2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba anneler bebeğimin tırnağını keserken etini kestim kanadı
Çıt çitli makas kullanıyorum
Onerdiginiz güvenli etini kesmeyen makas var mı ?
Geçmiş olsun. Ben ekte ki makası kullanıyorum,uyurken kesiyorum hep.

Eklentiler

• 8252D206-5266-4C26-B3C0-ED87A612EB48.jpeg
    16 KB · Görüntüleme: 44
Biz sürekli kangurudayız bebek arabası kullanmıyoruz desem yeridir canım bir çok belirtisi var alerjinin . Doktorun yönlendirmesi en iyisi ama biz deriden alerji testi yaptırdık o daha hızlı bir çözüm.
Offf bu kanguruyu kullanamayan bitek benm galiba

Selam kızlar giremiyorum cok cok yogun geçiyor günler derken büyüğü geldi kitap okutacak bana ben kaçar
Selam cnm
Nerelerdesn ya

Uyurken kesmeniz daha rahat olur hareket halinde olmuyırlar..
Minikliğinden şikayetçiyseniz önü büyütec olan tırnak makasları var e bebekte.. İnceleyin istersenz

Neden kullanamıyorsunuz canım belini destekleyen modeller çok rahat oluyor sen rahat olunca bebiş de rahat oluyor

ek gıda felan diyoruz ama benm en büyük korkum dişler...
deli gibi dişler kaşınmaya başladı ve daha kabarma yok.. daha 2 ay böyle savaş veririz sanırım

ek gıda felan diyoruz ama benm en büyük korkum dişler...
deli gibi dişler kaşınmaya başladı ve daha kabarma yok.. daha 2 ay böyle savaş veririz sanırım
Ya balım dedim sana biz bikac aydır böyleyiz hala yok diş önlük dayanmıyor ağız suyuna bu arada yönetime yazdım ya hala ses yok

Valla canım sorma daha dun hava vermeyi ve antibiyotigi kestik . 3 haftadır antibiyotik kullanıyorduk. Isyerim cok yogun. Su an mesela ogle aramda eve geldim emzirirken yazıyorum. Sen nasılsın bebisin nasıl

Valla canım sorma daha dun hava vermeyi ve antibiyotigi kestik . 3 haftadır antibiyotik kullanıyorduk. Isyerim cok yogun. Su an mesela ogle aramda eve geldim emzirirken yazıyorum. Sen nasılsın bebisin nasıl
Çok şükürki emziriosn
Ben sağmaktan maffoldum

Tarif verdiniz mi
Alerji bisküvisi tarifi şöyle yaptım ben
1 bardak tam buğday unu
Yarım bardak yulaf unu
Yarım bardak pirinç unu
Yarım bardak irmik
Yarım su
Yarım zeytinyağı

Hamuru yoğurdum yumuşak olacak ama cıvık değil yapışmayacak ele ona göre su veya un eklersiniz. Her marka un farklı. Ben bebekler için diye satılan organik gurmemin unlarını kullanıyorum.

175 derecede yaklaşık 20 dk pişirdim.

Bisküviyi sıcak su ile ezip verdim.

Kabız yapmayan kan ilacı öneriniz var mi çok kabız oluyo kızım bide hemşire bingildagi neredeyse kapanmış baş çevresi iyi dedi d vitamini kesebilir doktora götür dedi kaç aylıkken bıngıldak kapanir erken mi şuan

Kan ilacınin içine bir dilim kadar mandalina suyu kat hem emilimi kolaylaşıyor hem kabız yapmıyor bir ay olduk başlayalı hiç kabız olmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…