Ondan var canım normal baya kaymaz emeklemesi için oyun oynaması için bir halı istiyorumBende e bebekten aldım canım piyonali olandan cok-da memnunuz dikkatini çekiyor
Anladim canım belden destekli diyorsun sağol bir bakayımBiraz pahalı canım ama babybjörn kanguruyu 2. El aldım. Daha uyguna geldi. Belden destekli herhangi bir model olurmuş ama
Bundan var canım ben emeklemesi için oyun oynaması için bir halı alacağımgünaydın bondigo tekmele ve oyna oyun halısı aldım ben tavsiye üzerine gayet memnunuz ben 250 ye almıştım uçmuş fiyatlar o tarz bişey al derim dört tarafı çevrili alma dönüyor çünkü biz artık içinden dönerek çıkıyoruz temizliğide oyuncaklarıda gayet güzel ama fiyatı uçmuş
Tek kişilik yorganların inceleri ve biraz kucukleri var ben ondan seriyorum yereBundan var canım ben emeklemesi için oyun oynaması için bir halı alacağım
Yüz üstü hiç durmak istemiyorİyi akşamlar güzel anneler yanlış anlamayın karşılaştırma yapmak için değil ilk bebeğim ve gelişim aylarını pek bilemedigim için sormak istiyorum bebekleriniz hangi hareketleri yapabiliyor benimki:
-yan dönüyor sağ ve soluna
-yüz üstü kendi kendine dönüyor daha çok sağından
-son bir haftadir emeklemeye çalışıyor poposunu kaldırıyor gidemeyince sinirleniyor
Ama sırtının üstüne dönemiyor yüz üstüyken normal mi?
Bu grubun en küçüğü benim oğluş daha hiçbir şey yapamıyorİyi akşamlar güzel anneler yanlış anlamayın karşılaştırma yapmak için değil ilk bebeğim ve gelişim aylarını pek bilemedigim için sormak istiyorum bebekleriniz hangi hareketleri yapabiliyor benimki:
-son bir haftadir emeklemeye çalışıyor poposunu kaldırıyor gidemeyince sinirleniyor
Baya bı burun akıntısı ve öksürüğü vardı o dönem. Balgamla karışık dışkıda görünce genizden filan akmış olabilir diye düşündüm. Aspiratorde hassaslastiriyor burun içini. İnşallah olmaz rabbim daimi sağlık versin evlatlarimizaBizim başlarda haftada bir iki kez oldu sonra hemen hemen her kakasında gördüm baya yoğundu senin sadece bir iki kez se yoktur sanirim poposundan kaka yaparken zorlamaylada olabılır o kan korkma insallah yoktur
Kalıcı olabilir canım benim ilk çocuğum 3 aylıkken başlayıp 3 yaşına kadar emdi. Oğlumda emmek istiyor ama devamlı elini çıkarıp ilgisini dağıtıyorumKızlar bu parmak emme nezaman bitecek baya ciddi ciddi emiyor geçici diye üstleniyorum ama insallah kalıcı olmaz
Ağzını sapirdatmak tadıma hazır olduğunu gösterirmis. Ben bugün bir cay kaşığı havuç ve kabak haşlayıp anne sütüyle açıp verdim çok sevdi gibiBir hafta sonra doktorumuz ek gıda konusunda ne diyecek acababenim bebe biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor , umarım ek gıdaya geçtikten sonra da böyle istekli olur
MerhabaMerhaba Temmuz anneleriOkuduğum kadarıyla alerjik bebekler var grupta rota aşısı yaptırdınız mı? Yan etki yaptı mı merak ediyorum.
Canım üç gün kuralı yapmiyomusunAğzını sapirdatmak tadıma hazır olduğunu gösterirmis. Ben bugün bir cay kaşığı havuç ve kabak haşlayıp anne sütüyle açıp verdim çok sevdi gibi
Peki nasıl bıraktı canım. Benimki ocakta 3 yaş olacak acıktığı yada uykusu geldiği zaman emiyor hâlâKalıcı olabilir canım benim ilk çocuğum 3 aylıkken başlayıp 3 yaşına kadar emdi. Oğlumda emmek istiyor ama devamlı elini çıkarıp ilgisini dağıtıyorum
Bir hafta sonra doktor kontrolümüz var. Sormadan bir şey yapmayım diyorumAğzını sapirdatmak tadıma hazır olduğunu gösterirmis. Ben bugün bir cay kaşığı havuç ve kabak haşlayıp anne sütüyle açıp verdim çok sevdi gibi
Canim cevap yazan olmuştur ama ben de yazayım. Süt ürünleri daha sonra ki alerji durumları için.ben sebzenin neden önde oluşunu anlamadm
yoğurt daha hafif değilmi ?
Normal diye düşünüyorum canim benimki de aynilarini yapiyor yuz ustuyken sirt ustune dönemiyor iyice sinirleniyorİyi akşamlar güzel anneler yanlış anlamayın karşılaştırma yapmak için değil ilk bebeğim ve gelişim aylarını pek bilemedigim için sormak istiyorum bebekleriniz hangi hareketleri yapabiliyor benimki:
Be artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmediSüt artırıcı damla kullanan arkadaşlar:
-Bestlak mı?
-Galactago mu?
Ya da başka marka kullananlar, işe yaradı mı? Memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Hahaha benmki tabakların içine düşecek gibi oluyorBir hafta sonra doktorumuz ek gıda konusunda ne diyecek acababenim bebe biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor , umarım ek gıdaya geçtikten sonra da böyle istekli olur
Merhaba cnm hoşgeldin..Merhaba Temmuz anneleriOkuduğum kadarıyla alerjik bebekler var grupta rota aşısı yaptırdınız mı? Yan etki yaptı mı merak ediyorum.
Birazcık çöp mideli olsunlar ne olcak kızEk gıdaya herzaman en tatsız besinle başlanıyor ki yesin, yoksa meyve yiyen bebe kabak yer mi hiç
Yaaa kıyamam siz tadımlara direk bailıyorsnz o zamanTatsızdan tatlı ya doğru olur kuzum yoksa yemezbeslenme listesi yapıyorum cadıya kabaktan başlıcaz
Cnm benm kızım yüz üstü hiç sevmiodu ama alışytı.. Alışmak zornda kaldı cnkü ağlasada bırakym direndim.. Ancak öyle kafasını güçlendirdiİyi akşamlar güzel anneler yanlış anlamayın karşılaştırma yapmak için değil ilk bebeğim ve gelişim aylarını pek bilemedigim için sormak istiyorum bebekleriniz hangi hareketleri yapabiliyor benimki:
Öyle hunharca emiolarki.. Hayatlarındaki tek zevki oymuş gibiKızlar bu parmak emme nezaman bitecek baya ciddi ciddi emiyor geçici diye üstleniyorum ama insallah kalıcı olmaz
Alerjisi olan bebeye anne sütünden geçmezmi? Kafamda deli sorularCanim cevap yazan olmuştur ama ben de yazayım. Süt ürünleri daha sonra ki alerji durumları için.
Aralıkta başlıcaz ıhlamur veriyorum ara ara kaşıkla yutmaya alıssîn diyeBe artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmedi
Ama bestlak burda cok komuşuldu
Memnundu kızlar cnm
Hahaha benmki tabakların içine düşecek gibi oluyor
Umarm brokoli avokadoyada böyle iştahlı olurlar
Merhaba cnm hoşgeldin..
Ben yaptırdım rota aşısı ama benm kızım alerjik durumu yoktu..
Rota aşısındada alerjik reaksiyonlar için 2li olan öneriliyordu
Birazcık çöp mideli olsunlar ne olcak kız
Yaaa kıyamam siz tadımlara direk bailıyorsnz o zaman
Cnm benm kızım yüz üstü hiç sevmiodu ama alışytı.. Alışmak zornda kaldı cnkü ağlasada bırakym direndim.. Ancak öyle kafasını güçlendirdi
Yüz üstü bazen sağa yada sola yuvarlanıor
Ama normalken dönme başlamadı
Emeklemeye niyeti yk cok tembel.. Ama koltuk altlarından tutunca ayakta durmayo cok sevior, adım atmaya çalışıor
Öyle hunharca emiolarki.. Hayatlarındaki tek zevki oymuş gibi
Alerjisi olan bebeye anne sütünden geçmezmi? Kafamda deli sorular