2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hiçbir şeye yetişemiyorum ev işleri falan öylece kalıyor😞 bi de benim bebe artık yatagı gördüğü an çığlık atıyor uyumak asla istemiyor. Her uykuda aynı mücadele oluyor. Yine de şükür halime, yakinda işe başlicam o zamanlari düşünemiyorum 🤣
Ayy aynı benim bebe. 8 ay uyku gerilemesymiş. Fiziksel gelişiminin bir parcasiyms. Bir haftadır mücadele ediyorum ben de. Uyutcagimi anladığı anda başlıyor kaçmaya savaş halindeyiz inşallah kısa sürer çok yorucu oluyor

Ayy aynı benim bebe. 8 ay uyku gerilemesymiş. Fiziksel gelişiminin bir parcasiyms. Bir haftadır mücadele ediyorum ben de. Uyutcagimi anladığı anda başlıyor kaçmaya savaş halindeyiz inşallah kısa sürer çok yorucu oluyor
Geçeceğini bilmek bile umut verici yoksa böyle böyle tükeneceğim vallahi🥲 inşallah en kısa zamanda atlatılırız hepimiz 💞

Hiçbir şeye yetişemiyorum ev işleri falan öylece kalıyor😞 bi de benim bebe artık yatagı gördüğü an çığlık atıyor uyumak asla istemiyor. Her uykuda aynı mücadele oluyor. Yine de şükür halime, yakinda işe başlicam o zamanlari düşünemiyorum 🤣
İşe başlaynca belkide biraz daha rahat edeceksn psikolojikmen
Bana iyi gelmişti ama bebekten ayrılmak zor

Evet gunduz yarim saat uyuyor bi daha akşama kadar uyumuyor nasıl dayanıyor uykusuzluğa o kadar saat anlamıyorum bugün zorla uyuttum kundak yaptım artık öyle uyudu. Olsun canım sağlık olsun yeter ki gerisi hallolur napalim🤷‍♀️
Evet canım ya sağlıkları yerinde olsun yeter ama baş etmek iyice zorlaştı sürekli ayağa kalkmak istiyor düşüyor ağlıyor gece yatırıyorum hemen evi topluyorum daha ben yastığa başımı koyarken başlıyor mızıltısı kambur olacam bu gidişle 😂😂 ama bilinçsizce de olsa anne demesi kahkahası dünyaya bedel

Evet canım ya sağlıkları yerinde olsun yeter ama baş etmek iyice zorlaştı sürekli ayağa kalkmak istiyor düşüyor ağlıyor gece yatırıyorum hemen evi topluyorum daha ben yastığa başımı koyarken başlıyor mızıltısı kambur olacam bu gidişle 😂😂 ama bilinçsizce de olsa anne demesi kahkahası dünyaya bedel
Maşallah tuğrul paşaya erken atılmak istiyor hayata e tabi yat yat sıkıldı çocuklar onlar da haklı 😂 benimki de iki dk bakmiyim kayboluyor gözden odalarda erva arıyorum artık oturmak yok bize ama dediğin gibi bir gülüşü dünyaya bedel iyi ki varlar evin neşesi onlar💗

Maşallah tuğrul paşaya erken atılmak istiyor hayata e tabi yat yat sıkıldı çocuklar onlar da haklı 😂 benimki de iki dk bakmiyim kayboluyor gözden odalarda erva arıyorum artık oturmak yok bize ama dediğin gibi bir gülüşü dünyaya bedel iyi ki varlar evin neşesi onlar💗
Emekliyor mu canım yoksa yürüteçmi kullanıyorsunuz?

Slm canlar kizin pesinde koşmaktan bakamadım tutunup kalkma başladı artık hiç durmuyo hoş zaten durmuyordu çene bir yandan susmuyor 10 kelimeyi geçtik sanırım uyku bitti bir haftadır gece çok kalkıyor gelemedi şu dişimiz
Birde kollarım hep cizik ve morluk doldu sağolsun kızım emerken çizip sıktırıyor
Bebeğin hangi kelimeleri söylüyor canım? Benimkinin gelişimi geride kaldı galiba 😕

Yürüteç kullanmıyorum canım sürünerek ve döne döne gidiyor emekleme pozisyonu aliyor ama emeklemiyor daha
Hmm anladım canım bizimkide aynı emeklemiyor henüz en fazla poposunu kaldırıp kendini ileri itiyor 🤭😄 ama yürüteçle bale yapar gibi parmak ucunda her yere yetişiyor 😂 geçen evin içinde kaybettim bi baktım banyoda bağırıyo girmediği oda yok 😂

Hmm anladım canım bizimkide aynı emeklemiyor henüz en fazla poposunu kaldırıp kendini ileri itiyor 🤭😄 ama yürüteçle bale yapar gibi parmak ucunda her yere yetişiyor 😂 geçen evin içinde kaybettim bi baktım banyoda bağırıyo girmediği oda yok 😂
Tam cimcime bunlar🥰 bizim uzun zamandır döne döne gidiyordu bir haftadır sürünerek gitmeye başladı peşime mutfaga geliyor genelde dün bi baktım banyoya girmiş artık daha çok dikkat etmeliyiz🤭

Tam cimcime bunlar🥰 bizim uzun zamandır döne döne gidiyordu bir haftadır sürünerek gitmeye başladı peşime mutfaga geliyor genelde dün bi baktım banyoya girmiş artık daha çok dikkat etmeliyiz🤭
Aynen valla ☺ ortalıkta da bişey bırakmamak gerek ellerine ne geçerse direk ağızlarında 😄

Aynen valla ☺ ortalıkta da bişey bırakmamak gerek ellerine ne geçerse direk ağızlarında 😄
Ayy evet o çok tehlikeli işte. Geçen peçete yerken yakaladım🤭 o konuda ablasını uyardım yerde bişey bırakmıyor gördüğü anda topluyor ama insanlık hali yine de tam keşif zamanları Allah korusun

Ayy evet o çok tehlikeli işte. Geçen peçete yerken yakaladım🤭 o konuda ablasını uyardım yerde bişey bırakmıyor gördüğü anda topluyor ama insanlık hali yine de tam keşif zamanları Allah korusun
Cimcimeye bak sen 😄 bizimkide perdeyi fırının önüne koyduğum havluyu falan yakalıyo direk ağzında geviyo birde üstüne senfoni orkestrası gibi sesler çıkarıyo 😄düşün artık nasıl zevk alıyosa 🤭 yakalandığında da çok komik oluyo bi Deniz dedimmi bi gülüşü var sorma 😅😅

Cimcimeye bak sen 😄 bizimkide perdeyi fırının önüne koyduğum havluyu falan yakalıyo direk ağzında geviyo birde üstüne senfoni orkestrası gibi sesler çıkarıyo 😄düşün artık nasıl zevk alıyosa 🤭 yakalandığında da çok komik oluyo bi Deniz dedimmi bi gülüşü var sorma 😅😅
Evet herşeyi yiyecek sanıyorlar onun o gülüşünü yerim bal bunlar insan kızamıyor da🤷‍♀️🤦‍♀️

Merhaba guzel anneler bir süredir vaktim olmadi pek bakamadim konuya.galiba çoğunuz da benim gibi oldukça meşgul.

Pazartesi cocuk doktorumuza gittik.ozel hastaneye gidiyoruz ona rağmen cok kalabalikti ve bize 3 dk anca ayirdi boy kg vs ölçüp genel bir tahlil istedi.kafamdaki cogu seyi soramadan iceri baska hasta akdilar cok kizdim idareye sikayet ettim ama pek umursamadilar acikcasi paramizla rezil olduk. O nedenle baska bir doktorun özel poliklinigine gidecegim artik karar verdim.

Size birkac sorum var cevaplarsaniz sevinirim.
1-Emziren anneler gunde kac defa emziriyorsunuz meme reddi ya da emmede azalma var mi?
2- ek gida gunde kac defa ve miktar olarak ne veriyorsunuz?
3- yiyecekleri karistirip veriyor musunuz yoksa hala tek tek tadim mi yapıyorsunuz?

Ben kendi cevaplarimi yazayim😅
1- 5-6 defa emiyor sabahlari cok istahsiz cok az emiyor ogleden sonra ve aksamlari fena degil.

2- sabah cok az hatta neredeyse hic birsey yemiyor.oglen az aksamsa verdikce yiyor bazen sadece öğlen ve akşam 2 ogun veriyorum her öğün yarim ya da 1 cay bardagi kadar oluyor. Bazen onu da yemiyor zorlamıyorum.

3-yumurta sarisini cok cok az yiyor ben de tarhanin ya da muhallebinin icine karistiriyorum.doktor ayri vermemi tadini bilmesini soyledi ama yemiyor.yogurt da yemiyor mesela muzla karistiriyorum. Sebzeleri birlikte haslayip sebze puresi yapiyorum ya da çorbalarin içine ruseym yulaf vs karistiriyorum ancak meyveleri tek olarak karistirmadan veriyorum

X