2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bundan var canım ben emeklemesi için oyun oynaması için bir halı alacağım

İyi akşamlar güzel anneler yanlış anlamayın karşılaştırma yapmak için değil ilk bebeğim ve gelişim aylarını pek bilemedigim için sormak istiyorum bebekleriniz hangi hareketleri yapabiliyor benimki:
-yan dönüyor sağ ve soluna
-yüz üstü kendi kendine dönüyor daha çok sağından
-son bir haftadir emeklemeye çalışıyor poposunu kaldırıyor gidemeyince sinirleniyor
Ama sırtının üstüne dönemiyor yüz üstüyken normal mi?

Yüz üstü hiç durmak istemiyor
Sağa sola dönüyor
Hiç emeklemyi düşünmüyor
benim kizim azcik eringecmi nee

Bu grubun en küçüğü benim oğluş daha hiçbir şey yapamıyor

Bizim başlarda haftada bir iki kez oldu sonra hemen hemen her kakasında gördüm baya yoğundu senin sadece bir iki kez se yoktur sanirim poposundan kaka yaparken zorlamaylada olabılır o kan korkma insallah yoktur
Baya bı burun akıntısı ve öksürüğü vardı o dönem. Balgamla karışık dışkıda görünce genizden filan akmış olabilir diye düşündüm. Aspiratorde hassaslastiriyor burun içini. İnşallah olmaz rabbim daimi sağlık versin evlatlarimiza

Kızlar bu parmak emme nezaman bitecek baya ciddi ciddi emiyor geçici diye üstleniyorum ama insallah kalıcı olmaz
Kalıcı olabilir canım benim ilk çocuğum 3 aylıkken başlayıp 3 yaşına kadar emdi. Oğlumda emmek istiyor ama devamlı elini çıkarıp ilgisini dağıtıyorum

Bir hafta sonra doktorumuz ek gıda konusunda ne diyecek acaba benim bebe biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor , umarım ek gıdaya geçtikten sonra da böyle istekli olur
Ağzını sapirdatmak tadıma hazır olduğunu gösterirmis. Ben bugün bir cay kaşığı havuç ve kabak haşlayıp anne sütüyle açıp verdim çok sevdi gibi

Merhaba Temmuz anneleri Okuduğum kadarıyla alerjik bebekler var grupta rota aşısı yaptırdınız mı? Yan etki yaptı mı merak ediyorum.
Merhaba biz aşıyı yaptirdigimizda bilmiyorduk henüz alerjisi oldugunu. Aşıdan bir gün sonra mukuslu kaka oldu ilk defa. Ben tabi anlamadim o zaman, hemsire ishal olabilir demisti ben de öyle sandim ama iki üc gün sonra kakada kan da görünce anladik alerji oldugunu. Ben aşıdan oldugunu düsünmüyorum cünkü nerdeyse bir hafta sonra kan olayi oldu. Bunlar dışında bir sorun olmadi cok sükür.

Kalıcı olabilir canım benim ilk çocuğum 3 aylıkken başlayıp 3 yaşına kadar emdi. Oğlumda emmek istiyor ama devamlı elini çıkarıp ilgisini dağıtıyorum
Peki nasıl bıraktı canım. Benimki ocakta 3 yaş olacak acıktığı yada uykusu geldiği zaman emiyor hâlâ

Normal diye düşünüyorum canim benimki de aynilarini yapiyor yuz ustuyken sirt ustune dönemiyor iyice sinirleniyor

Süt artırıcı damla kullanan arkadaşlar:
-Bestlak mı?
-Galactago mu?
Ya da başka marka kullananlar, işe yaradı mı? Memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Be artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmedi
Ama bestlak burda cok komuşuldu
Memnundu kızlar cnm

Bir hafta sonra doktorumuz ek gıda konusunda ne diyecek acaba benim bebe biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor , umarım ek gıdaya geçtikten sonra da böyle istekli olur
Hahaha benmki tabakların içine düşecek gibi oluyor
Umarm brokoli avokadoyada böyle iştahlı olurlar

Merhaba Temmuz anneleri Okuduğum kadarıyla alerjik bebekler var grupta rota aşısı yaptırdınız mı? Yan etki yaptı mı merak ediyorum.
Merhaba cnm hoşgeldin..
Ben yaptırdım rota aşısı ama benm kızım alerjik durumu yoktu..
Rota aşısındada alerjik reaksiyonlar için 2li olan öneriliyordu

Ek gıdaya herzaman en tatsız besinle başlanıyor ki yesin, yoksa meyve yiyen bebe kabak yer mi hiç
Birazcık çöp mideli olsunlar ne olcak kız

Tatsızdan tatlı ya doğru olur kuzum yoksa yemez beslenme listesi yapıyorum cadıya kabaktan başlıcaz
Yaaa kıyamam siz tadımlara direk bailıyorsnz o zaman

Cnm benm kızım yüz üstü hiç sevmiodu ama alışytı.. Alışmak zornda kaldı cnkü ağlasada bırakym direndim.. Ancak öyle kafasını güçlendirdi
Yüz üstü bazen sağa yada sola yuvarlanıor
Ama normalken dönme başlamadı
Emeklemeye niyeti yk cok tembel.. Ama koltuk altlarından tutunca ayakta durmayo cok sevior, adım atmaya çalışıor

Kızlar bu parmak emme nezaman bitecek baya ciddi ciddi emiyor geçici diye üstleniyorum ama insallah kalıcı olmaz
Öyle hunharca emiolarki.. Hayatlarındaki tek zevki oymuş gibi

Canim cevap yazan olmuştur ama ben de yazayım. Süt ürünleri daha sonra ki alerji durumları için.
Alerjisi olan bebeye anne sütünden geçmezmi? Kafamda deli sorular

Aralıkta başlıcaz ıhlamur veriyorum ara ara kaşıkla yutmaya alıssîn diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…