2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Çok geçmiş olsun canım ya.Rabbim acil şifasını versin inşallah benim anlamadığım bebeğinin yanında senin olman gerekmiyormu nasıl izin vermiyorlar anlamadım
Amin inşallah, canım benim Bebek hastanede hasta olur mikrop kapar diyor dr ve beni çok şiddetli bir şekilde tehtit etti bebeği göndermezsen sosyal hizmetleri ararım gelip götürsünler bebeğini diyor

Sanırım iki çocuğu var büyük hasta küçüğü almıyorlar yanına T Temmuz07 ben de anlamadım ama çok geçmiş olsun küçüğe bulaşır diye almıyor olabilirler mi?
Hastanede oda hasta olcak mikrop kapar diyor diyorum kimsem yok bakcak ve anne sütü alıyor illa inatla beni alakadar etmez yollqmazsan sosyal hizmetleri ararım. Gelip alsınlar senden görürüsün diyor kızımın yanında babasıda kalamıyor erkek refakatçi yasak ki zaten kızım asla durmaz hastayken ben yanında değilsem ve ishal var her dk değişim oluyor çok üzgünüm kaç gündür ağlamaktan başımın boynumda taşıdığımız unutuyorum bedenen o kadar ayrı oldum

Amin inşallah, canım benim Bebek hastanede hasta olur mikrop kapar diyor dr ve beni çok şiddetli bir şekilde tehtit etti bebeği göndermezsen sosyal hizmetleri ararım gelip götürsünler bebeğini diyor
Ayy bu nasıl iştir ya öyle şeymi olur.hayır kime bırakacaksın kim ilgilenir 4 aylık bebekle.tövbe yarabbim hayır birde tehtit nedir ya.bu kadar basitmi?tamam bebeğin sağlığını düşünüyorda kimsen yoksa ne yapacaksın.sana sosyal hizmetleri ararım diye tehtit edeceğine başka bi odayada bebeğini aldırtsın 2 oda arası gider gelirsin en azından.

Canim yeni gordum mesajini. Ben doktorumuzun tavsiyesiyle ozel bi klinikte yaptırdın. Dr.Arzu Özyer Bektas google a yazarsan ulasabilirsi yorumları falan cok iyiydi cocuk cerrahi kendisi sunnete yogunlasmis. Anne yaninda yapiyor ben sunnet olurken emzirdim bile o kadar rahat hic aglamadi oglum sadece igne yapilirken agladi lokal anestezi yapildi. Sunnetten 15 dk sonra ciktik evimize geldik. Eve geldigimizde bi yarim saat agladi durmadan cisi geldi yandigi icin yapamadi falan o normalmis zaten cisini yapinca rahatladi sonra tamamen normale döndü. Ilk gun agri kesici fitil verdik sadece her gun de sabah aksam krem sürüyoruz pipisine. Bir de uc dort gun beze degmesin pipisi diye karton kahve bardagi koyun dediler. Ikinci gunden itibaren bol bol suya sokun çabuk iyilesir dediler öyle yapıyorum. Ben doktordan cok memnun kaldim canim oneririm. Bu arada 1100 lira verdik ucretini de bilgin olsun baska soracagin bisey varsa cevaplarim

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.

Bir soraym cnm cok tşk ederm

Kızlar sizlere bi sorum olacak.hani deniliyor ya hep uykuda emzirmek iyi değil bebeğe yaramaz diye.benim bebem akşam 9 9buçuk gibi yatar ve sabah 8 8buçuğa kadarda uyur.yani şöyle acıktığı zaman ağlıyo ben alıyorum gözü kapalı emiyo sonra emmeyi bırakınca bende geri yatırıyorum.tamamen uyanmıyo gözü hep kapalı oluyo.acaba bu uykuda emzirmekmi oluyor.tabi o ağlamadıkça ben alıpta emzireyim demiyorum.

Bizimde o şekilde gece uyanmaz sadece mırıldanıyor alıyorum gözleri kapalı emiyor bitince uyumaya devam ediyoruz. İlk doğduklarında zaten sürekli uyurken emiyorlar yaramadığını senden gördüm şimdi. Acıktığı için ağlıyordur. Benimkinin geceleri uyanmama gibi bir durumu yok ama ayına göre takip edilmeli uyanmıyorsa bile senin alıp emzirmen gerekiyor.

Geçen burada bir arkadaşımız paylaşmıştı.uyurken emzirmek bebeğe yaramıyor diye.sonra kendi arkadaşlarımdan biriside 1 yaşına gelinceye kadar gece her emzirmek için kalktığında sürekli uyandırdığını gözü kapalıyken emzirmediğini söyledi.bende o sebeple sordum.yani uykuda emzirmek olayı bebek ağlamadığında da ağzına memeyi sokup emmesini sağlamakmı yoksa ağladığında memeyi vermene rağmen gözü kapalı olarak yani uykuluykende emmeside bu olaya dahil mi diye merak ettim yoksa böyle olması tabikide hem bizim için hemde bebek için iyi oluyor.uykumuz bölünmüyor.benim ilk kızım gece emmek için her kalktığında baya uyanık oluyordu.bu kızımda durum bu olunca merak ettim

cnm uyanıyor sonuçta acıktığının bilincinde ki ağlıyor ve emip dalıyor...
bence gayette yiyor ve yarıyor
ohhh yarasın minnoşa

01.07 oğlan anasıyım 4,5 aylık olduk 1 ay öncesi sünnetimizide yaptırdık. Önümüzdeki ay kilosuna göre ek gıdaya başlayacağız. Allah tüm annelere sabır bebişlerede sağlık versin
hoşgeldiniz :) maşallah
Allah analı babalı büyütsün

Bence uyurken yaramaz konusu şöyle uykuluyken bebisler gündüz uyanik oldugu zamanki gibi çekmiyor arada uyukluyor emzik gibi emiyor aktif emme diyorlar ya hani. Ama bu her zaman icin gecerli degil yutkunmasindan anlasiliyor zaten.

cnm uyanıyor sonuçta acıktığının bilincinde ki ağlıyor ve emip dalıyor...
bence gayette yiyor ve yarıyor
ohhh yarasın minnoşa

hoşgeldiniz :) maşallah
Allah analı babalı büyütsün
Sağol kuzum
Bence uyurken yaramaz konusu şöyle uykuluyken bebisler gündüz uyanik oldugu zamanki gibi çekmiyor arada uyukluyor emzik gibi emiyor aktif emme diyorlar ya hani. Ama bu her zaman icin gecerli degil yutkunmasindan anlasiliyor zaten.
Anladım canım doğru diyosun ❤

Bilemedim her bebek farklı tabiki. benimki gözü kapalı emiyor yutkunma sesi geliyor doyunca bırakıyor uyumaya devam ediyor. Gözünü açtımı imkanı yok uyumaz yani bebek ağlamadan emzir dememdeki olay şu; şimdi biz 4,5 aylığız gece 12 de yattıyor sabah 8e kadar kalkmadığını düşün o uyanmadığı süre içerisinde emmesi gerek normalde. 4-5 aylık bir bebeğin aç kalma süresi en fazla 4 saat diye biliyorum. Ve o yüzden kalkmasa bile ben alıp emziriyorum. Zaten memeyi ağzına dokundurduğumda ağzını açıp emiyor benimki

Evet ilk zamanlar sürekli uyandırıp emzirmek gerekiyordu ama artık büyüdüler kendileri acıktığınında farkında oluyor.hatta doktorumuz belli bi aydan sonra şöyle demişti uyuyorsa uyandırma o acıktığında kendisi kalkacak diye.burada bazı arkadaşların bebekleri uzun süre uyumuş kalkmamıştı gece boyunca doktoru normal demiş.hani benim merakım benim bebeğim evet ağlıyor emziriyorum geri yatıyor senin bebeğin gibi ama tam uyanmıyor.uykusunda emzirmek dedikleri bumuydu acaba diye.bir arkadaşımızda az önce yazmış zaten hani acıkmasa ağlamaz acıktığının bilincindeki gözü kapalıda olsa ağlıyor karnını doyurup geri yatıyor diye.yani doğru diyor ben uykusunu bölüp ağzına meme sokmuyorum.uykuda emzirmek olayını yapmıyorum ozmn

ayına göre kilo alımı normalse bunları düşünmeyelim hiç ister uyurken emsin ister ayık farketmiyor ozaman senin bebişle benimki arasında 7 gün var. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Benim oğlan gece daha güzel emiyor maşallah ama gündüz emmek istemiyor nedense. Hele çok aç olduğunda sütün inmesini beklyemiyor. Gündüz doymuyor çoğunlukla her emzirmeden sonra 2-3 ölçek mama veriyorum. Gece mama vermiyordum ama son bir haftadır gece saat başı uyanıp emiyor ve doymuyor . Bir süreden sonra bende de süt kalmıyor, bebem açlıktan ağlıyor o zaman 3 ölçek mama veriyorum ve 3-4 saat uyuyoruz. Kilo alımı iyi şükür . Ek gıdaya geçmeyi dört gözle bekliyorum

ayına göre kilo alımı normalse bunları düşünmeyelim hiç ister uyurken emsin ister ayık farketmiyor ozaman senin bebişle benimki arasında 7 gün var. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Aynen öyle canım.şükür kilo alımı iyi amin inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…