2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İş hayatına da yeni başlamasaydım bana da iyi gelirdi çalışmak ama hayatım 180 derece değişti . Neyse bebiş uğurlu geldi hamile olduğumu öğrendiğim hafta atandığımı öğrendim. Atanamıyorum madem çocuk yapalım demiştik 😂 sizi de bizi de Allah kavuştursun
Bereketiyle gelmiş minnoş ♥️
Saol cnm benm
Sizide Allah kavuştursun
Öyle yada böyle zaman bi şekilde geçiyor.. :)

2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ben ilkinde öyle yaptım, biberonu dayadım ağzına :KK70: memeyi bırakır dediler, şunu dediler bunu dediler dinlemedim ve şükür memeyi de bırakmadı oğlum. Sütüm çok azdı, mama da vermeseydim yavrum aç kalırdı Allah korusun . Yarı meme yarı mama olarak gittik hep. Hiç pişman değilim, bebeğim mutlu, benim için önemli olan da o :anne:

Bisey diyimmi ilk bebekte öyle oluyor da ikinci gelince insan bir aydinlanma yasiyor sanki tek bebekle niye zorlanmisimki diyor😁 hele 3. Yü hic soylemiyim😂
Allah o minik kuzucukları sana ve eşine bağışlasın canım 😊 ben her bebeden sonra 2 yıl ücretsiz izin almayı planlıyorum :KK48: ancak kendime gelirim :KK70:

Öğretmenim yeni atandığım için bir sürü evrak işim var , yaşadığım yerden 1000 km uzaktayım, annemi alıp geldim eşimden ayrı kalcam 3 yıl, ev kiraladık eşyalı ama eksikler bitmiyor bir türlü, yeni şehre adapte olmaya çalışıyorum evin hem erkeği hem annesi oldum
Oyyy oyy.. Allah kolaylık versin canım. Daha önce hazırlayanlardan branşına uygun formları edinebilirsin. Bebekle sıfırdan hazırlamak çok zor olur. O hazırlanan evraklar varya hepsi israf. Benimki hala duruyor kocaman dosya. Dönem sonunda geri dönüşüme vereceğim

Allah o minik kuzucukları sana ve eşine bağışlasın canım 😊 ben her bebeden sonra 2 yıl ücretsiz izin almayı planlıyorum :KK48: ancak kendime gelirim :KK70:
Aminn hepimizin yavrusunu bagislasin insallahh canim 🤗 guzel fikir sen aralari cok açılmasın istiyordun dimi yanlis hatirlamiyorsam ben gelecekteki halin olabilirim😂 1. Ile 2. Arasi 17 ay 🙈 simdiden sabir diliyorum basta zor oluyor ama alisiyorsun😁

Yokk o hic değişmeyecek çünkü biriyle ilgilenirken digerleri icin vicdan azabi cekeceksin😂 lohusa depresyonunun kiyisindan döndüm sirf bu sebepten 😑
Ayy aynı ben 🤦🏻‍♀️ küçükle ilgileniyorum büyüğüyle ilgilenemiyorum diye kafayı yicektim.Lohusa dönemim çok kötüydü bu sebeple.sürekli ağladım durdum.birde büyük hastalanmıştı hahh dedim işte ilgilenemedim ya ondan hastalandı diye yas tuttum günlerce 🤦🏻‍♀️😔

Ayy aynı ben 🤦🏻‍♀️ küçükle ilgileniyorum büyüğüyle ilgilenemiyorum diye kafayı yicektim.Lohusa dönemim çok kötüydü bu sebeple.sürekli ağladım durdum.birde büyük hastalanmıştı hahh dedim işte ilgilenemedim ya ondan hastalandı diye yas tuttum günlerce 🤦🏻‍♀️😔
Cok iyi anliyorum canim sanki onlara kötülük yapmisim gibi geliyordu haksizlik etmisim gibi :KK43: neyseki o dusunceler gecti gitti biz de 4 kardesiz hep iyiki diyoruz onlar da büyüdüklerinde oyle diyecekler biliyorum 🤗

Yokk o hic değişmeyecek çünkü biriyle ilgilenirken digerleri icin vicdan azabi cekeceksin😂 lohusa depresyonunun kiyisindan döndüm sirf bu sebepten 😑
Ben de ben de çok zorlandım. Hala öyle. İşte şimdi büyük hasta uyandi küçük uyandi emmek istiyor uyumak istiyor diğeri de beni de uyut diyor büyüğü babasına verdim 🤯

Ben de ben de çok zorlandım. Hala öyle. İşte şimdi büyük hasta uyandi küçük uyandi emmek istiyor uyumak istiyor diğeri de beni de uyut diyor büyüğü babasına verdim 🤯
Kiyamam ya bir an önce iyilesir inşallah kuzucuk:KK43: 3 hafta önce biz de öyleydik bir büyüğe koş bir küçüğe ağladım sinirimden :KK43: sonra hasta olmadıkları zamanki yorgunluga şükrettim

Temmuz analarııııııııığğğğğğğğ
Sizden 2. Bebe anası olmazzzz
Şimdiden bebeler sizi pert etti :halay::halay::halay::halay::halay:
Günaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uyku :KK68: arada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye :KK71:
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim 😍

Günaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uyku :KK68: arada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye :KK71:
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim 😍
eyttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK9::KK9::KK9::KK9:
bizim gündüz uykuları yarım saat felan... eskiden uzundu tersine döndü
gece uykularımız güzel düzene giriyoruz
bizim tek sıkıntımız sese cok duyarlı
o kadar ses ortamında vs bırakıorum ama yinede alışmıyor ne yapacam bilmiyoruım :KK14:

X