemesymiş. Fiziksel gelişiminin bir parcasiyms. Bir haftadır mücadele ediyorum ben de. Uyutcagimi anladığı anda başlıyor kaçmaya savaş halindeyiz inşallah kısa sürer çok yorucu oluyorHiçbir şeye yetişemiyorum ev işleri falan öylece kalıyor bi de benim bebe artık yatagı gördüğü an çığlık atıyor uyumak asla istemiyor. Her uykuda aynı mücadele oluyor. Yine de şükür halime, yakinda işe başlicam o zamanlari düşünemiyorum
Geçeceğini bilmek bile umut verici yoksa böyle böyle tükeneceğim vallahi inşallah en kısa zamanda atlatılırız hepimizAyy aynı benim bebe. 8 ay uyku gerilemesymiş. Fiziksel gelişiminin bir parcasiyms. Bir haftadır mücadele ediyorum ben de. Uyutcagimi anladığı anda başlıyor kaçmaya savaş halindeyiz inşallah kısa sürer çok yorucu oluyor
İşe başlaynca belkide biraz daha rahat edeceksn psikolojikmenHiçbir şeye yetişemiyorum ev işleri falan öylece kalıyor bi de benim bebe artık yatagı gördüğü an çığlık atıyor uyumak asla istemiyor. Her uykuda aynı mücadele oluyor. Yine de şükür halime, yakinda işe başlicam o zamanlari düşünemiyorum
Evet canım ya sağlıkları yerinde olsun yeter ama baş etmek iyice zorlaştı sürekli ayağa kalkmak istiyor düşüyor ağlıyor gece yatırıyorum hemen evi topluyorum daha ben yastığa başımı koyarken başlıyor mızıltısı kambur olacam bu gidişle ama bilinçsizce de olsa anne demesi kahkahası dünyaya bedelEvet gunduz yarim saat uyuyor bi daha akşama kadar uyumuyor nasıl dayanıyor uykusuzluğa o kadar saat anlamıyorum bugün zorla uyuttum kundak yaptım artık öyle uyudu. Olsun canım sağlık olsun yeter ki gerisi hallolur napalim
Maşallah tuğrul paşaya erken atılmak istiyor hayata e tabi yat yat sıkıldı çocuklar onlar da haklı benimki de iki dk bakmiyim kayboluyor gözden odalarda erva arıyorum artık oturmak yok bize ama dediğin gibi bir gülüşü dünyaya bedel iyi ki varlar evin neşesi onlarEvet canım ya sağlıkları yerinde olsun yeter ama baş etmek iyice zorlaştı sürekli ayağa kalkmak istiyor düşüyor ağlıyor gece yatırıyorum hemen evi topluyorum daha ben yastığa başımı koyarken başlıyor mızıltısı kambur olacam bu gidişle ama bilinçsizce de olsa anne demesi kahkahası dünyaya bedel
Emekliyor mu canım yoksa yürüteçmi kullanıyorsunuz?Maşallah tuğrul paşaya erken atılmak istiyor hayata e tabi yat yat sıkıldı çocuklar onlar da haklı benimki de iki dk bakmiyim kayboluyor gözden odalarda erva arıyorum artık oturmak yok bize ama dediğin gibi bir gülüşü dünyaya bedel iyi ki varlar evin neşesi onlar
1 yıl gider işte yaa. E bebek indiirminde unibaby nin 24 lüsünden aldımanammm ne ettn kız 800 tlik ıslak mendili ne edcen
Yürüteç kullanmıyorum canım sürünerek ve döne döne gidiyor emekleme pozisyonu aliyor ama emeklemiyor dahaEmekliyor mu canım yoksa yürüteçmi kullanıyorsunuz?
Bebeğin hangi kelimeleri söylüyor canım? Benimkinin gelişimi geride kaldı galibaSlm canlar kizin pesinde koşmaktan bakamadım tutunup kalkma başladı artık hiç durmuyo hoş zaten durmuyordu çene bir yandan susmuyor 10 kelimeyi geçtik sanırım uyku bitti bir haftadır gece çok kalkıyor gelemedi şu dişimiz
Birde kollarım hep cizik ve morluk doldu sağolsun kızım emerken çizip sıktırıyor
Hmm anladım canım bizimkide aynı emeklemiyor henüz en fazla poposunu kaldırıp kendini ileri itiyor ama yürüteçle bale yapar gibi parmak ucunda her yere yetişiyor geçen evin içinde kaybettim bi baktım banyoda bağırıyo girmediği oda yokYürüteç kullanmıyorum canım sürünerek ve döne döne gidiyor emekleme pozisyonu aliyor ama emeklemiyor daha
Tam cimcime bunlar bizim uzun zamandır döne döne gidiyordu bir haftadır sürünerek gitmeye başladı peşime mutfaga geliyor genelde dün bi baktım banyoya girmiş artık daha çok dikkat etmeliyizHmm anladım canım bizimkide aynı emeklemiyor henüz en fazla poposunu kaldırıp kendini ileri itiyor ama yürüteçle bale yapar gibi parmak ucunda her yere yetişiyor geçen evin içinde kaybettim bi baktım banyoda bağırıyo girmediği oda yok
Aynen valla ☺ ortalıkta da bişey bırakmamak gerek ellerine ne geçerse direk ağızlarındaTam cimcime bunlar bizim uzun zamandır döne döne gidiyordu bir haftadır sürünerek gitmeye başladı peşime mutfaga geliyor genelde dün bi baktım banyoya girmiş artık daha çok dikkat etmeliyiz
Ayy evet o çok tehlikeli işte. Geçen peçete yerken yakaladım o konuda ablasını uyardım yerde bişey bırakmıyor gördüğü anda topluyor ama insanlık hali yine de tam keşif zamanları Allah korusunAynen valla ☺ ortalıkta da bişey bırakmamak gerek ellerine ne geçerse direk ağızlarında
Cimcimeye bak sen bizimkide perdeyi fırının önüne koyduğum havluyu falan yakalıyo direk ağzında geviyo birde üstüne senfoni orkestrası gibi sesler çıkarıyo düşün artık nasıl zevk alıyosa yakalandığında da çok komik oluyo bi Deniz dedimmi bi gülüşü var sormaAyy evet o çok tehlikeli işte. Geçen peçete yerken yakaladım o konuda ablasını uyardım yerde bişey bırakmıyor gördüğü anda topluyor ama insanlık hali yine de tam keşif zamanları Allah korusun
Evet herşeyi yiyecek sanıyorlar onun o gülüşünü yerim bal bunlar insan kızamıyor daCimcimeye bak sen bizimkide perdeyi fırının önüne koyduğum havluyu falan yakalıyo direk ağzında geviyo birde üstüne senfoni orkestrası gibi sesler çıkarıyo düşün artık nasıl zevk alıyosa yakalandığında da çok komik oluyo bi Deniz dedimmi bi gülüşü var sorma