- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
dün aynı şeyi yaşadımGünaydın bezi sızıntı yapmış yatağa kadar geçmiş, kaynanam geliyor bugün çok güzel bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün aynı şeyi yaşadımGünaydın bezi sızıntı yapmış yatağa kadar geçmiş, kaynanam geliyor bugün çok güzel bir gün
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar,bebeğimde öksürük vardı. Bugün doktora gittik ve geniz akıntısı olduğunu söyledi, ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Yalnız verdiği ilaç paranox yani ateş düşürücü fitil. Aynı durumda olup ilaç kullanan var mı? Burun temizliğini düzenli yapıyorum bunun dışında başka ne yapabilirim?
mincooo ne edion gıGunydinlarr
Ne edem gizz aynı daha biberon alıştıramadım sen noruyonmincooo ne edion gı
emzik alıomu ?Ne edem gizz aynı daha biberon alıştıramadım sen noruyon
Sersem gibi oluyor insan dimi bugün sana bitmezBugün hiç gün aymadı bize.Saat 11 buçukta bir uyandık 3e kadar uyumadı.Kucağımda sızdı.Ağlamıuor da sadece dönmeye çalışıyor sürekli.Sabah 6da da açtı gözünü.Nasıl bir geceydi ya!!Zombiye döndüm..
Yok onuda almıyor emdikten geçtim biberon alsa göbek atacağımemzik alıomu ?
Çok geçmiş olsun size de canım. Bana da geniz akıntısı dedi doktor ciğerler temiz dedi ama bu öksürük sadece geniz akıntısı değil gibi. Başka bir doktora daha götürcem acaba kbb ye mi götürsem bilemedim ateş olmuş muydu senin bebişlerde canımGeçmiş olsun canım.
Benimkilerin birinde öksürük vardım götürdük. Ciğerleri doluydu solunum yoluyla ilaç verdik.
Birkac gün sonra diğerine de bulaştı. Aynı ilaçları ona da verdik. 10 günde ikisi de toparlandı.
Paranox değildi ama verilen ilaçlar. Ciğerler dolu olduğu için ona yönelik ilaç verdi.
Ayy maşallahhh diyelim mesajı yazdım uyudu kuzucuk taaammm 5 te uyandı emdi tekrar uyudu ben şoookkk tabi bende uyudum Allahım meğer ne güzelmiş yaa yastık yorgan yatakIyi geceler güzel duşun güzel olsun ortamı hazırla bence benim Bebeğim yatak odasında ve los ısıkda daha çabuk uyuyor eğer lambayı acayim yada başka odada olayım daha zor uyuyor ama senin durum şuan çok farklı hadi bakalim allah kolaylık versin
resmen direniyorYok onuda almıyor emdikten geçtim biberon alsa göbek atacağım
Hadi masallah sen her gece buraya yaz utansın burdaki kızlardanAyy maşallahhh diyelim mesajı yazdım uyudu kuzucuk taaammm 5 te uyandı emdi tekrar uyudu ben şoookkk tabi bende uyudum Allahım meğer ne güzelmiş yaa yastık yorgan yatak
Aynen direniyor bakalim 10 gun oldu nerdeyseresmen direniyor
Kafası sıcaksa diş diyorlar yani bizdeki belirtiler hepsi diş sakin aniden ağlaması kalasının yeşil olması isal olması elinin ağzında olması falan işte diş için krm falan alabilirsin ben almıştım 1 ay önce kremin adı calgel orda pek belli çıkmamışYaaaa bunu bilmiyordum valla canım iyi oldu öğrendiğim, tez zamanda bi diş kaşıyıcı alayım ben de bu gece bizde de nöbet var, hem ateş hem uykusuzluk
amann amann darısı bütün kuzucuklaraa inşallah intikamı büyük olmazHadi masallah sen her gece buraya yaz utansın burdaki kızlardan
Aynen direniyor bakalim 10 gun oldu nerdeyse
Ateş olmamıştı öksürükle atlattılar. Ama baya bildiğin hırıltılı öksürüktüÇok geçmiş olsun size de canım. Bana da geniz akıntısı dedi doktor ciğerler temiz dedi ama bu öksürük sadece geniz akıntısı değil gibi. Başka bir doktora daha götürcem acaba kbb ye mi götürsem bilemedim ateş olmuş muydu senin bebişlerde canım
Hemen taktiği not alıoruzKızlar demir ilacı lekesine üstüne limon sürdüm sonra kaka lekelerine yaptım gibi sıvı sabun sıkıp elimle yaydim leke yok
Evet canımHemen taktiği not alıoruz
Demir ilacını 4. Ay aşısındamı veriolar?