Son bir haftadır geçen uykusunda saat başı kalkıp emiyor. Emerken uyuyor, yerine koyarken ağlıyor sonra tekrar başa dönüyoruz. Gazı Oluyor kendi çıkaramıyor. Emmiyor o zaman, Hırçınlaşıyor vsKızlar çok katilamiyorum yazışmalara ama vaktim oldukça okuyorum. Biz şuan 4. Atakdayız sanırım en zor atak buymuş ciddi anlamda uyku gerilemesi yaşıyoruz, iştahsız ve çok hırçınlasti bebeğim. Sizde durumlar nasıl. Atak haftalarında sizdede değişiklikler oluyormu
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar oglumun ateşi gece noyu çok düşüktü 35 derece banyo yaptırdım uyuttum cam bozulmuş açık kalmış su an da satıyorum o kadar giyinik sanca 36 oluyor içerisinin isisida iyi. Sizce ne yapmalıyım deneyimli anneler bilgisi olan var mi
Sağolasın canımgeçmiş olsun cnm
Öğretmenim canımanladım cnm.. kolay gelsin
sen normalde ne iş yapıosun
iyiyim cnm biz bugün 4. ay aşılarımızı vurulduk ve vegaferon vermiş sağlık ocağı ama dr onu kullanma demişti
valla cesaret... heralde 2. çocuk olunca öyle oluoinsana bi cesaret geliyor
yinede yediğimiz yemekler bebeğe yağlı felan gelmezmi ?
valla bu topiğin 2. defa anne olanları cok cesaretli
cnm nerelerdesin ya özledik
4. ayda genelde herkesin bir atak yaşadı... ama geçiyor
temmuz anaların hepsi öğretmen gıÖğretmenim canım
Ever, kime denk gelsem öğretmentemmuz anaların hepsi öğretmen gı
Ben de saglik ocaginin verdigi vegaferonu kullanmiyorum canim icinde paraben var sagliga zararli.anladım cnm.. kolay gelsin
iyiyim cnm biz bugün 4. ay aşılarımızı vurulduk ve vegaferon vermiş sağlık ocağı ama dr onu kullanma demişti
Bİzede salufer verdi.. Kullanan bulamadm dahaBen de saglik ocaginin verdigi vegaferonu kullanmiyorum canim icinde paraben var sagliga zararli.
Sidefer kullanıyorum ama başladığımdan beri gaz arttı. Belki ocean microfer’e geçeriz..
Salufer i ilk defa duydum ve İçeriğini araştırdım da temiz içerikli gibi gördüm canım sen memnun kalırsan ben de alırım belkiBİzede salufer verdi.. Kullanan bulamadm daha
Uykuda emzirmeye rüya emzirmesi deniyor canım gece için doğru olan o uykudan uyandırmak değil. Gündüz uyanıkken hiç emmeyince o da yeterince karnı doymuyor demek oluyor.Geçen burada bir arkadaşımız paylaşmıştı.uyurken emzirmek bebeğe yaramıyor diye.sonra kendi arkadaşlarımdan biriside 1 yaşına gelinceye kadar gece her emzirmek için kalktığında sürekli uyandırdığını gözü kapalıyken emzirmediğini söyledi.bende o sebeple sordum.yani uykuda emzirmek olayı bebek ağlamadığında da ağzına memeyi sokup emmesini sağlamakmı yoksa ağladığında memeyi vermene rağmen gözü kapalı olarak yani uykuluykende emmeside bu olaya dahil mi diye merak ettimyoksa böyle olması tabikide hem bizim için hemde bebek için iyi oluyor.uykumuz bölünmüyor.benim ilk kızım gece emmek için her kalktığında baya uyanık oluyordu.bu kızımda durum bu olunca merak ettim
Cnm bugn ilk defa kullanmaya başladm 1 hafta 10 gn geçsn anca anlaşılır sanırımSalufer i ilk defa duydum ve İçeriğini araştırdım da temiz içerikli gibi gördüm canım sen memnun kalırsan ben de alırım belki
Her ağzı denednmç cnm valla ne avent ne bişiYa emzik tutmaz biberon tutmaz memeyi uykuda emer anca parmak emecek ne yapacağım ya kaşıkla mı vereceğim hepbiberona alıştırmam gerek nasıl yapacağımmmm
Ee bi yerden başlamak lazım canım bizde azar azar tattırıyoruzanladım cnm.. kolay gelsin
Anladım canım çok sağol ❤Uykuda emzirmeye rüya emzirmesi deniyor canım gece için doğru olan o uykudan uyandırmak değil. Gündüz uyanıkken hiç emmeyince o da yeterince karnı doymuyor demek oluyor.
Demir ilacımı
Yaa bende sağlık ocaginin verdiği kan ilacını kullandım bugün 4 gün ve Ondanmi bilmiyorum ama bebeğim 24 saattir kaka yapmadı korkmaya başladım iyice araştırama kadar kullanayim.diyorum ama yanlış yapıyorum sanirimDemir ilacımı
kg suna göre vercen ben 7 kg du 5 damla verdim haftada arttırdım ebe alışsın dedi bir dilim mandalina suyu kattim içine (c vitamini emilimini artırıyormuş birde kabız olmuyor)
Yarim saat önce sonra süt yok
Leke için limon suyu sıvı sabun sur yıka
Yok canım we baby almadım bakayım onaCnm bugn ilk defa kullanmaya başladm 1 hafta 10 gn geçsn anca anlaşılır sanırım
Her ağzı denednmç cnm valla ne avent ne bişi
Benm deli kız wee baby tuttu
Ayy eline sağlık... Aklımda kaldı o c vitami sordum onu drDemir ilacımı
kg suna göre vercen ben 7 kg du 5 damla verdim haftada arttırdım ebe alışsın dedi bir dilim mandalina suyu kattim içine (c vitamini emilimini artırıyormuş birde kabız olmuyor)
Yarim saat önce sonra süt yok
Leke için limon suyu sıvı sabun sur yıka
Bizim dr sağlıkocağınınkini önermediYaa bende sağlık ocaginin verdiği kan ilacını kullandım bugün 4 gün ve Ondanmi bilmiyorum ama bebeğim 24 saattir kaka yapmadı korkmaya başladım iyice araştırama kadar kullanayim.diyorum ama yanlış yapıyorum sanirim
Benm kz en ucuzlarından tuttuYok canım we baby almadım bakayım ona
Canım sen sütü sağıp veriyorsun ya kaç ml ısıtıyorsun kaç saatte bir ?Ayy eline sağlık... Aklımda kaldı o c vitami sordum onu dr
Salufer verdi bizim dr.. İçinde c vitamini var.. Üstündede yazıor... O yüzden bi süre dene takip et bebişi dedi
7.250 kilosu 7 damla ver dedi ama bana fazla geldi ama öyle dedi
Ama leke çıkarıcı için ekstra tşkkk
Bugn deniecem.. İlk gün damla serüveniz vasattı
Bizim dr sağlıkocağınınkini önermedi
Paraben içeriyor dedi
Açtm okudum gerçelten içeriyr
Benm kz en ucuzlarından tuttudene cnm belki alır başlığını al tak uyacaktır