2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biraz pahalı canım ama babybjörn kanguruyu 2. El aldım. Daha uyguna geldi. Belden destekli herhangi bir model olurmuş ama

Bende e bebekten aldım canım piyonali olandan cok-da memnunuz dikkatini çekiyor

Merhaba kızlar, ben bu aralar sadece okuyabiliyorum yazılanları, tam yazacakken ya biri uyanıyor, ya diğeri acikiyor. Geri dönebildiğimde alıntıladigim mesajlardaki konular konuşulup bitmiş oluyor

Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Anneler ilk ogretmenlerdir

Bizde de bondigo tekmele oyna var canım. 2. Çocuğu büyütüyorum. halısıni makineye atıyorum. Oyuncakları da sirkeli suyla siliyorum. Oyun halısı bebeğin kendi başına vakit geçirmesi için iyi oluyor.

Ben almıcam canım gerek kalmicak sanki benim kız hiperaktif onda durmaz
Ay maşallah
Allahım esirgesin

Bende almayacağım ablamlar filan kullandı daha geç yürüdüğünü ve parmak ucunda durduğu için yürümeyi gerilettigini dusunuyorlar
Yaaa evet bende bu tar şeyleri duyduğum için sordum zaten
Ama mesela kullanıpta gayette zamanında yürüyende cok,
Kafa karışık

Ay maşallah
Allahım esirgesin

Yaaa evet bende bu tar şeyleri duyduğum için sordum zaten
Ama mesela kullanıpta gayette zamanında yürüyende cok,
Kafa karışık
Canım kesinlikle kullanma . Fizyoterapist olarak da önermiyoruz. Bebeğin daha hazır olmayan iskelet sistemine denge sistemine zarar veriyor . Bebekler için emeklemek cok önemli cok faydalı. Emekleme suresini azaltıyor direkt yürümeye teşvik ediyor yurutec . Yurutec kullanılmış bebeklerde ki hasarı farketmemis oluyor aileler. Zaten her konuda ben yaptım bir şey olmadicilar yok mu Ama ya bir şey olursa. Ben riske atmam. Ayrıca ev kazalarına da cok sebebiyet veriyor . Bazi ülkelerde sırf bu sebepten yasakmış

Canım hoppalalar nasıl sence bize hediye geldi de ben de günde 10 dk falan tutsam zamanı gelince sorun olur mu

Günaydııın tatlı Baloncuk ama hava çok karanlık ühü işe gitmesek bebiş sevsek yatakta yuvarlansak gerçi nezle oldum maskeyle ilgileniyorum bebeyle ama kava karanlık ühü
geçmiş olsun cnm
evet ya uyandığımızda hava hala karanlık oluyor sinir oluyorum
ruhum daralıor

yaa cnm açıklamalar için çok tşk ederim

Merhabalarrrrrr, bebeğimde kakada mukuslu kan olunca doktora fotoğraf attım, haftaya cuma randevumuz şimdi diye. Ozamana kadar en azında süt ve süt ürünleri yemeğin dedi. Sonra değerlendirelim dedi. Ne yiyim şimdi ben napayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…