• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar, bugün veya yarın 4 ay aşılarımızı olmaya gideceğiz , bakalim boy kilo kaç oldu, aşı nasıl geçecek. Listeyi güncellemeyi düşünüyorum sizce neler ekleyeyim listeye:)

Ben de mama sandalyesi ve oto koltuğu önerilerine açığım kızlar alanlar bizi bi aydinlatin😂
Otokoltuk aldım ama kullanmıyorum henüz. Yoyko 360 derece dönebilen, yatabilen 0-36 kg , ayıcıklı olandan aldım .
Mama sandalyesi alırım ama şimdi değil. 5-6.aylarda

Heee bizim babane öyle istedi taşırız diyom yok gök gormedigizde biraz ilk torun olsa neyse 6 numara benimki 🙈 herşey e çok heves ediyor kandırırsam bitane alcam zor gibi ama ya otokoltugu alincak diyom liste kabarık diyom yok
cnm eğer gönlünüze göre katlanabilir pratik birşey bulursanız aslında heryere taşınan cinsten.. 3e gerek kalmaz ama tabi en doğrusunu siz bilirsiniz

Kızlar demir ilacı lekelerini napcaz ya ne kadar dikkat ederse edeyim batıyor ustumuz az önce icirdim üstündeki kıyafeti ağzına sokmuş ve leke heryeri birde emmeden yarim saat önce sonra var ya benim kız deliriyo ya hep ac cadı emdik güzelce yarim saat sonra ilacı verdim açlıktan oluyo sanki 🤣🤣 kaşık geç geliyo diye delirdi uyudu şimdi şükür yoksa yarim saat durmazdı

Eklentiler

• 1E08C28C-0977-4765-AC61-F55CF9FC2E1F.jpeg
    1E08C28C-0977-4765-AC61-F55CF9FC2E1F.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar demir ilacı lekelerini napcaz ya ne kadar dikkat ederse edeyim batıyor ustumuz az önce icirdim üstündeki kıyafeti ağzına sokmuş ve leke heryeri birde emmeden yarim saat önce sonra var ya benim kız deliriyo ya hep ac cadı emdik güzelce yarim saat sonra ilacı verdim açlıktan oluyo sanki 🤣🤣 kaşık geç geliyo diye delirdi uyudu şimdi şükür yoksa yarim saat durmazdı
Ayy bide omu var.. Biz daha başlamadk
Bişey daha öğrendm :(

Bu tweet kaynanadan çekenlere gelsin🤣
Cnmmm az önce enerjimi düşür3cek bişi oldu sinirden gözlerm dolu doluydu
Güldürdün beni :)))

B12 olarak ne kullanıyorsunuz canım?
Ocean bende kullanıyorum kızımda onun dozu düşük
B12 doktormı verdi cnm
Bize verilmedi 😶

Toparladm toparladm 🙈
Çehrem düşük gezemem zaten 🙈🙈
Şimdi ne dioduk kaynanaları dövüosmu :KK70:
Biz boynumuzu kasıyoduk ya nörolog a götürmüştüm şükür kaslarda bisey çıkmamıştı meğer b12 düşük oldugundanmis 9 ay et yememistim kokuyo diye b12 alamamış benden

Ocean bende kullanıyorum kızımda onun dozu düşük

Biz boynumuzu kasıyoduk ya nörolog a götürmüştüm şükür kaslarda bisey çıkmamıştı meğer b12 düşük oldugundanmis 9 ay et yememistim kokuyo diye b12 alamamış benden
Ay demek bak gerçekten gbeeyken etkiliymiş

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. kaynanam 4,5 ay uzak kaldı ama sonunda gelecek oy oy nasıl geçecek o bir hafta bana şimdiden daralmalar geldi. Üstelik eşimin halası ile birlikte geliyor yani 1,5 kaynana olacaklar. Yanmışım ben
Kızzzz snapppp bacm sen ölmüşsün toprak atanın yk :D

Nörolog sen ne yersen bebekte onu yer dedi hamileykende şimdide kahve ve çikolata yasak 🙈🙈🙈
Şimdi nie yasak 😶😶😶
Bem kahve sevmemde ama cikosuz yaşayamam

Dikkat edeym yine ayrıldık cukomla ya :KK43:

Eltim yok evde kalmş 45 yaşmda kaynım var.. Düşman başına :KK70:
3 görümcem var 1i ile görüşmüorm az kaldı benm gibi bir kızı çileden cıkaracak saçından tuttuğum gibi fırlatacam :KK70:
Adamın evde kalmışı da çekilmez valla🤣Benimkiler 2 elti 1 görümce agız birliği yaptılar beni kötülüyolar ben ne fenaymışım ya hepsi başıma kaynana kesildi benim 4 kaynanam var🤣🤣🙊

Adamın evde kalmışı da çekilmez valla🤣Benimkiler 2 elti 1 görümce agız birliği yaptılar beni kötülüyolar ben ne fenaymışım ya hepsi başıma kaynana kesildi benim 4 kaynanam var🤣🤣🙊
Ben artk tek tek tanımlıorum
Görümce =kaynana olma telaşları
Elti =kesin sen daha bakımlısındır yada daha cok eşinle geziosundur felan kıskanıolardır:D

Back