Merhaba anneler bebeğimin tırnağını keserken etini kestim kanadı
Çıt çitli makas kullanıyorum
Onerdiginiz güvenli etini kesmeyen makas var mı ?
Geçmiş olsun. Ben ekte ki makası kullanıyorum,uyurken kesiyorum hep.Merhaba anneler bebeğimin tırnağını keserken etini kestim kanadı
Offf bu kanguruyu kullanamayan bitek benm galibaBiz sürekli kangurudayız bebek arabası kullanmıyoruz desem yeridircanım bir çok belirtisi var alerjinin . Doktorun yönlendirmesi en iyisi ama biz deriden alerji testi yaptırdık o daha hızlı bir çözüm.
Selam cnmSelam kızlar giremiyorum cok cok yogun geçiyor günlerderken büyüğü geldi kitap okutacak bana ben kaçar
Uyurken kesmeniz daha rahat olur hareket halinde olmuyırlar..Merhaba anneler bebeğimin tırnağını keserken etini kestim kanadı
Neden kullanamıyorsunuz canım belini destekleyen modeller çok rahat oluyor sen rahat olunca bebiş de rahat oluyorOfff bu kanguruyu kullanamayan bitek benm galiba
Selam cnm
Nerelerdesn ya
Uyurken kesmeniz daha rahat olur hareket halinde olmuyırlar..
Minikliğinden şikayetçiyseniz önü büyütec olan tırnak makasları var e bebekte.. İnceleyin istersenz
korkuyorum sanki alttan düşecek gibiNeden kullanamıyorsunuz canım belini destekleyen modeller çok rahat oluyor sen rahat olunca bebiş de rahat oluyor
Allah korusun canım ama olmaz öyle bir şey birkaç yerden bağlanıyor Allah’ın izniylekorkuyorum sanki alttan düşecek gibi
işte benimki tamamen psikolojikAllah korusun canım ama olmaz öyle bir şey birkaç yerden bağlanıyor Allah’ın izniyle
Ya balım dedim sana biz bikac aydır böyleyiz hala yok diş önlük dayanmıyor ağız suyuna bu arada yönetime yazdım ya hala ses yokek gıda felan diyoruz ama benm en büyük korkum dişler...
deli gibi dişler kaşınmaya başladı ve daha kabarma yok.. daha 2 ay böyle savaş veririz sanırım
Ya balım dedim sana biz bikac aydır böyleyiz hala yok diş önlük dayanmıyor ağız suyuna bu arada yönetime yazdım ya hala ses yok
Daha iyiyim sukurGenel müdür
İyiyiz cnm sn nasılsm
Tarif verdiniz miAlerjik bebekleri olan analar bi bisküvi yaptım birkaç unu karıştırarak suda ezerek verdim sevdi oğluşum.
Valla canım sorma daha dun hava vermeyi ve antibiyotigi kestik . 3 haftadır antibiyotik kullanıyorduk. Isyerim cok yogun. Su an mesela ogle aramda eve geldim emzirirken yazıyorum. Sen nasılsın bebisin nasılOfff bu kanguruyu kullanamayan bitek benm galiba
Selam cnm
Nerelerdesn ya
Uyurken kesmeniz daha rahat olur hareket halinde olmuyırlar..
Minikliğinden şikayetçiyseniz önü büyütec olan tırnak makasları var e bebekte.. İnceleyin istersenz
Çok şükürki emziriosnValla canım sorma daha dun hava vermeyi ve antibiyotigi kestik . 3 haftadır antibiyotik kullanıyorduk. Isyerim cok yogun. Su an mesela ogle aramda eve geldim emzirirken yazıyorum. Sen nasılsın bebisin nasıl
Alerji bisküvisi tarifi şöyle yaptım benTarif verdiniz mi
Sidefer canımKabız yapmayan kan ilacı öneriniz var mi çok kabız oluyo kızım bide hemşire bingildagi neredeyse kapanmış baş çevresi iyi dedi d vitamini kesebilir doktora götür dedi kaç aylıkken bıngıldak kapanir erken mi şuan
Kan ilacınin içine bir dilim kadar mandalina suyu kat hem emilimi kolaylaşıyor hem kabız yapmıyor bir ay olduk başlayalı hiç kabız olmadıkKabız yapmayan kan ilacı öneriniz var mi çok kabız oluyo kızım bide hemşire bingildagi neredeyse kapanmış baş çevresi iyi dedi d vitamini kesebilir doktora götür dedi kaç aylıkken bıngıldak kapanir erken mi şuan