Biraz pahalı canım ama babybjörn kanguruyu 2. El aldım. Daha uyguna geldi. Belden destekli herhangi bir model olurmuş amaAnladim canım çok teşekkürler bilgiler içinpeki kanguru önerin var mı hangi model almalıyım benimki slingi sevmemisti ama öne dönük kanguru sever bence çok seviyor öyle kucakta
Çok sağol canım bilgiler için o dediğin diyeti yaptım ama çok bir şey değişmemişti kakasını kıvamı falan aynıydı çok ishal gibi yapiyordu benimki. Ama tabi kan görmemiştim o 15 günlük diyet sürecinde. Doktorumuz zamanla kaybolur teste gerek yok dedi. Hangi mamayı kullaniyorsun canım bende buzluk stogumdan kullandım bu meme reddi sürecinde çünkü sürekli kucağımda sagmaya vakit bile yoktu. Şükürler olsun yine sütüm var tabi ama meme reddi de çok zormuş inşallah hemen geçer
Anladim canım bende alerjiden şüpheleniyorum inşallah bu günler de geçer. Peki doktorun ek gıda için bir şey dedi mi alerjik olduğu için bu
Bende e bebekten aldım canım piyonali olandan cok-da memnunuz dikkatini çekiyorGünaydın güzel anneler günler jet hızıyla geçiyor bebeler büyüyor dertleri de büyüyor.. Bu arada öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun:)
Dip not: kullanımı temizliği kolay oyun halısı arayisindayim eğer tavsiyeniz varsa alırım. Benim bebiş dönmeye yuvarlanma ya başladı artık yatak yetmiyor bir sonraki level emekleme galiba
Bizde de bondigo tekmele oyna var canım. 2. Çocuğu büyütüyorum. halısıni makineye atıyorum. Oyuncakları da sirkeli suyla siliyorum. Oyun halısı bebeğin kendi başına vakit geçirmesi için iyi oluyor.Günaydın güzel anneler günler jet hızıyla geçiyor bebeler büyüyor dertleri de büyüyor.. Bu arada öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun:)
Dip not: kullanımı temizliği kolay oyun halısı arayisindayim eğer tavsiyeniz varsa alırım. Benim bebiş dönmeye yuvarlanma ya başladı artık yatak yetmiyor bir sonraki level emekleme galiba
Ben almıcam canım gerek kalmicak sankiKızlar.... Yürüteç hakkında ne düşünüosunuz?
Bende almayacağım ablamlar filan kullandı daha geç yürüdüğünü ve parmak ucunda durduğu için yürümeyi gerilettigini dusunuyorlarKızlar.... Yürüteç hakkında ne düşünüosunuz?
Ay maşallahBen almıcam canım gerek kalmicak sankibenim kız hiperaktif onda durmaz
Yaaa evet bende bu tar şeyleri duyduğum için sordum zatenBende almayacağım ablamlar filan kullandı daha geç yürüdüğünü ve parmak ucunda durduğu için yürümeyi gerilettigini dusunuyorlar
Günaydııın tatlı Baloncuk ama hava çok karanlık ühü işe gitmesek bebiş sevsek yatakta yuvarlansak gerçi nezle oldum maskeyle ilgileniyorum bebeyle ama kava karanlık ühüGünaydn tatlı temmuz anneleri
Canım kesinlikle kullanma . Fizyoterapist olarak da önermiyoruz. Bebeğin daha hazır olmayan iskelet sistemine denge sistemine zarar veriyor . Bebekler için emeklemek cok önemli cok faydalı. Emekleme suresini azaltıyor direkt yürümeye teşvik ediyor yurutec . Yurutec kullanılmış bebeklerde ki hasarı farketmemis oluyor aileler. Zaten her konuda ben yaptım bir şey olmadicilar yok muAy maşallah
Allahım esirgesin
Yaaa evet bende bu tar şeyleri duyduğum için sordum zaten
Ama mesela kullanıpta gayette zamanında yürüyende cok,
Kafa karışık
Canım hoppalalar nasıl sence bize hediye geldi de ben de günde 10 dk falan tutsam zamanı gelince sorun olur muCanım kesinlikle kullanma . Fizyoterapist olarak da önermiyoruz. Bebeğin daha hazır olmayan iskelet sistemine denge sistemine zarar veriyor . Bebekler için emeklemek cok önemli cok faydalı. Emekleme suresini azaltıyor direkt yürümeye teşvik ediyor yurutec . Yurutec kullanılmış bebeklerde ki hasarı farketmemis oluyor aileler. Zaten her konuda ben yaptım bir şey olmadicilar yok muAma ya bir şey olursa. Ben riske atmam. Ayrıca ev kazalarına da cok sebebiyet veriyor . Bazi ülkelerde sırf bu sebepten yasakmış
geçmiş olsun cnmGünaydııın tatlı Baloncuk ama hava çok karanlık ühü işe gitmesek bebiş sevsek yatakta yuvarlansak gerçi nezle oldum maskeyle ilgileniyorum bebeyle ama kava karanlık ühü
yaa cnm açıklamalar için çok tşk ederimCanım kesinlikle kullanma . Fizyoterapist olarak da önermiyoruz. Bebeğin daha hazır olmayan iskelet sistemine denge sistemine zarar veriyor . Bebekler için emeklemek cok önemli cok faydalı. Emekleme suresini azaltıyor direkt yürümeye teşvik ediyor yurutec . Yurutec kullanılmış bebeklerde ki hasarı farketmemis oluyor aileler. Zaten her konuda ben yaptım bir şey olmadicilar yok muAma ya bir şey olursa. Ben riske atmam. Ayrıca ev kazalarına da cok sebebiyet veriyor . Bazi ülkelerde sırf bu sebepten yasakmış
CnmmmBal0ncuk
Canım nimenrix’in ilk dozunu 7.ayda yaptıracakmışız doktorumuz söyledi. Öğrenmişken yazayım dedim
Olur canım 10 dk tutarsan faydası bile olurCanım hoppalalar nasıl sence bize hediye geldi de ben de günde 10 dk falan tutsam zamanı gelince sorun olur mu