Cnm ateşimi vardı nie calpol verdin?Ya kızlar yavrum Bir anda ağlayarak uyandı gözü kapalı ağladı calpol verdim sonunda öyle sakinleşti emmiyor da. Diş mi bu nasıl anlayacağım elime bir şey de gelmiyor? Bir sıkıntısı var inliyor ağlıyor
Ayyy demir ilacını verdiğimden beri gündüzleri uykuya direniyor resmen...Kızlar aklimdayken demir ilacıni birkaçgün gece verdim uyku sorunu oldu çok uyandık tekrar gündüze geçtim iki gündür uykularımız eskisi gibi dikkat edin derim hepsi aynı olmaz ama aklinizda kalsin
Kuzum yinede ateşlenmeden verme ıhlamur ver rezene ver bazen hiç birşey yokken yaparlar benimki emerken yapıyor nasıl inliyor duysan nazindan şimdi acıktı ağladı emmeye geçtik sustu ağrısı olsa kafasını kullanıma doğru yatırırmış dişte kulaga vuruyomus genelde elleri kullana gidermiş ben ilaç karşıtıyım gece dunden beri başım ağrıyo şimdi içtim ilaç iyice arttı baktım migrene doncek öyle boğazım acır pekmez limon içerim bitki çayları falan nedense böyleyim en son çare ilaçYok canım tabi ki onu ayırt edebiliyorum. Bir sancısı olduğu belliydi ve sakinleşmiyordu. Diş olduğunu düşünüyorum ama başka bir hastalık olmasından endişe ettim. Burada diş Çıkarma döneminde benzer krizi yaşayan var mı diye yazdım
Anne sütünden gecen miktar az olduğu için belirti vermeyebilir ya da bazı belirtiler anlasilmayabilir diyeymis canım. Direkt yemesiyle anne sütünden gecen arasında fark vardır tabii. Sebzelerden 3 gün kuraliyla ilerleyince neredeyse 8 aylık falan oluyor bebek süt ürünlerine geçtiğinde . (Ben ilk kızımda 6.5 aylıkken başladım 3 hafta erken doğdu diye) Ben bütün kuraliyla ilerlemistim gerçekten de hiç alerjiyle karşılaşmadıkBe artk saldım ya damlalara.. Emmedi ya.. Emmediği sürece bana fayda etmedi
Ama bestlak burda cok komuşuldu
Memnundu kızlar cnm
Hahaha benmki tabakların içine düşecek gibi oluyor
Umarm brokoli avokadoyada böyle iştahlı olurlar
Merhaba cnm hoşgeldin..
Ben yaptırdım rota aşısı ama benm kızım alerjik durumu yoktu..
Rota aşısındada alerjik reaksiyonlar için 2li olan öneriliyordu
Birazcık çöp mideli olsunlar ne olcak kız
Yaaa kıyamam siz tadımlara direk bailıyorsnz o zaman
Cnm benm kızım yüz üstü hiç sevmiodu ama alışytı.. Alışmak zornda kaldı cnkü ağlasada bırakym direndim.. Ancak öyle kafasını güçlendirdi
Yüz üstü bazen sağa yada sola yuvarlanıor
Ama normalken dönme başlamadı
Emeklemeye niyeti yk cok tembel.. Ama koltuk altlarından tutunca ayakta durmayo cok sevior, adım atmaya çalışıor
Öyle hunharca emiolarki.. Hayatlarındaki tek zevki oymuş gibi
Alerjisi olan bebeye anne sütünden geçmezmi? Kafamda deli sorular
Kuzum yinede ateşlenmeden verme ıhlamur ver rezene ver bazen hiç birşey yokken yaparlar benimki emerken yapıyor nasıl inliyor duysan nazindan şimdi acıktı ağladı emmeye geçtik sustu ağrısı olsa kafasını kullanıma doğru yatırırmış dişte kulaga vuruyomus genelde elleri kullana gidermiş ben ilaç karşıtıyım gece dunden beri başım ağrıyo şimdi içtim ilaç iyice arttı baktım migrene doncek öyle boğazım acır pekmez limon içerim bitki çayları falan nedense böyleyim en son çare ilaç
Etkisi geçince calpolün yine öyle oldu tüm gece ağlayarak yarım saatte bir uyandı uykuya geçirmek çok zordu şimdi de sabahtan beri mız mız beslenmeyi de reddediyor. Sanırım diş ağrısı doktoruna yazdımCnm ateşimi vardı nie calpol verdin?
Gaz sıkışmasıda olabilir.. Yada diş etleri baskı yapıodur..
Benm kız ağlayan bir bebek değil ama Bir ara benm kızımda sanki tonlarca dayak yemişçesine ağladı
Abartmıorum 1 saatten fazla asla susturamadk, ya diş etleri ağırıyor yada gaz dedik, başka ne olabilirdiki
Z. Yağıyla Gaz masajı, gaz ilacı, dikkat dağıtma derken, baya baya gaz cıkardı..
Halbuki gaz ckarmasnda sorun yoktu her yemeğinden snra mutlaka çıkarır ama yinede sanırım mevsim geçişinde birikmişti.. Nasıl olduysa..
Ancak sustu
Ayyy demir ilacını verdiğimden beri gündüzleri uykuya direniyor resmen...
Uykusu var ama asla uyumuor
Acaba bundan olabilirmi ya
Ay maşallah ya..Anne sütünden gecen miktar az olduğu için belirti vermeyebilir ya da bazı belirtiler anlasilmayabilir diyeymis canım. Direkt yemesiyle anne sütünden gecen arasında fark vardır tabii. Sebzelerden 3 gün kuraliyla ilerleyince neredeyse 8 aylık falan oluyor bebek süt ürünlerine geçtiğinde . (Ben ilk kızımda 6.5 aylıkken başladım 3 hafta erken doğdu diye) Ben bütün kuraliyla ilerlemistim gerçekten de hiç alerjiyle karşılaşmadık
Oy kıyamam kuzucuğaEtkisi geçince calpolün yine öyle oldu tüm gece ağlayarak yarım saatte bir uyandı uykuya geçirmek çok zordu şimdi de sabahtan beri mız mız beslenmeyi de reddediyor. Sanırım diş ağrısı doktoruna yazdım
Dr gelene kadar eve kaynanam ve eşime bakması için gönderip dr gittikten sonra sabah yine yanıma aldım öyle öyle çıktık şükür şimdi daha iyiler her ikiside ama hala öksürük ve halsiz hastalar ikiside nazlı her dk ağlıyorlar her dk başı yanlarında olup onlarla ilgilenmem için ağlayıp durmuyorlarŞimdi nasıl oldunuz canım?nasıl bi çözüm buldunuz?iyileştimi kızın?
Belkide olur biz gece en erken5 saatten once uyanmazdik geceye gecince saat basi uyandık iki gundur 12 de yatiyoruz 5 6 gibi acikip uyaniyoruz tekrar uykuCnm ateşimi vardı nie calpol verdin?
Gaz sıkışmasıda olabilir.. Yada diş etleri baskı yapıodur..
Benm kız ağlayan bir bebek değil ama Bir ara benm kızımda sanki tonlarca dayak yemişçesine ağladı
Abartmıorum 1 saatten fazla asla susturamadk, ya diş etleri ağırıyor yada gaz dedik, başka ne olabilirdiki
Z. Yağıyla Gaz masajı, gaz ilacı, dikkat dağıtma derken, baya baya gaz cıkardı..
Halbuki gaz ckarmasnda sorun yoktu her yemeğinden snra mutlaka çıkarır ama yinede sanırım mevsim geçişinde birikmişti.. Nasıl olduysa..
Ancak sustu
Ayyy demir ilacını verdiğimden beri gündüzleri uykuya direniyor resmen...
Uykusu var ama asla uyumuor
Acaba bundan olabilirmi ya
Diş çıkarıyor çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun hem diş hem gaz karıştı uykular haram oldu böhüYok canım tabi ki onu ayırt edebiliyorum. Bir sancısı olduğu belliydi ve sakinleşmiyordu. Diş olduğunu düşünüyorum ama başka bir hastalık olmasından endişe ettim. Burada diş Çıkarma döneminde benzer krizi yaşayan var mı diye yazdım
Kimyon ic sutteb gecer gaz icin zor ama buda geccek 9 ay gecirdik dusun simdi kucaginda gecen yıl nasildik simdi nasiliz jeller var suruyosun birde karanfil zeytinyağlı bir karışım vardı bulursam atarımDiş çıkarıyor çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun hem diş hem gaz karıştı uykular haram oldu böhü
Benimki sürekli böyle canım mahvoldum resmen kâbus gibi geçiyor 4. Ay bitince geçecek mi çok merak ediyorumKızlar aklimdayken demir ilacıni birkaçgün gece verdim uyku sorunu oldu çok uyandık tekrar gündüze geçtim iki gündür uykularımız eskisi gibi dikkat edin derim hepsi aynı olmaz ama aklinizda kalsin
Z. Yağını mamaya damlatıodm eskiden ama direk hç vermedm nasıl olur acabaBebekler İçin Damak Ve Diş Rahatlatıcı Ev Yapımı Jel Tarifi'nin Malzemeleri
- 10 tane karanfil
- Üzerini geçecek kadar hakiki doğal zeytinyağı
Bebekler İçin Damak Ve Diş Rahatlatıcı Ev Yapımı Jel Tarifi'nin Yapılışı
- 10 tane karanfili havanda dövün, karanfili bir kaseye yada küçük kavanoza koyup üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyin.
- Kasenin üzerini kapatarak yada kavanozun kapağını kapatıp bir gün oda sıcaklığında bekletilir.
- Daha sonrasında buzdolabına konulup bebeğinizin acil damak veya diş çıkarma ağrılarında temiz yıkanmış serçe parmağınızın ucunu zeytinyağı karışımına batırıp yavaş masaj yaparak sürün. Tabiki önce dr sorun yada az test edin alerji icin
Cnm dişleri kaşınıor ağırıor o yüzden hepimizinkiler cok huysuzİİİMMMMMDDDDDDAAATTTTT diye bağırmak istiyorum uyumuyor kucakta durmuyor beşikte durmuyor uyumak istiyor ama uyuyamiyor sürekli mız mız ahhh ıhhh deyip duruyor emmek istemiyor ama memeyi görünce deliriyor emmek istiyor gibi davranıyor memeyi alıyor ağlıyor sonra bırakıyor ağlıyor altini alıyorum masaj yapıyorum gazını çıkartıyorum dişini envayi çeşit kaşıyıcı ile kaşıyorum delirecegim belim büküldü iki büklüm kaldım sanki sırtımda kocaman kocaman kocaman iğneler var batıyor babasına gidiyor durmuyor ama onu görünce deliriyor benim kızım ikizler burcu olabilir mi kafayı yiyeceğim çamaşırları kurutamadım yemek yaptım alışveriş poşetleri meyve sebzeler yerleştirilecek mutfak batık banyo yapamadım ayaklarım 40 numara gibi şiş ve ağrıyor aman uyur aman uyanmasın diye süpürge bile açamadım banyonun hali içler acısı korse takayım dedim kucağımda dururken şıp şıp terledim yarım saat sürdü fırlattım attım karnım şiş hala adet olamadım meme uçlarım yara bere içinde belki biberondan içer diye sagmaktan morardı kan oturdu ailevi sorunlar ayrı bir mesele göz altlarim mosmor bıyıklarım kocaminkinden daha fazla yarın iş var ütü yapmadım ellerim amele eli gibi kakali bez yıkamaktan şunu yazarken ayağımda sallıyorum her on dkda bir gözünü açıyor ağlıyor mahvoldum tükendim bugün bittim pilim bittiiii
Kuzum jel denedinmi dr sormadinmi sakin sabır geçcek minicik daha ilk ağrıları korkmuştur canı yaniyodur kuzumİİİMMMMMDDDDDDAAATTTTT diye bağırmak istiyorum uyumuyor kucakta durmuyor beşikte durmuyor uyumak istiyor ama uyuyamiyor sürekli mız mız ahhh ıhhh deyip duruyor emmek istemiyor ama memeyi görünce deliriyor emmek istiyor gibi davranıyor memeyi alıyor ağlıyor sonra bırakıyor ağlıyor altini alıyorum masaj yapıyorum gazını çıkartıyorum dişini envayi çeşit kaşıyıcı ile kaşıyorum delirecegim belim büküldü iki büklüm kaldım sanki sırtımda kocaman kocaman kocaman iğneler var batıyor babasına gidiyor durmuyor ama onu görünce deliriyor benim kızım ikizler burcu olabilir mi kafayı yiyeceğim çamaşırları kurutamadım yemek yaptım alışveriş poşetleri meyve sebzeler yerleştirilecek mutfak batık banyo yapamadım ayaklarım 40 numara gibi şiş ve ağrıyor aman uyur aman uyanmasın diye süpürge bile açamadım banyonun hali içler acısı korse takayım dedim kucağımda dururken şıp şıp terledim yarım saat sürdü fırlattım attım karnım şiş hala adet olamadım meme uçlarım yara bere içinde belki biberondan içer diye sagmaktan morardı kan oturdu ailevi sorunlar ayrı bir mesele göz altlarim mosmor bıyıklarım kocaminkinden daha fazla yarın iş var ütü yapmadım ellerim amele eli gibi kakali bez yıkamaktan şunu yazarken ayağımda sallıyorum her on dkda bir gözünü açıyor ağlıyor mahvoldum tükendim bugün bittim pilim bittiiii
Direk vermiceksin diş etlerine masaj yapacaksın bu karışımıZ. Yağını mamaya damlatıodm eskiden ama direk hç vermedm nasıl olur acaba
Gerçi ek gıdada koyacaz aynı şey
Denemeye değer bence
Cnm dişleri kaşınıor ağırıor o yüzden hepimizinkiler cok huysuz
Bu süreci atlatana kadar sabredecez
Sanki ben yazmışım gibiİİİMMMMMDDDDDDAAATTTTT diye bağırmak istiyorum uyumuyor kucakta durmuyor beşikte durmuyor uyumak istiyor ama uyuyamiyor sürekli mız mız ahhh ıhhh deyip duruyor emmek istemiyor ama memeyi görünce deliriyor emmek istiyor gibi davranıyor memeyi alıyor ağlıyor sonra bırakıyor ağlıyor altini alıyorum masaj yapıyorum gazını çıkartıyorum dişini envayi çeşit kaşıyıcı ile kaşıyorum delirecegim belim büküldü iki büklüm kaldım sanki sırtımda kocaman kocaman kocaman iğneler var batıyor babasına gidiyor durmuyor ama onu görünce deliriyor benim kızım ikizler burcu olabilir mi kafayı yiyeceğim çamaşırları kurutamadım yemek yaptım alışveriş poşetleri meyve sebzeler yerleştirilecek mutfak batık banyo yapamadım ayaklarım 40 numara gibi şiş ve ağrıyor aman uyur aman uyanmasın diye süpürge bile açamadım banyonun hali içler acısı korse takayım dedim kucağımda dururken şıp şıp terledim yarım saat sürdü fırlattım attım karnım şiş hala adet olamadım meme uçlarım yara bere içinde belki biberondan içer diye sagmaktan morardı kan oturdu ailevi sorunlar ayrı bir mesele göz altlarim mosmor bıyıklarım kocaminkinden daha fazla yarın iş var ütü yapmadım ellerim amele eli gibi kakali bez yıkamaktan şunu yazarken ayağımda sallıyorum her on dkda bir gözünü açıyor ağlıyor mahvoldum tükendim bugün bittim pilim bittiiii
aynen aynen onu demek istedimKuzum jel denedinmi dr sormadinmi sakin sabır geçcek minicik daha ilk ağrıları korkmuştur canı yaniyodur kuzum
Direk vermiceksin diş etlerine masaj yapacaksın bu karışımı