2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba,benim de durum aynı oldu,ben gayet güzel emziriyordum,sütüm de vardı bi tartıldık 250 gr civarı almış,bende şok oldum. Kakasında kan vardı bize alerji teşhisini böyle koydular. Deneyebilirsen bir kaç gün diyet dene,diyetle bebeğinin rahatladığını görürsen,alerjisi olduğunu düşünebilirsin. Bana da mama önerdiler,günde 3 kere verebilirsin dedi,alerjik bebeklerde ek gıdaya erken geçmek gerekiyormuş ben bu yüzden günde 60-90 ml arası veriyorum mama-içerse-. Onun dışında kendi sütümü sağmaya başladım. Emziriyorum sonra sağıp çıkanı içiyorum,bu şekilde kilo aldırdım.
alerjik ile ilgili yazdığınızı şimdi gördüm, uyguladığınız hir diyet var mıdır? Doktora bende fotoğraf attım 1 hafta bşr dikkat edin dedi cuma haftaya kontrolu var 4. Ay, sonra bakarız dedi ama ne yiyim napıyım bilemedim

Merhabalarrrrrr, bebeğimde kakada mukuslu kan olunca doktora fotoğraf attım, haftaya cuma randevumuz şimdi diye. Ozamana kadar en azında süt ve süt ürünleri yemeğin dedi. Sonra değerlendirelim dedi. Ne yiyim şimdi ben napayım bilemedim 😅
Evet bende 2 hafta oldu süt ürünlerini kestim şuan çok şükür kanda yok mukosda salı günüde kont gideceğim bakalim ne olacak nasıl bir yol çizeceğiz bakıp göreceğiz

Evet bende 2 hafta oldu süt ürünlerini kestim şuan çok şükür kanda yok mukosda salı günüde kont gideceğim bakalim ne olacak nasıl bir yol çizeceğiz bakıp göreceğiz
Dışkıda kan bir kez benim bebegimdede oldu. Gripti o dönem mukusla karışık kan vardı gözlemledim daha olmadı inşallahta olmaz. Bir kez olmasının bir anlamı varmı bilmiyorum ama ben hiç bahsetmedim bile doktoruma

Kızlar cok giremiyorum sayfalarada bakma şansım olmadı tekrar geriye dönüp. İllaki konuşulmuştur ek gıdaya başlayan oldumu. 4. Ayda başlanınca gıda alerjisi az oluyormuş diye okudum. Doktorundan bilgi alan varmı hangi gıdayla ne miktar başlamalıyız yoksa sofrada yemek suyu yada sebze ne pistiyse ezip vermelimiyim

Ayy bu nasıl iştir ya öyle şeymi olur.hayır kime bırakacaksın kim ilgilenir 4 aylık bebekle.tövbe yarabbim 😡 hayır birde tehtit nedir ya.bu kadar basitmi?tamam bebeğin sağlığını düşünüyorda kimsen yoksa ne yapacaksın.sana sosyal hizmetleri ararım diye tehtit edeceğine başka bi odayada bebeğini aldırtsın 2 oda arası gider gelirsin en azından.
Kaç kere peşinden yalvardım ama banamısın demedi daha da öfkwlendi hatta sanki bende bebeğimi hastane köşelerinde o halde bakmaya çok meraklıyım 2 çocukla perişan haldeyim sanki üzülmüyormuş gibi birde anneliğimle sorgulanıyorum,

Mama sandalyesine oturduk sıra tadımlarda🥰😅
ay maşallah
afiyet olsun

Oğlumun dişi çıkmış 🤗
anaaa dişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hızlı gonzalez :KK70:
maşallah kuzucuğa

Kızlar cok giremiyorum sayfalarada bakma şansım olmadı tekrar geriye dönüp. İllaki konuşulmuştur ek gıdaya başlayan oldumu. 4. Ayda başlanınca gıda alerjisi az oluyormuş diye okudum. Doktorundan bilgi alan varmı hangi gıdayla ne miktar başlamalıyız yoksa sofrada yemek suyu yada sebze ne pistiyse ezip vermelimiyim
cnm geneli 6. ayda başlıyor
hiç bilmiyorum başlayan varmı

Dışkıda kan bir kez benim bebegimdede oldu. Gripti o dönem mukusla karışık kan vardı gözlemledim daha olmadı inşallahta olmaz. Bir kez olmasının bir anlamı varmı bilmiyorum ama ben hiç bahsetmedim bile doktoruma
Bizim başlarda haftada bir iki kez oldu sonra hemen hemen her kakasında gördüm baya yoğundu senin sadece bir iki kez se yoktur sanirim poposundan kaka yaparken zorlamaylada olabılır o kan korkma insallah yoktur

Kaç kere peşinden yalvardım ama banamısın demedi daha da öfkwlendi hatta sanki bende bebeğimi hastane köşelerinde o halde bakmaya çok meraklıyım 2 çocukla perişan haldeyim sanki üzülmüyormuş gibi birde anneliğimle sorgulanıyorum,
Şimdi nasıl oldunuz canım?nasıl bi çözüm buldunuz?iyileştimi kızın?

1 yasa kadar tuz şeker yok ev yemekleri olmaz dr nuza danış canım başlamak için biz 6 ayda başlıcaz sebze yoğurt meyve sırasına uycaz

Süt artırıcı damla kullanan arkadaşlar:
-Bestlak mı?
-Galactago mu?
Ya da başka marka kullananlar, işe yaradı mı? Memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba Temmuz anneleri 🤗 Okuduğum kadarıyla alerjik bebekler var grupta rota aşısı yaptırdınız mı? Yan etki yaptı mı merak ediyorum.

Bizde de bondigo tekmele oyna var canım. 2. Çocuğu büyütüyorum. halısıni makineye atıyorum. Oyuncakları da sirkeli suyla siliyorum. Oyun halısı bebeğin kendi başına vakit geçirmesi için iyi oluyor.
Piyanolu tekmelemeliden var canım normal emeklemesi ve zaman geçirmesi için istiyorum uniqo markasınıkiler gibi mesela

X