İnek sütü ve ürünlerialerjik ile ilgili yazdığınızı şimdi gördüm, uyguladığınız hir diyet var mıdır? Doktora bende fotoğraf attım 1 hafta bşr dikkat edin dedi cuma haftaya kontrolu var 4. Ay, sonra bakarız dedi ama ne yiyim napıyım bilemedim
Bebelac pepti junior ve alimentum önerdi doktorumuz ikisinide denedim ben alimentum u daha çok beğendi gibi geldi bana.Anladim canım çok teşekkürler bilgiler içinpeki kanguru önerin var mı hangi model almalıyım benimki slingi sevmemisti ama öne dönük kanguru sever bence çok seviyor öyle kucakta
Çok sağol canım bilgiler için o dediğin diyeti yaptım ama çok bir şey değişmemişti kakasını kıvamı falan aynıydı çok ishal gibi yapiyordu benimki. Ama tabi kan görmemiştim o 15 günlük diyet sürecinde. Doktorumuz zamanla kaybolur teste gerek yok dedi. Hangi mamayı kullaniyorsun canım bende buzluk stogumdan kullandım bu meme reddi sürecinde çünkü sürekli kucağımda sagmaya vakit bile yoktu. Şükürler olsun yine sütüm var tabi ama meme reddi de çok zormuş inşallah hemen geçer
Anladim canım bende alerjiden şüpheleniyorum inşallah bu günler de geçer. Peki doktorun ek gıda için bir şey dedi mi alerjik olduğu için bu
Günaydın güzel anneler günler jet hızıyla geçiyor bebeler büyüyor dertleri de büyüyor.. Bu arada öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun:)
Ben bu ikisini kullanıyorum vakit geçirmesi için,ikisindende memnunum. Birini makinede yıkanıyor direk diğerininde ruloyla tozunu alıyorum ama pek toz tutmuyor. Biri daha sert biri daha yumuşak.Dip not: kullanımı temizliği kolay oyun halısı arayisindayim eğer tavsiyeniz varsa alırım. Benim bebiş dönmeye yuvarlanma ya başladı artık yatak yetmiyor bir sonraki level emekleme galiba
Bu doktoru çok başarılı buluyorum,burda biraz açıklamış.Be artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmedi
Ama bestlak burda cok komuşuldu
Memnundu kızlar cnm
Hahaha benmki tabakların içine düşecek gibi oluyor
Umarm brokoli avokadoyada böyle iştahlı olurlar
Merhaba cnm hoşgeldin..
Ben yaptırdım rota aşısı ama benm kızım alerjik durumu yoktu..
Rota aşısındada alerjik reaksiyonlar için 2li olan öneriliyordu
Birazcık çöp mideli olsunlar ne olcak kız
Yaaa kıyamam siz tadımlara direk bailıyorsnz o zaman
Cnm benm kızım yüz üstü hiç sevmiodu ama alışytı.. Alışmak zornda kaldı cnkü ağlasada bırakym direndim.. Ancak öyle kafasını güçlendirdi
Yüz üstü bazen sağa yada sola yuvarlanıor
Ama normalken dönme başlamadı
Emeklemeye niyeti yk cok tembel.. Ama koltuk altlarından tutunca ayakta durmayo cok sevior, adım atmaya çalışıor
Öyle hunharca emiolarki.. Hayatlarındaki tek zevki oymuş gibi
Alerjisi olan bebeye anne sütünden geçmezmi? Kafamda deli sorular
Aaa bakaym cnm.. Tşk edermKızlar ihtiyaçları olanlar için yazmış olayım carrefour bugun indirim yapmış bebek ürünleri baya ucuz. Bebek bezi şampuan vs vs alınabilir
Siz bizden 20 gn civarı büyüksünüz ama bende aralıktaki kontrolümüzden sonra başlayacam tadımlara..Aralıkta başlıcaz ıhlamur veriyorum ara ara kaşıkla yutmaya alıssîn diye
Ellerine sağlık cnm tşk edermBu doktoru çok başarılı buluyorum,burda biraz açıklamış.
Canım biz de henüz öyle birşey olmadı ama uyurken öyle destek arıyor galiba bazı bebşler kız kardeşimin bebeği kulakla oynayarak uyuyordu, eltiminki saçla oynayarak.Kızlar benm kızım sürekli
Ya parmak
Ya emzik
Ya battaniye
Yani ne olduğu farketmez.. İlla bişey tutarak uyumak istior
Neden
İnfanthoby olabilir canımBundan var canım ben emeklemesi için oyun oynaması için bir halı alacağım
Uyku arkadaşı düşünsene kuzu hem ilerde de rahat edersin bir tülbent olabilir ya da oioinin emzikli peluşları var onlar çok tatlı. Benimki tutmuyor ben uyku arkadaşına alıştırmaya çalışıyorum. Ben zaten sürekli bir şeylere alıştırmaya çalışıyorum ama alışmıyorKızlar benm kızım sürekli
Ya parmak
Ya emzik
Ya battaniye
Yani ne olduğu farketmez.. İlla bişey tutarak uyumak istior
Neden
Sut azaldikca stres dahada azaltıyor canım şükür sütünden yinede almış mamadan tabikide daha iyiAaa bakaym cnm.. Tşk ederm
Siz bizden 20 gn civarı büyüksünüz ama bende aralıktaki kontrolümüzden sonra başlayacam tadımlara..
Benm malesef sütüm artk bitme noktasına geldi.. Cok duygusallaştım hatta ağladım yani.. 4.5 aydır sabırla hergün sağdm.. Acı çeke çeke.. Ama yinede bitince insan üzülüomuş..
Doktorumuzu aradm oda günde 1 kaşıktan başlamak suretiyle 3 gn kuralı uygulanacak şekilde su olarak başla.. Su dediğim saf suf değil
Püre verme aralıkta geldiğinizde detaylı konuşuruz dedi..
Ek gıdaya başlamak benm için daha iyi olacak.. Mamafan daha güvenilir geliyor
En azndan ne yediğini biliyorum
Ellerine sağlık cnm tşk ederm
Zamanla olur hepsi her bebeğin gelişimi aynı zamanda olmazKızlar bebeğim temmuz sonu doğumlu, sırt üstü yatarken kafasını rahat kaldırıyor ama karın üstü yatırdığımda bunu yapmıyor. Kontrolümüz çarşamba günü. Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Neyseki bizimki daha masummuşCanım biz de henüz öyle birşey olmadı ama uyurken öyle destek arıyor galiba bazı bebşler kız kardeşimin bebeği kulakla oynayarak uyuyordu, eltiminki saçla oynayarak.
Kuzum uyku arkadaşını beğenmiorUyku arkadaşı düşünsene kuzu hem ilerde de rahat edersin bir tülbent olabilir ya da oioinin emzikli peluşları var onlar çok tatlı. Benimki tutmuyor ben uyku arkadaşına alıştırmaya çalışıyorum. Ben zaten sürekli bir şeylere alıştırmaya çalışıyorum ama alışmıyoremzik biberon uyku arkadaşı
Kuzum karın üstünde zamanla yapaca, hergün günde 3 defa dakikaları arttırarak egzersiz yaptır.. OlacaktırKızlar bebeğim temmuz sonu doğumlu, sırt üstü yatarken kafasını rahat kaldırıyor ama karın üstü yatırdığımda bunu yapmıyor. Kontrolümüz çarşamba günü. Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Ay evet z. Yağı mutlaka koyaym tşkler..Sut azaldikca stres dahada azaltıyor canım şükür sütünden yinede almış mamadan tabikide daha iyi
Sebze verirken zeytin yağı katmayı unutma kabız olmaz hafta ici bitirirsem eylül için hazirliycam beslenme listesini paylaşırım
Zamanla olur hepsi her bebeğin gelişimi aynı zamanda olmaz
Biz yüz üstü durmaktan nefret ediyorduk şimdi dönüp öyle yatıyoruz
Aynen ya öyle tatlı emiyorki diyorum bu Çocuk ac emzirmeye çalışıyorum almıyor sonra ağıdı basıyor insalah unuturBe artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmedi
Memnundu kızlar cnm
Merhaba cnm hoşgeldin..
Cnm benm kızım yüz üstü hiç sevmiodu ama alışytı.. Alışmak zornda kaldı cnkü ağlasada bırakym direndim.. Ancak öyle kafasını güçlendirdi
Emeklemeye niyeti yk cok tembel.. Ama koltuk altlarından tutunca ayakta durmayo cok sevior, adım atmaya çalışıor
Bencede erken bende düşünmüyorumNeyseki bizimki daha masummuş
Kuzum uyku arkadaşını beğenmior
Kuzum karın üstünde zamanla yapaca, hergün günde 3 defa dakikaları arttırarak egzersiz yaptır.. Olacaktır
Ay evet z. Yağı mutlaka koyaym tşkler..
En azndan z. Yağı kendi yağımız organik içim rahat eder..
Blw yapmayı cok istioem ama cok cok cok cok erken
Benimki de öyleydi canım kayinvalidem hep yastıkla ayakta sallıyor çocuğu yatmaya alışırdı. Bende o öyle yaptıkça aldım koydum yatağa yüz üstü. Biraz zorlandı bazen yastık koydum göğüs kafesine doğru falan o şekilde biraz biraz alıştı. Sende sürekli koy faydası oldu bize çok her bebek farklı ama mesela emeklemeden yürüyen bebekler varmışYüz üstü hiç durmak istemiyor
Sağa sola dönüyor
Hiç emeklemyi düşünmüyor
benim kizim azcik eringecmi nee
Yapar canım benimkide yeni yeni başladı son bir kaç gündür:)Bu grubun en küçüğü benim oğluş daha hiçbir şey yapamıyor
Anladım canım sağolasın. Benim doktorum 4. Ay gelmenize gerek yok dedi bu ay görüşemedik soruları soramadım burdan daha hızlı cevap alıyorumNormal diye düşünüyorum canim benimki de aynilarini yapiyor yuz ustuyken sirt ustune dönemiyor iyice sinirleniyor
Aynen canım benimkine kalsa benimkide yüz üstü durmuyordu ben direndim :)Be artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmedi
Memnundu kızlar cnm
Merhaba cnm hoşgeldin..
İnşallah gerek kalmaz ama not ettim canım çok teşekkür ederimBebelac pepti junior ve alimentum önerdi doktorumuz ikisinide denedim ben alimentum u daha çok beğendi gibi geldi bana.
Bu arada bebişine mama içirmeyen anneler,bir arkadaşım mamaya geçerken anne sütüyle karıştırıp vermiş başında ama mutlaka doktorunuza danışın,danışmadan vermeyin.
Bir bakayım canım teşekkür ederim ikisi de çok güzel görünüyorBen bu ikisini kullanıyorum vakit geçirmesi için,ikisindende memnunum. Birini makinede yıkanıyor direk diğerininde ruloyla tozunu alıyorum ama pek toz tutmuyor. Biri daha sert biri daha yumuşak.
Baktim canım lysisrata arkadaşın dediğinden seninkide galiba bundan alacağımİnfanthoby olabilir canım
Aaa bu çok iyi fikir hali alana kadar böyle idare edebilirim çok sağol canım:)Tek kişilik yorganların inceleri ve biraz kucukleri var ben ondan seriyorum yere
Kız ağladı diye ilaç mı verilir biz de de var arada çığlık çığlığa ağlıyor sev okşa emzir gerekirse sakinler korkar düşer uykusunda ki eylül hiç yapmazdı bu ay başladı uyanır bakınır beni görünce gülerdiYa kızlar yavrum Bir anda ağlayarak uyandı gözü kapalı ağladı calpol verdim sonunda öyle sakinleşti emmiyor da. Diş mi bu nasıl anlayacağım elime bir şey de gelmiyor? Bir sıkıntısı var inliyor ağlıyor
Yok canım tabi ki onu ayırt edebiliyorum. Bir sancısı olduğu belliydi ve sakinleşmiyordu. Diş olduğunu düşünüyorum ama başka bir hastalık olmasından endişe ettim. Burada diş Çıkarma döneminde benzer krizi yaşayan var mı diye yazdımKız ağladı diye ilaç mı verilir biz de de var arada çığlık çığlığa ağlıyor sev okşa emzir gerekirse sakinler korkar düşer uykusunda ki eylül hiç yapmazdı bu ay başladı uyanır bakınır beni görünce gülerdi