2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dikkat edeym yine ayrıldık cukomla ya :KK43:

Eltim yok evde kalmş 45 yaşmda kaynım var.. Düşman başına :KK70:
3 görümcem var 1i ile görüşmüorm az kaldı benm gibi bir kızı çileden cıkaracak saçından tuttuğum gibi fırlatacam :KK70:
Ay allahtan benim görümcem bizi hiç sallamıyor. Ya gerçekten kayınvalidem gelecek diye aşırı stres yapıyorum ne yapacağım şimdi her şeye bir şey diyecek her şeyimize karışacak sürekli para konusu yapacak bizim evimizin maddi girdi çıktıları hesaplayacak yok soğanın kilosu yok beyaz peynirin kilosu. Bebeği öpecek emzirirken sanki memelerim halka malolmuş gibi odaya girecek gözünü dikip bakacak

Ay allahtan benim görümcem bizi hiç sallamıyor. Ya gerçekten kayınvalidem gelecek diye aşırı stres yapıyorum ne yapacağım şimdi her şeye bir şey diyecek her şeyimize karışacak sürekli para konusu yapacak bizim evimizin maddi girdi çıktıları hesaplayacak yok soğanın kilosu yok beyaz peynirin kilosu. Bebeği öpecek emzirirken sanki memelerim halka malolmuş gibi odaya girecek gözünü dikip bakacak
Valla keşke benm dertlerim bu kadarla bitse.. Ben kaynanamı anlatsam ağzın açık kalır benm kaynanam melek dersin bacım..

Kesinlikleee doğru tespit kuzucum!! 😍😍😍
Artık Türkiyede monotonlaşmş tipler onlar :KK70:

Valla keşke benm dertlerim bu kadarla bitse.. Ben kaynanamı anlatsam ağzın açık kalır benm kaynanam melek dersin bacım..

Artık Türkiyede monotonlaşmş tipler onlar :KK70:
Ay yazık sana baloncuk ben bu haliyle eşimle ayrılma noktasına varan tartışmalar yaşadım Allah kolaylık versin bacım

Ay yazık sana baloncuk ben bu haliyle eşimle ayrılma noktasına varan tartışmalar yaşadım Allah kolaylık versin bacım
Düşünki sırf herkesle iyi anlaşıp gülüyorım diye kıskançlığından olay yaratan bir kaynanam var.. Kendi öz kız kardeşiyle bile neden iyi anlaştığımı soruor :KK70:
Bu en basiti en masumu :)

Ananemiz dikmiş 😍😍😍

Eklentiler

• 20211101_143636.jpg
    20211101_143636.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ya biz rota aşısının zamanını bilmiyorduk doktorumuzda söylemedi maalesef sağlık ocağı da bu gün 4. Ay aşısını olduk doktora sordum rota aşısını yaptıramazmıyım diye bana 5 ayda 1 doz 7 ayda ikinci dozu yapabiliriz dedi sizce olur mu ya aklım karıştı da menenjit aşımızıda 5 ayda yapıcaz

Kızlar ya biz rota aşısının zamanını bilmiyorduk doktorumuzda söylemedi maalesef sağlık ocağı da bu gün 4. Ay aşısını olduk doktora sordum rota aşısını yaptıramazmıyım diye bana 5 ayda 1 doz 7 ayda ikinci dozu yapabiliriz dedi sizce olur mu ya aklım karıştı da menenjit aşımızıda 5 ayda yapıcaz
2 tane rota aşı markası var rotarixin ilk dozu ilk 4 ayda yapılmış olmalı bence hemen yaptır

Olur cnm nie olmasn
Mesela ben menenjit 1le rota2yi aynı gün yaptırdım doktorumuz dedi

Kızlar ya.. Ben cok yoruldum süt sağmaktan..
Psikolojik olarak bittim artık..
Hergün sürekli elimde makinayla geziorum
Tamam isyan etmiyorum cok şükür sütüm var ama artık göğüs uçlarmdan geçti komple tüm göğüslerim sızlıor...
Sütümde azaldı zaten :KK43: eskisi gibi çıkmıor..
Kış geldi.. Şimdi bu zamana kdar krem sürüodum snra yıkıodum havalar sıcaktı
Şimdi soğuyot havalar.. Yıkasam üşütecem bebeğe geçicek diede korkuorm..
Emzirenler cok şanslısınız
Anladımki emzirmek lüks :KK43:

Tamam isyan etmiyorum cok şükür sütüm var ama artık göğüs uçlarmdan geçti komple tüm göğüslerim sızlıor...
Rabbim yardımcın olsun gerçekten cook Ama cook mucade verdin sonuna kadar gittin tebrik ediyorim seni vicdanin rahat olsun bence 😍

Canım yıkamadan kullanabileceğin kremler denesen belki bir süre daha sağmaya devam edebilirsin. Art de huile var mesela eczacımız çok önermişti bunu Masmix

Üzülme kuzum 🥺hiiçç sütü olmayan var çok şükür sütümüz var mama da kullanıyormusun canım

X