Benim kuzenim.alerji doktoru bende aynı şekilde emzirdigimi söyledim yoksa almıyor en güzel uykuda emiyor diye çok yanlış bir uygulamaymis bebek uyanıkken emince o süt faydalı yani büyümesine etki etmiyormuş kısaca böyle anlattı bu alışkanlığı bırakmak lazım dediKızlar oğlum 380 g almış geçen ay. Doktor mama başlattı. Bence sütüm var ama oğlum sadece uyurken emiyor alerjiden meme reddi yaşıyoruz. Mama nasıl hazırlayacağım günde 150 verecekmişim. Bir de mama verince sütüm iyice azalmaz mı? Alerji mamalarının tadı da çok kötüymüş
Suyu kaynatıp biraz soğutacaksın. 5 ölçek mama koyacaksın. Biz de alerji maması kullanıyoruz alışıyorlar
Hepimiz hemen hemen aynınız benim bebeğimde de alerji olma ihtimali çıktı persembeden beri diyetteyim bu ay 350 gr almış ama bize mama önermediler sürekli emzir dendiBirebir aynı durumdayız benim kızımda 200 gr almış. Diyete başladım. Doktorun yasak listesi sonucunda yiyecek bişi kalmadı resmen.Ben deli gibi sağmaya başladım. Benimde sütüm azalmıştı bebiş emmediği için. Şimdi deli gibi sağıyorum. Ama inanılmaz yoruldum. Hem fiziken hem ruhen.