• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
40 haftalık doğmuş gibi düşününce 17 hafta bitiminden bildiriyorum şu an çok daha normalleşti 4. Ay delirmesi de geçiyor ❤️ Fisher price robot aldık bu arada bizimki izlemeyi çok sevdi yüz üstü yatırıyorum onu izliyor 🎉
Yine koluma kuvvet 🤣
Önceden robot mu varmış (fakirliğimi inkar etme şeklim) 🤣

Eklentiler

• 16357483448501248619093.jpg
    16357483448501248619093.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 66
Yine koluma kuvvet 🤣
Yaaaa kuklalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neden düşünemedimmmmmmmmmm en sevdiğim en en en :KK76::KK76::KK76:
hemen temin ediyorum bende
fakirliğin gözü kör olsun :D
snapsnap snapsnap kusurumuza bakma :D

fakirliğin gözü kör olsun :KK70:
snapsnap snapsnap kusurumuza bakma :KK70:
Ben de dün aldım belki sevmezler diye tavukla at aldım sadece. Keşke 2 tane daha alsaymışım bunlarla en az yarım saat oyalaniyorlar 🤣
Ben daha çok eğleniyorum orası ayrı 🤣🤣

fakirliğin gözü kör olsun :KK70:
snapsnap snapsnap kusurumuza bakma :KK70:
Yine koluma kuvvet 🤣
Bebemi uyutup robotla zenginlik ve ihtişamımızı, Beypazarı soda eşliğinde kahvemizi içerken gündemi değerlendirerek kutladık

Eklentiler

• 9F61CEE3-221D-4568-B48E-3BF6A79D228D.jpeg
    9F61CEE3-221D-4568-B48E-3BF6A79D228D.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 67
Bebemi uyutup robotla zenginlik ve ihtişamımızı, Beypazarı soda eşliğinde kahvemizi içerken gündemi değerlendirerek kutladık
Gunaydin guzel haftalar herkese
Kuzum robot erken fazla hareketli o sabit ışıklı hışırtılı parlak müzikli şeyler olmalı

Gunaydin guzel haftalar herkese
Kuzum robot erken fazla hareketli o sabit ışıklı hışırtılı parlak müzikli şeyler olmalı
Şimdi robotun reklamını yapmak istemiyorum 😅 hadi neyse söyleyim 😅😅😅 3 modu var birisi sabit 2. Si emekleme arkadaşı gibi. Bizimki de şarkılara ışıklara uzanmaya çalışıyor takılıyor işte 10 dk oyalasa yeter bana 😅 emekledikten ve kendi kendine basmayı öğrenince daha çok sevecektir.
Hışırtılı kitapları ve yumuşak çıngırağı da seviyor onlarla da 10 dk takılsa 20 dk kaslarım dinlenir😅

Şimdi robotun reklamını yapmak istemiyorum 😅 hadi neyse söyleyim 😅😅😅 3 modu var birisi sabit 2. Si emekleme arkadaşı gibi. Bizimki de şarkılara ışıklara uzanmaya çalışıyor takılıyor işte 10 dk oyalasa yeter bana 😅 emekledikten ve kendi kendine basmayı öğrenince daha çok sevecektir.
Hışırtılı kitapları ve yumuşak çıngırağı da seviyor onlarla da 10 dk takılsa 20 dk kaslarım dinlenir😅
Robotu biliyorum inceledim erken diye almadım nöroloji dr una gitmiştik biz ya o demişti tv fazla hareketli oyuncakla beyin için zararlı hızlı çalışmasını tetiklermis sabit modu olsada bizim baba durdurmazki🤣🤣 sabit kullanıyorsanız güzel canım

Kızlar mama sandalyesi aldınız mı ben üc marka arasında kaldım özelikleri güzel katlanır istiyorum birde 3 tane alcaz🙈🙈 babaneye ananeye olmazmış öyle dediler
Kiwi
brion vega
Kanz

Son düzenleme:
Robotu biliyorum inceledim erken diye almadım nöroloji dr una gitmiştik biz ya o demişti tv fazla hareketli oyuncakla beyin için zararlı hızlı çalışmasını tetiklermis sabit modu olsada bizim baba durdurmazki🤣🤣 sabit kullanıyorsanız güzel canım
Aaa öyle bir şey bilmiyordum teşekkürler paylaştığın için bu da ışıklı sonuçta uzun süre kullanmam. ekran göstermiyoruz hiçbir şekilde, ama en azından yüzüstü durmasını teşvik etmek ve açıkçası arada tuvalete gidebilecek zaman bulmak için aldım. Bir de dolar artınca böyle şeylere zam geliyor ya 6 taksit olunca dedim alayım nasılsa en kötü ilerde oynar yoksa tabi ki tüm gün aynı şeyle ilgilenmiyor ilgilenmesin de zaten o ne öyle😅
benim oğlan sürekli etrafı izleyecek kucakta dolaşacak şimdiden sokaktan eve girmek istemiyor. Haliyle ben de çok yoruluyorum şimdilik bana mola verdirdi.

Kızlar mama sandalyesi aldınız mı ben üc marka arasında kaldım özelikleri güzel katlanır istiyorum birde 3 tane alcaz🙈🙈 babaneye ananeye olmazmış öyle dediler
Kiwi
brion vega
Kanz

Bunu aldım canım hem çok ucuz hem de ben duşun altında yıkamak istiyorum gerektiğinde. Hem de kullanan bi arkadaşım çok memnun senelerdir kullanıyorum dedi. Bir tek içine minder alacağım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bugün veya yarın 4 ay aşılarımızı olmaya gideceğiz , bakalim boy kilo kaç oldu, aşı nasıl geçecek. Listeyi güncellemeyi düşünüyorum sizce neler ekleyeyim listeye:)

Kiwi
brion vega
Kanz
Ben de mama sandalyesi ve oto koltuğu önerilerine açığım kızlar alanlar bizi bi aydinlatin😂

Bunu aldım canım hem çok ucuz hem de ben duşun altında yıkamak istiyorum gerektiğinde. Hem de kullanan bi arkadaşım çok memnun senelerdir kullanıyorum dedi. Bir tek içine minder alacağım.
Sagol kuzum Ben katlanır ve tekerlekli istiyorum

Back