2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yok canım daha başlamadım aralık 13 de başlayacağım ozmaana sabah emzirip gitmeyi sonra 10 11 gibi bir biberon vermeyi 13.30 gibude bir meyve verirsek 14. 30 da da ben geliyorizm emzirmeyi dusunuyorum insallah uygulayabilirim bende mama vermiyorum anne sütüyle devam ediyor benim Bebeğim gece çok uyanmiyor (dilimi ısırayım )acaba ne huysuzluğu var bizimkinin emme problemi arerjidenmis çok şükür kuzum biraz daha duzeldi

Elinize saglik ek gidaya gecmedik henuz ama kaydettim

sangetrose bize demişti c vitamini ile kabız olnuor die saolsun ama doktor bana Salufer yazdı.. Saluferin içeriiinde c vitamini var hiç kabz olmadı kızım

Biz sürekli kangurudayız bebek arabası kullanmıyoruz desem yeridir canım bir çok belirtisi var alerjinin . Doktorun yönlendirmesi en iyisi ama biz deriden alerji testi yaptırdık o daha hızlı bir çözüm.
Anladim canım çok teşekkürler bilgiler için peki kanguru önerin var mı hangi model almalıyım benimki slingi sevmemisti ama öne dönük kanguru sever bence çok seviyor öyle kucakta
Çok sağol canım bilgiler için o dediğin diyeti yaptım ama çok bir şey değişmemişti kakasını kıvamı falan aynıydı çok ishal gibi yapiyordu benimki. Ama tabi kan görmemiştim o 15 günlük diyet sürecinde. Doktorumuz zamanla kaybolur teste gerek yok dedi. Hangi mamayı kullaniyorsun canım bende buzluk stogumdan kullandım bu meme reddi sürecinde çünkü sürekli kucağımda sagmaya vakit bile yoktu. Şükürler olsun yine sütüm var tabi ama meme reddi de çok zormuş inşallah hemen geçer
Anladim canım bende alerjiden şüpheleniyorum inşallah bu günler de geçer. Peki doktorun ek gıda için bir şey dedi mi alerjik olduğu için bu

Günaydın güzel anneler günler jet hızıyla geçiyor bebeler büyüyor dertleri de büyüyor.. Bu arada öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun :)

Dip not: kullanımı temizliği kolay oyun halısı arayisindayim eğer tavsiyeniz varsa alırım. Benim bebiş dönmeye yuvarlanma ya başladı artık yatak yetmiyor bir sonraki level emekleme galiba

günaydın bondigo tekmele ve oyna oyun halısı aldım ben tavsiye üzerine gayet memnunuz ben 250 ye almıştım uçmuş fiyatlar o tarz bişey al derim dört tarafı çevrili alma dönüyor çünkü biz artık içinden dönerek çıkıyoruz temizliğide oyuncaklarıda gayet güzel ama fiyatı uçmuş

Eklentiler

• oyun halısı.PNG
    466,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…