cnm ben işe başlayalı 1.5 ay oldu ve biriktirdiğim sütlerim bitti.. şuan sütüm çok azaldıCanım sen sütü sağıp veriyorsun ya kaç ml ısıtıyorsun kaç saatte bir ?
Ben de şimdi sağıp veriyorum bir de mama veriyorum (gerçi mamadan nefret ediyor alerji maması diye ) sağdığımda sütü ısıtıyorum sonra içmiyor ziyan oluyor kaç ml ısıtmam gerek onu çözemedim tamcnm ben işe başlayalı 1.5 ay oldu ve biriktirdiğim sütlerim bitti.. şuan sütüm çok azaldı
zaten ekstra mama takviyesi veriyordum
bir mama bir anne sütü şeklinde gidiyor..
2 saate bir yiyor gündüz
geceleri bu dilim daha uzayabiliyor
şimdi sorunu daha net anladım cnm...Ben de şimdi sağıp veriyorum bir de mama veriyorum (gerçi mamadan nefret ediyor alerji maması diye ) sağdığımda sütü ısıtıyorum sonra içmiyor ziyan oluyor kaç ml ısıtmam gerek onu çözemedim tam
Sağol canım 60 60 paketlemek mantıklı. Az önce 90 verdim zorla tutturuyorum önce memede duruyor sonra çekip biberon veriyorum bunun sebebi de işe başladığımda biraz olsun biberona alışması gerek diye. Sanki 120 olsa da içecekti. Ama o kadar sütüm gelmiyor ki mamayı da içmiyor ne yapacağım bilmiyorum.şimdi sorunu daha net anladım cnm...
ben kızımı takip ettim.. yeri geldi içim gide gide o sütü döktüm ama aşağı yukarı kaç saat uyuyup uyandıpında kaç ml yediğini mamayla ölçtüm... arada illa düzensizleşti bende şöyle yapıorum
60 ml poşetlere koydum... 60 ısıtıyorum garanti içiyor zaten... açlık durumuna göre 60 daha ısıtıyordum
Dedigimi yap canım biz hiç kabız olmadık 24 saat normal arada yaparlar birgün önce çok yaptıysaYaa bende sağlık ocaginin verdiği kan ilacını kullandım bugün 4 gün ve Ondanmi bilmiyorum ama bebeğim 24 saattir kaka yapmadı korkmaya başladım iyice araştırama kadar kullanayim.diyorum ama yanlış yapıyorum sanirim
alerji maması hakkında bilgim yok ama 60-60 ısıtınca herşey yoluna girmiş oluyor sanırım süt için cnmSağol canım 60 60 paketlemek mantıklı. Az önce 90 verdim zorla tutturuyorum önce memede duruyor sonra çekip biberon veriyorum bunun sebebi de işe başladığımda biraz olsun biberona alışması gerek diye. Sanki 120 olsa da içecekti. Ama o kadar sütüm gelmiyor ki mamayı da içmiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Alerji maması kullananlar nasıl alıştırdınız içine pekmez koydum yine içmedi ?
Bende kullanmayacagim yaa kıyamam çocuğumaAyy eline sağlık... Aklımda kaldı o c vitami sordum onu dr
Salufer verdi bizim dr.. İçinde c vitamini var.. Üstündede yazıor... O yüzden bi süre dene takip et bebişi dedi
7.250 kilosu 7 damla ver dedi ama bana fazla geldi ama öyle dedi
Ama leke çıkarıcı için ekstra tşkkk
Bugn deniecem.. İlk gün damla serüveniz vasattı
Bizim dr sağlıkocağınınkini önermedi
Paraben içeriyor dedi
Açtm okudum gerçelten içeriyr
Benm kz en ucuzlarından tuttudene cnm belki alır başlığını al tak uyacaktır
Sen ilacın arkasından mandalina olayını diyorsun dimii sen hangi demir ilacını kullaniyirsun ama en son o şekilde verdim evet bir gün önce normal kalasını yapmıştiDedigimi yap canım biz hiç kabız olmadık 24 saat normal arada yaparlar birgün önce çok yaptıysa
cnm doktyorunuza sor.. başka bişey versinBende kullanmayacagim yaa kıyamam çocuğuma
Sen ilacın arkasından mandalina olayını diyorsun dimii sen hangi demir ilacını kullaniyirsun ama en son o şekilde verdim evet bir gün önce normal kalasını yapmışti
Arkasından değil ilaçla bir veriyorum ilacı damlatıp fincana içine mandalina sıkıyorum bir dilim kadarBende kullanmayacagim yaa kıyamam çocuğuma
Sen ilacın arkasından mandalina olayını diyorsun dimii sen hangi demir ilacını kullaniyirsun ama en son o şekilde verdim evet bir gün önce normal kalasını yapmışti
1500 olduğunda stres yapma tadını çıkar çok hızla geçiyor o 9 ay biticek gibi gelsedeMerhaba anneler adet tarihime göre 4+2 haftalık hamileyim dün doktora ilk defa gittim doktor daha küçük ultrasonda görünmez değerine bi bakalım ona göre ne zaman gelcepini söylerim dedi sonuç bugün çıktı değerim 1372 çıkmış henüz doktor aramadı bende merak ettim sizler keseyi değer kaç olduğunda görmüştünüz ultrasonda
Teşekkür ederim cuma günü gel dedi doktorum1500 olduğunda stres yapma tadını çıkar çok hızla geçiyor o 9 ay biticek gibi gelsede
Tamam canım sagol o şekilde yapayım ozmanArkasından değil ilaçla bir veriyorum ilacı damlatıp fincana içine mandalina sıkıyorum bir dilim kadar
Canım senin bebeğin alerjik değil miydi? Benimki öyle ve turunçgiller yasaklı ek gıdaya başladım.Tamam canım sagol o şekilde yapayım ozman
Sut ve süt ürünlerine karşı alerji ama turunçgillere birşey demediiCanım senin bebeğin alerjik değil miydi? Benimki öyle ve turunçgiller yasaklı ek gıdaya başladım.
Canım alerjisi olduğu için tedbir amaçlı olarak turunçgiller hemen eklenmiyor ek gıdaya. Yine de senin kararın ama yanma yapabilir midesinde veya dışkı ile kızarıklık ve pişire sebep olabilir. Tabi en doğrusunu çocuğunu tanıyan sen bilirsinSut ve süt ürünlerine karşı alerji ama turunçgillere birşey demedii
Peki neyle başlayacağız sen neyle başladınCanım alerjisi olduğu için tedbir amaçlı olarak turunçgiller hemen eklenmiyor ek gıdaya. Yine de senin kararın ama yanma yapabilir midesinde veya dışkı ile kızarıklık ve pişire sebep olabilir. Tabi en doğrusunu çocuğunu tanıyan sen bilirsin
Elma patates havuç kabak balkabağıPeki neyle başlayacağız sen neyle başladın
Bende bal kabagiyla başladım normal kabak hormonlu olur diye ben neyle başladım dedimki bilemedim şimdiElma patates havuç kabak balkabağı