kız anahtarı herkese dağıttım ama herkes kilit vurmayı tercih ettiDimi kendine bir duzen oturtmusun o sekilde gidiyor duzen degisince zamanida bilmiyorsun bizde hafta ici o sekilde oluyor iyi bari bir hafta rahatca dinlendin ama.kendi kendinede yetmeyi ogremdin sanirim Evet canım ek aktifimiz sensin hakkını yemeyelimanahtar sende her daim
Yok yokkk en guzel sen tasiyorsun sonuna kadar hakketin emegine sağlıkkız anahtarı herkese dağıttım ama herkes kilit vurmayı tercih etti
ama keşke herkes burda olsaYok yokkk en guzel sen tasiyorsun sonuna kadar hakketin emegine sağlık
Aynen ya çok güzel paylaşımlar oluyor bazen içinden çıkamadığınız şeyleri normal olduğunu öğreniyoruz baya güzel şeyler öğrendimama keşke herkes burda olsa
birbirimizden faydalansak paylaşsak
ek gıdada mesela paylaşımlar felan cok önemliAynen ya çok güzel paylaşımlar oluyor bazen içinden çıkamadığınız şeyleri normal olduğunu öğreniyoruz baya güzel şeyler öğrendim
Ay benim eşim de bir haftadır evdeydi.Sabahları o kaldırıyordu oğlanı ben uyuyordum 10a kadarmincoşşşşşşşş gitti herif evetay bir sakinlik geldi sorma
o kadar alışmışımki onsuzluğa
ssanki düzenim bozuluor gibi oluor , düşünüyorum 2 sene snra tamamen buraya yerleştiğinde ne yapacam die hahaha
ama Allah var cok yardımcı, ben işe gittiğimde evi derliyor topluyor yemek yapılmış oluyor
geceleri kıza kendi uyanıp mamasını yediriyorsabah ben süt sağarken kızla ilgileniyor felan..
o gidince uykusuz ve koşturmacalı günler geri geldi
kız ben hep aktifim ama ben dışında kmse aktif değil nerdeyse
siz bizden önce gidiyorsunuz
senden öğrenirim artık
şimdi iş yerime geldim dinlenme modundayımAy benim eşim de bir haftadır evdeydi.Sabahları o kaldırıyordu oğlanı ben uyuyordum 10a kadarsabah uykusu uyudum bir haftadır şimdi eski günlere merhabaaaaa
2.dönem inşallah ben de o moda geçicemşimdi iş yerime geldim dinlenme modundayım
Ayy eşim benim elim kolum her şeyim. Soğuk almış hasta oldu. Bir hafta her şeye ben yetişmek zorunda kaldım. Çok zorlandım vallamincoşşşşşşşş gitti herif evetay bir sakinlik geldi sorma
o kadar alışmışımki onsuzluğa
ssanki düzenim bozuluor gibi oluor , düşünüyorum 2 sene snra tamamen buraya yerleştiğinde ne yapacam die hahaha
ama Allah var cok yardımcı, ben işe gittiğimde evi derliyor topluyor yemek yapılmış oluyor
geceleri kıza kendi uyanıp mamasını yediriyorsabah ben süt sağarken kızla ilgileniyor felan..
o gidince uykusuz ve koşturmacalı günler geri geldi
kız ben hep aktifim ama ben dışında kmse aktif değil nerdeyse
siz bizden önce gidiyorsunuz
senden öğrenirim artık
hadi inşallah,2.dönem inşallah ben de o moda geçicem
işte herifi yanında olanlar şanslıAyy eşim benim elim kolum her şeyim. Soğuk almış hasta oldu. Bir hafta her şeye ben yetişmek zorunda kaldım. Çok zorlandım valla
Olabilir canim benimki birebir uyuyorKız yoksa benim bebedeki haller 4.ay sendromu mu
Sütüm azalmiyor ama stres yapıyorum heralde o da bebegime geçiyor tam patlamaya hazır bir bomba dışarı hava almaya çıkartıyorum yırtıyor kendini pusette. Bitek uyurken gidiyor öyle. Uyanınca etrafı görmek istiyor. Artık kanguru mu alsam bilemedim. Belki de benimde alerji problemi var. Ne gibi belirtileri var canım nasil teşhis konulurAynı durumdayız günlerdir bununla uğraşmaktan olan sütüm de azalıyor. Biberon almıyor mama vermeye çalışıyorum sadece uykuda emiyor sütüm var ama emmiyor. Bizimkinin temel sorunu alerjiden olan meme reddi. Biberona alışsa mama versem yine rahatlayacağım ama yok kaşıkla zorla yedirmeye çalışıyorum yarısı yere yarısı ağzına
Evet canım gercekten zor bir durum ama çok şükür dediğin gibi sütüm var. Budurumda nasıl mama başlanır çok saçma değil mi. İşi hiç sorma zaten mahvoldum üç haftadaAynen cnm onu diyorm o tek dozmu acaba
Bana verilen kağıtta öyle görünüyor ama netleştirecem
İnşallah doğru olanı yapıoruzdur aynen ama doktorlara göre öyle yapıormuşuz
Cnm boya gitmiş bence.. Zaten 4. Aydan snra kilo alımları yavaşlayacak
Heleki diş çıkarma dönemi, ek gıda derken baya halsizde düşecekler.. Öyle kafana takma.. Cok şükür sütün var
Mastit olmamaya çalış
Göğüs sertse bebek emmez... Zor gelir..
Zamanla bu sürecede alışacaksnz
Bende ilk işe başladğmda artk pilim bitmiş hissediomşimdi işe başlayalı 2 ay olmak üzere.. Alışıosn
Ne bileyim canım valla şikayet değil de sanki bebeğime yetemiyorum ihtiyaçlarına cevap veremiyorum gibi geliyor. Gece mesela saat başı uyandı abartısız hatta daha fazlası. Sayamadım o derece. Cirlayarak uyanıyor. Sonra altını alıyorum falan gülümsüyor kafayı yiyeceğimHepimiz aynıyı, canım beğenim bebeğimde 350 gr almış çok az ya bizde birde alerj çıktı zaten emmek istemiyordu ama şimdi biraz daha iyi sanki uykuda aynı şekilde uykusu gelince bebeğim bebek olmaktan çıkıyor içinden canavar çıkıyorbazen cok korkuyorum o ses ondan nasil cikiyor allah yardımcımız olsun
Genel müdürGenel müdürün koltuğu geldi
İyiyiz cnm sn nasılsmSelam kizlar nasilsiniz
Biz sürekli kangurudayız bebek arabası kullanmıyoruz desem yeridirOlabilir canim benimki birebir uyuyor
Sütüm azalmiyor ama stres yapıyorum heralde o da bebegime geçiyor tam patlamaya hazır bir bomba dışarı hava almaya çıkartıyorum yırtıyor kendini pusette. Bitek uyurken gidiyor öyle. Uyanınca etrafı görmek istiyor. Artık kanguru mu alsam bilemedim. Belki de benimde alerji problemi var. Ne gibi belirtileri var canım nasil teşhis konulur
Evet canım gercekten zor bir durum ama çok şükür dediğin gibi sütüm var. Budurumda nasıl mama başlanır çok saçma değil mi. İşi hiç sorma zaten mahvoldum üç haftada
Ne bileyim canım valla şikayet değil de sanki bebeğime yetemiyorum ihtiyaçlarına cevap veremiyorum gibi geliyor. Gece mesela saat başı uyandı abartısız hatta daha fazlası. Sayamadım o derece. Cirlayarak uyanıyor. Sonra altını alıyorum falan gülümsüyor kafayı yiyeceğimmama falan veriyor musun kaç saatte bir emiyor canim ise basladun demi nasıl yapıyorsun biraz fikir alışverişi olsun kendimi çok çaresiz hissediyorum
Merhaba,benim de durum aynı oldu,ben gayet güzel emziriyordum,sütüm de vardı bi tartıldık 250 gr civarı almış,bende şok oldum. Kakasında kan vardı bize alerji teşhisini böyle koydular. Deneyebilirsen bir kaç gün diyet dene,diyetle bebeğinin rahatladığını görürsen,alerjisi olduğunu düşünebilirsin. Bana da mama önerdiler,günde 3 kere verebilirsin dedi,alerjik bebeklerde ek gıdaya erken geçmek gerekiyormuş ben bu yüzden günde 60-90 ml arası veriyorum mama-içerse-. Onun dışında kendi sütümü sağmaya başladım. Emziriyorum sonra sağıp çıkanı içiyorum,bu şekilde kilo aldırdım.Merhaba kizlar uzun süredir giremiyorum meme reddi 4 ay sendromu ise başlama derken mahvoldum uykusuz geziyorum Allah'ım kimseye muhtaç etmesin yine bugüne şükür. İnşallah sizde bebeklerinizde iyidir. Sorum şu bebekleriniz kaç kg doğdu 4. Ayda kaç kgdi? Benim bebeğim bu ay sadece 300 Gr almış. Boyu 65 cm. Boya mi gitti anlamadım ama bir ara mastit oldum bahadır da meme reddi yaşıyoruz. Ona bağlamak istiyorum kafayı yiyeceğimsağlık ocagindaki doktorumuz devam sütü başla dedi ama bebeğim biberondan içmiyor ne yapacağım sütümde gayet güzel nasıl devam sütü başlayayım bu durumda. Sakin Los ortamda yada uykuda çok güzel emiyor sıpa. Babaannesi yanında o bakıyor onu aşırı seviyor onun yanında şımardi mi anlamadım emmiyor. Bir ayda 300 Gr çok az değil mi kafayı yiyeceğim