2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hanımlaaar nerdesiniz sesler çıkmıyoor neler olup bitiyor analık nasıl gidiyor,6.aylara geldik durum nedir özet geçelim😂

Çocuğum hasta, keyfi yok, iştahı yok. Emmiyor, mama içmiyor, ek gıda yemiyor, ilaçları içmiyor, içerse de kusuyor 😶
Ooo kıyamam minnakaa.
Bir yerde okumuştum,organik kekik yağı aldım. Sağa sola damlatıp koklatıyorum devamlı. Antiseptik özelliği varmış aklınızda bulunsun,normal zamanlarda korunma amaçlı kullanabilirsiniz. Tez zamanda şifa bulsun,bol bol öpüp kokla annesi 🧿

Ooo kıyamam minnakaa.
Bir yerde okumuştum,organik kekik yağı aldım. Sağa sola damlatıp koklatıyorum devamlı. Antiseptik özelliği varmış aklınızda bulunsun,normal zamanlarda korunma amaçlı kullanabilirsiniz. Tez zamanda şifa bulsun,bol bol öpüp kokla annesi 🧿
Teşekkür ederim canım. İyi olacak inşallah🙏🏻 Sen nasılsın , bebişle nasıl geçiyor bu soğuk günler

Hanımlaaar nerdesiniz sesler çıkmıyoor neler olup bitiyor analık nasıl gidiyor,6.aylara geldik durum nedir özet geçelim😂
ek gıda mama arasında mekik dokuyoruz..
ara sıra kabız oluyoruz :KK70:
annemizi deli ediyoruz :KK70:
yürüyemiyoruz ama hep ayakta durmak istiyoruz :KK70:

Çocuğum hasta, keyfi yok, iştahı yok. Emmiyor, mama içmiyor, ek gıda yemiyor, ilaçları içmiyor, içerse de kusuyor 😶
geçmiş olsun cnm neyi var

Günaydın kızlar bebişim tek gözü kanlandi yarın kontrole götürecektik 6 ay birtürlü gidememiştik gozude sorarim artık şimdilik sütle sildim keyfi yerinde ama cadının ay sonu yeni ek gıda listesi yapcam şimdilik tek öğün ve bir yemek kaşığı kadar veriyorum şubat sonu iki ogune cıkarcam

Günaydın kızlar bebişim tek gözü kanlandi yarın kontrole götürecektik 6 ay birtürlü gidememiştik gozude sorarim artık şimdilik sütle sildim keyfi yerinde ama cadının ay sonu yeni ek gıda listesi yapcam şimdilik tek öğün ve bir yemek kaşığı kadar veriyorum şubat sonu iki ogune cıkarcam
bizimde 2 hafta önce o şekilde oldu cnm.. sabah uyandımki kanlı ben şoık..
öğlene doğruda akmaya başlamış
damar tıkanıklığı başladı 3 ay tedavi
umarım sizde önemli bi durum yoktur geçicidir

Teşekkür ederim canım. İyi olacak inşallah🙏🏻 Sen nasılsın , bebişle nasıl geçiyor bu soğuk günler
Biz nasıl olalım,yorgun ve koşuşturma içindeyim ama bebekliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum bir yandan. Herşeye yetişen havalı instagram annelerine bakıyorum bir de aynaya😰 bizim evde işler karışık😂

ek gıda mama arasında mekik dokuyoruz..
ara sıra kabız oluyoruz :KK70:
annemizi deli ediyoruz :KK70:
yürüyemiyoruz ama hep ayakta durmak istiyoruz :KK70:

geçmiş olsun cnm neyi var
Oo maşallah kuzuya. Biz de yeni başladık ek gıdaya,muhteşem kakalarla tanıştım🥳 bizimki bir kaç gün yapmıyor sonra kombo üçlü dörtlü yapıyor.
Son zamanlarda çok atarlı giderli benimkide ama hiç öyle ayağa kalkası falan yok.Anca bağırıp çağırıyor

bizimde 2 hafta önce o şekilde oldu cnm.. sabah uyandımki kanlı ben şoık..
öğlene doğruda akmaya başlamış
damar tıkanıklığı başladı 3 ay tedavi
umarım sizde önemli bi durum yoktur geçicidir
Bizim kanlandi doğumdan sonra o gözü zaten hep capaklaniyordu besbucuk ayda geçmişti göz doktoruna götürmüştük göz yaşı pınarları açık demişti inşallah bisey çıkmaz siz nasıl oldunuz masajın cok faydası var

X