2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kız anahtarı herkese dağıttım ama herkes kilit vurmayı tercih etti

Aynen ya çok güzel paylaşımlar oluyor bazen içinden çıkamadığınız şeyleri normal olduğunu öğreniyoruz baya güzel şeyler öğrendim
ek gıdada mesela paylaşımlar felan cok önemli
ben burda kimse olmayınca
gidip haziran annelerini okuyorum
ama müdahil olmayıncada sıkılıorum

Ay benim eşim de bir haftadır evdeydi.Sabahları o kaldırıyordu oğlanı ben uyuyordum 10a kadarsabah uykusu uyudum bir haftadırşimdi eski günlere merhabaaaaa

Ayy eşim benim elim kolum her şeyim. Soğuk almış hasta oldu. Bir hafta her şeye ben yetişmek zorunda kaldım. Çok zorlandım valla

Kız yoksa benim bebedeki haller 4.ay sendromu mu
Olabilir canim benimki birebir uyuyor
Sütüm azalmiyor ama stres yapıyorum heralde o da bebegime geçiyor tam patlamaya hazır bir bomba dışarı hava almaya çıkartıyorum yırtıyor kendini pusette. Bitek uyurken gidiyor öyle. Uyanınca etrafı görmek istiyor. Artık kanguru mu alsam bilemedim. Belki de benimde alerji problemi var. Ne gibi belirtileri var canım nasil teşhis konulur
Evet canım gercekten zor bir durum ama çok şükür dediğin gibi sütüm var. Budurumda nasıl mama başlanır çok saçma değil mi. İşi hiç sorma zaten mahvoldum üç haftada
Ne bileyim canım valla şikayet değil de sanki bebeğime yetemiyorum ihtiyaçlarına cevap veremiyorum gibi geliyor. Gece mesela saat başı uyandı abartısız hatta daha fazlası. Sayamadım o derece. Cirlayarak uyanıyor. Sonra altını alıyorum falan gülümsüyor kafayı yiyeceğim mama falan veriyor musun kaç saatte bir emiyor canim ise basladun demi nasıl yapıyorsun biraz fikir alışverişi olsun kendimi çok çaresiz hissediyorum

Biz sürekli kangurudayız bebek arabası kullanmıyoruz desem yeridir canım bir çok belirtisi var alerjinin . Doktorun yönlendirmesi en iyisi ama biz deriden alerji testi yaptırdık o daha hızlı bir çözüm.

Merhaba anneler bebeğimin tırnağını keserken etini kestim kanadı
Çıt çitli makas kullanıyorum
Onerdiginiz güvenli etini kesmeyen makas var mı ?

Merhaba,benim de durum aynı oldu,ben gayet güzel emziriyordum,sütüm de vardı bi tartıldık 250 gr civarı almış,bende şok oldum. Kakasında kan vardı bize alerji teşhisini böyle koydular. Deneyebilirsen bir kaç gün diyet dene,diyetle bebeğinin rahatladığını görürsen,alerjisi olduğunu düşünebilirsin. Bana da mama önerdiler,günde 3 kere verebilirsin dedi,alerjik bebeklerde ek gıdaya erken geçmek gerekiyormuş ben bu yüzden günde 60-90 ml arası veriyorum mama-içerse-. Onun dışında kendi sütümü sağmaya başladım. Emziriyorum sonra sağıp çıkanı içiyorum,bu şekilde kilo aldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…