2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Anladim canım çok teşekkürler bilgiler için 🙏 peki kanguru önerin var mı hangi model almalıyım benimki slingi sevmemisti ama öne dönük kanguru sever bence çok seviyor öyle kucakta

Çok sağol canım bilgiler için o dediğin diyeti yaptım ama çok bir şey değişmemişti kakasını kıvamı falan aynıydı çok ishal gibi yapiyordu benimki. Ama tabi kan görmemiştim o 15 günlük diyet sürecinde. Doktorumuz zamanla kaybolur teste gerek yok dedi. Hangi mamayı kullaniyorsun canım bende buzluk stogumdan kullandım bu meme reddi sürecinde çünkü sürekli kucağımda sagmaya vakit bile yoktu. Şükürler olsun yine sütüm var tabi ama meme reddi de çok zormuş inşallah hemen geçer 🤲

Anladim canım bende alerjiden şüpheleniyorum inşallah bu günler de geçer. Peki doktorun ek gıda için bir şey dedi mi alerjik olduğu için bu
Biraz pahalı canım ama babybjörn kanguruyu 2. El aldım. Daha uyguna geldi. Belden destekli herhangi bir model olurmuş ama

Günaydın güzel anneler günler jet hızıyla geçiyor bebeler büyüyor dertleri de büyüyor.. Bu arada öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun 💮:)

Dip not: kullanımı temizliği kolay oyun halısı arayisindayim eğer tavsiyeniz varsa alırım. Benim bebiş dönmeye yuvarlanma ya başladı artık yatak yetmiyor bir sonraki level emekleme galiba 😅
Bende e bebekten aldım canım piyonali olandan cok-da memnunuz dikkatini çekiyor

Merhaba kızlar, ben bu aralar sadece okuyabiliyorum yazılanları, tam yazacakken ya biri uyanıyor, ya diğeri acikiyor. Geri dönebildiğimde alıntıladigim mesajlardaki konular konuşulup bitmiş oluyor😄

Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun.💐💐 Anneler ilk ogretmenlerdir🥰

Günaydın güzel anneler günler jet hızıyla geçiyor bebeler büyüyor dertleri de büyüyor.. Bu arada öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun 💮:)

Dip not: kullanımı temizliği kolay oyun halısı arayisindayim eğer tavsiyeniz varsa alırım. Benim bebiş dönmeye yuvarlanma ya başladı artık yatak yetmiyor bir sonraki level emekleme galiba 😅
Bizde de bondigo tekmele oyna var canım. 2. Çocuğu büyütüyorum. halısıni makineye atıyorum. Oyuncakları da sirkeli suyla siliyorum. Oyun halısı bebeğin kendi başına vakit geçirmesi için iyi oluyor.

Ben almıcam canım gerek kalmicak sanki 🤣🤣 benim kız hiperaktif onda durmaz
Ay maşallah
Allahım esirgesin:nazar:

Bende almayacağım ablamlar filan kullandı daha geç yürüdüğünü ve parmak ucunda durduğu için yürümeyi gerilettigini dusunuyorlar
Yaaa evet bende bu tar şeyleri duyduğum için sordum zaten 😶
Ama mesela kullanıpta gayette zamanında yürüyende cok,
Kafa karışık 😶

Ay maşallah
Allahım esirgesin:nazar:

Yaaa evet bende bu tar şeyleri duyduğum için sordum zaten 😶
Ama mesela kullanıpta gayette zamanında yürüyende cok,
Kafa karışık 😶
Canım kesinlikle kullanma . Fizyoterapist olarak da önermiyoruz. Bebeğin daha hazır olmayan iskelet sistemine denge sistemine zarar veriyor . Bebekler için emeklemek cok önemli cok faydalı. Emekleme suresini azaltıyor direkt yürümeye teşvik ediyor yurutec . Yurutec kullanılmış bebeklerde ki hasarı farketmemis oluyor aileler. Zaten her konuda ben yaptım bir şey olmadicilar yok mu 😬 Ama ya bir şey olursa. Ben riske atmam. Ayrıca ev kazalarına da cok sebebiyet veriyor . Bazi ülkelerde sırf bu sebepten yasakmış

Canım kesinlikle kullanma . Fizyoterapist olarak da önermiyoruz. Bebeğin daha hazır olmayan iskelet sistemine denge sistemine zarar veriyor . Bebekler için emeklemek cok önemli cok faydalı. Emekleme suresini azaltıyor direkt yürümeye teşvik ediyor yurutec . Yurutec kullanılmış bebeklerde ki hasarı farketmemis oluyor aileler. Zaten her konuda ben yaptım bir şey olmadicilar yok mu 😬 Ama ya bir şey olursa. Ben riske atmam. Ayrıca ev kazalarına da cok sebebiyet veriyor . Bazi ülkelerde sırf bu sebepten yasakmış
Canım hoppalalar nasıl sence bize hediye geldi de ben de günde 10 dk falan tutsam zamanı gelince sorun olur mu

Günaydııın tatlı Baloncuk ama hava çok karanlık ühü işe gitmesek bebiş sevsek yatakta yuvarlansak gerçi nezle oldum maskeyle ilgileniyorum bebeyle ama kava karanlık ühü
geçmiş olsun cnm :KK43:
evet ya uyandığımızda hava hala karanlık oluyor sinir oluyorum
ruhum daralıor :KK43:

yaa cnm açıklamalar için çok tşk ederim

Merhabalarrrrrr, bebeğimde kakada mukuslu kan olunca doktora fotoğraf attım, haftaya cuma randevumuz şimdi diye. Ozamana kadar en azında süt ve süt ürünleri yemeğin dedi. Sonra değerlendirelim dedi. Ne yiyim şimdi ben napayım bilemedim 😅

Mama sandalyesine oturduk sıra tadımlarda🥰😅

Eklentiler

• 92E0585E-F4E9-4AC1-A054-6BFA89D71B8F.jpeg
    92E0585E-F4E9-4AC1-A054-6BFA89D71B8F.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 81
X