- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4 gözle bekliormBenim oğlan gece daha güzel emiyor maşallah ama gündüz emmek istemiyor nedense. Hele çok aç olduğunda sütün inmesini beklyemiyor. Gündüz doymuyor çoğunlukla her emzirmeden sonra 2-3 ölçek mama veriyorum. Gece mama vermiyordum ama son bir haftadır gece saat başı uyanıp emiyor ve doymuyor . Bir süreden sonra bende de süt kalmıyor, bebem açlıktan ağlıyor o zaman 3 ölçek mama veriyorum ve 3-4 saat uyuyoruz. Kilo alımı iyi şükür . Ek gıdaya geçmeyi dört gözle bekliyorum
Cnm benm yoğın olduğum iş dönemi.. İş yeri cok yorucu.. Eve bile iş getiriorm..
Ayy hayırlı olsn minnoşa..Bakın teyzeleri kızımın kaşığı ve emziği geldi
Bende rota 2 ve menenjit 1iAşı ateşi nöbetindeyim 3. Ay menenjit ve rota oldu
Atlatamadım sanırım 38 oldu ateşi üç saat uyumuşum ateşi çıkmışBende 4 gözle bekliorm
Nasıl bir uygulama düşünüosn?
Eşimde 1 haftalık okul tatilinde burda..
Onlada vakit geçiriorm derken sanırm pilim bitti..
Süt sağmakta cabası.. Bebe uyanmadan uyanp süt sağmam lazmki kabusa dönmesin
Aksi halde kabusa dönüor
Ayy hayırlı olsn minnoşa..
Bende bu kaşıklardan aldm..
Dokusu felan hoşuma gitti yumuşacık
Bende rota 2 ve menenjit 1i
3. Ayda yaptırmştm
Menenkit biraz ağır
Umarm sorunsuz atlatmşsnzdır cnm
Nasıl geçti geceniz canım?Aşı ateşi nöbetindeyim 3. Ay menenjit ve rota oldu
Ayy şimdi gördüm şimdi nasıl minnoş?Atlatamadım sanırım 38 oldu ateşi üç saat uyumuşum ateşi çıkmış
Evet benimde hoşuma gitti canım 2 ay sonra başlarım artık kullanmayaBende 4 gözle bekliorm
Aksi halde kabusa dönüor
3. Ayda yaptırmştm
Menenkit biraz ağır
Soydum calpol verdim daha önce mi verseydim acaba dedim ateş ölçerlere güvenemiyorum sanki düşük gösteriyor popodan baktım 38 temazsızlar 37Ayy şimdi gördüm şimdi nasıl minnoş?
Özlettin kendini ayy ben tatil olduğunu anlayamadım, eşim okula gidiyor hergün. Biz de bebemle onu ziyarete gidiyoruz gün içinde , hava alıyoruz biraz.Bende 4 gözle bekliorm
Aksi halde kabusa dönüor
3. Ayda yaptırmştm
Menenkit biraz ağır
Canım resim ekledim.orada gösteriyor ölçtüğün yere göre değerlerin kaç olması gerektiği.birde ateş olmadan ilaç vermenin iyi olmadığını söylüyorlar.vücut savaşmalıymış.ateş sonrası verdiğin iyi olmuş bence.geçmiş olsun tekrarlamaz inşallahSoydum calpol verdim daha önce mi verseydim acaba dedim ateş ölçerlere güvenemiyorum sanki düşük gösteriyor popodan baktım 38 temazsızlar 37
bize doktorumuz yarım fitil koyalım aşıdan hemen sonra demiştiAtlatamadım sanırım 38 oldu ateşi üç saat uyumuşum ateşi çıkmış
6. ayı bitirmeyimi bekliecen kuzucukEvet benimde hoşuma gitti canım 2 ay sonra başlarım artık kullanmaya
nie okula gidiyorki enişteÖzlettin kendini ayy ben tatil olduğunu anlayamadım, eşim okula gidiyor hergün. Biz de bebemle onu ziyarete gidiyoruz gün içinde , hava alıyoruz biraz.
Ek gıdayı normal standart olarak başlayacağım. Blw yapmayacağım. Kabak patates bunlardan başlarım. Daha tam araştırmadım. Doktoruna da danışırım önümüzdeki ay
İdari personel okula gidiyor canımbize doktorumuz yarım fitil koyalım aşıdan hemen sonra demişti
koymuştu... hiç sorun yaşamamıştık
6. ayı bitirmeyimi bekliecen kuzucuk
nie okula gidiyorki enişte
Günaydınn canımm Ya bu demir damlası sanki gaz yaptı biraz emin de olamadım ama damlanın markasını mı değiştirsek diye düşünüyorum bu aralar derdim bu sen nasılsınnn
Ben geçtim canım. Anam babam usulü ne yiyorsak onunnda ağzına sokuyorum minnacııkk tabi baharatlı vs olmayan şeylerden. Oğlumda sebze çorbaları tatlı patatesler bal kabakları vs ile başlamıştım ama bunda bodozlama daldım.
Evet canım diğer kızımda öyle yapmıştım.bu kızceme 2 gün önce ilk defa cennet hurması verdim az bişey çok sevdi diğer kızceme 6 ay boyunca hiç bişey tattırmamıştımbize doktorumuz yarım fitil koyalım aşıdan hemen sonra demişti
koymuştu... hiç sorun yaşamamıştık
6. ayı bitirmeyimi bekliecen kuzucuk
nie okula gidiyorki enişte
anladım cnm.. kolay gelsinİdari personel okula gidiyor canım
iyiyim cnm biz bugün 4. ay aşılarımızı vurulduk ve vegaferon vermiş sağlık ocağı ama dr onu kullanma demiştiGünaydınn canımm Ya bu demir damlası sanki gaz yaptı biraz emin de olamadım ama damlanın markasını mı değiştirsek diye düşünüyorum bu aralar derdim bu sen nasılsınnn
valla cesaret... heralde 2. çocuk olunca öyle oluo insana bi cesaret geliyorBen geçtim canım. Anam babam usulü ne yiyorsak onunnda ağzına sokuyorum minnacııkk tabi baharatlı vs olmayan şeylerden. Oğlumda sebze çorbaları tatlı patatesler bal kabakları vs ile başlamıştım ama bunda bodozlama daldım.
valla bu topiğin 2. defa anne olanları cok cesaretliEvet canım diğer kızımda öyle yapmıştım.bu kızceme 2 gün önce ilk defa cennet hurması verdim az bişey çok sevdi diğer kızceme 6 ay boyunca hiç bişey tattırmamıştım
cnm nerelerdesin ya özledikKızlar çok katilamiyorum yazışmalara ama vaktim oldukça okuyorum. Biz şuan 4. Atakdayız sanırım en zor atak buymuş ciddi anlamda uyku gerilemesi yaşıyoruz, iştahsız ve çok hırçınlasti bebeğim. Sizde durumlar nasıl. Atak haftalarında sizdede değişiklikler oluyormu