2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
alerjik ile ilgili yazdığınızı şimdi gördüm, uyguladığınız hir diyet var mıdır? Doktora bende fotoğraf attım 1 hafta bşr dikkat edin dedi cuma haftaya kontrolu var 4. Ay, sonra bakarız dedi ama ne yiyim napıyım bilemedim

Evet bende 2 hafta oldu süt ürünlerini kestim şuan çok şükür kanda yok mukosda salı günüde kont gideceğim bakalim ne olacak nasıl bir yol çizeceğiz bakıp göreceğiz

Evet bende 2 hafta oldu süt ürünlerini kestim şuan çok şükür kanda yok mukosda salı günüde kont gideceğim bakalim ne olacak nasıl bir yol çizeceğiz bakıp göreceğiz
Dışkıda kan bir kez benim bebegimdede oldu. Gripti o dönem mukusla karışık kan vardı gözlemledim daha olmadı inşallahta olmaz. Bir kez olmasının bir anlamı varmı bilmiyorum ama ben hiç bahsetmedim bile doktoruma

Kızlar cok giremiyorum sayfalarada bakma şansım olmadı tekrar geriye dönüp. İllaki konuşulmuştur ek gıdaya başlayan oldumu. 4. Ayda başlanınca gıda alerjisi az oluyormuş diye okudum. Doktorundan bilgi alan varmı hangi gıdayla ne miktar başlamalıyız yoksa sofrada yemek suyu yada sebze ne pistiyse ezip vermelimiyim

Kaç kere peşinden yalvardım ama banamısın demedi daha da öfkwlendi hatta sanki bende bebeğimi hastane köşelerinde o halde bakmaya çok meraklıyım 2 çocukla perişan haldeyim sanki üzülmüyormuş gibi birde anneliğimle sorgulanıyorum,

Mama sandalyesine oturduk sıra tadımlarda
ay maşallah
afiyet olsun

Oğlumun dişi çıkmış
anaaa dişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hızlı gonzalez
maşallah kuzucuğa

cnm geneli 6. ayda başlıyor
hiç bilmiyorum başlayan varmı

Bizim başlarda haftada bir iki kez oldu sonra hemen hemen her kakasında gördüm baya yoğundu senin sadece bir iki kez se yoktur sanirim poposundan kaka yaparken zorlamaylada olabılır o kan korkma insallah yoktur

Şimdi nasıl oldunuz canım?nasıl bi çözüm buldunuz?iyileştimi kızın?

1 yasa kadar tuz şeker yok ev yemekleri olmaz dr nuza danış canım başlamak için biz 6 ayda başlıcaz sebze yoğurt meyve sırasına uycaz

Süt artırıcı damla kullanan arkadaşlar:
-Bestlak mı?
-Galactago mu?
Ya da başka marka kullananlar, işe yaradı mı? Memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?

ben sebzenin neden önde oluşunu anlamadm
yoğurt daha hafif değilmi ?
Bir hafta sonra doktorumuz ek gıda konusunda ne diyecek acaba benim bebe biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor , umarım ek gıdaya geçtikten sonra da böyle istekli olur

Merhaba Temmuz anneleri Okuduğum kadarıyla alerjik bebekler var grupta rota aşısı yaptırdınız mı? Yan etki yaptı mı merak ediyorum.

Bizde de bondigo tekmele oyna var canım. 2. Çocuğu büyütüyorum. halısıni makineye atıyorum. Oyuncakları da sirkeli suyla siliyorum. Oyun halısı bebeğin kendi başına vakit geçirmesi için iyi oluyor.
Piyanolu tekmelemeliden var canım normal emeklemesi ve zaman geçirmesi için istiyorum uniqo markasınıkiler gibi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…