2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Anaaaa
Cok geçmiş olsın cnm benim
Daha iyimisiniz?

Sanslimiyim hamileyken agzima her istedigimi atamadim sürekli diyetyaptirdi doktor bir daha bebegim olursa 25 kilo almayi planliyorum
Ayy dilini ısır
Bende birdahakine diyet yapmayı planlıorm

tamam kanka . Vazgeçtim diyetten mutfağa dalıyorum simdi . Bu arada kanka kelimesini ilk defa sana kullanıyorum
mutfağada dalma...
Dönülmez yola girme

Gecen hafta benimde dogum iznim.bitti ama ben rapor aldim 20 gun daha sonra 30 gun yillik izin alacagom ama o persembe sanki ise baslayacamda bebegim ac kalacal stresi basti sonra israrla biberona başladım insallah alirr 2. günüm biberonu ağzına aliyor emmiyor ağzındaki sütude yutmuyor memeyide çok geç almıştı böyle böyle öğrenecek birde zaten çok ac olunca ben dayanamıyorum kıyamıyor hemen memeyi veroyorim günlük uğraşıyorum insallah alirr ikimizin bebeğide

Nasıl bir boy arkadaş bizim hakkimzii çalmisiniz benim boy 1.60 kalktımı yiyen çabuk versin bir iki bir iki 1.70 yaparız

Mincir cnm benm sende col stres yaptn kuzum.. Bebekler hisseder derler
Hani izinde almışsn..
Biraz sende sakinleş.. Minnoşunda üstüne gitme birkaç gün pas geçin
Sonra bdaha denersiniz olmazmı

Mincir cnm benm sende col stres yaptn kuzum.. Bebekler hisseder derler
Hani izinde almışsn..
Biraz sende sakinleş.. Minnoşunda üstüne gitme birkaç gün pas geçin
Sonra bdaha denersiniz olmazmı
Ahh anaa boncuk çok strese girdim inan sanki yarim ise başlayacamda bebeğim kalacak ilk aylar memeyi bırakır diye ne emzik verdik nede biberon simde cook fena bir sinirleniyor birde bugün ilk defa döndü sırt üstü yatarken artık yorucu günler başlayacak bıraktığımız gibi kalmayacaklar

Oyyy severm seni maşallah
Nasıl verdn kiloları de bakem

Anaa... Doğur bana ver kIz ben bakarm
Huni takar dolanırım nolcak

Kilo vereceksen biran önce ver aksi halde hatayda asla veremieceksn
Kız doğururm ne olmuş ama bari kilo verseydim bak 88 doğuma gittim ve hala 77 kiloyum bende diyordum ki ay ikinci çocuğa kadar 50 kilo olurum en fazla 60 doğuma giderim falan 100 giderim artık

İkinizde gerildinz.. Bu bebelerde ck fena.. Bence herşeyi anlıyorlar.. Bir süre üstüne gitme.. Gittikçe ters tepecek bence..
Akışına bırak.. Sonra yavaş yavaş bidaha denersin

Kız doğururm ne olmuş ama bari kilo verseydim bak 88 doğuma gittim ve hala 77 kiloyum bende diyordum ki ay ikinci çocuğa kadar 50 kilo olurum en fazla 60 doğuma giderim falan 100 giderim artık
Bardağa dolu tarafndan bak
Tam kilo verecen bdaha doğuracan bdaha alacan uzun iş
İkisini aradan cıkar

Sayende olumsuz düşünemiyoruz ki anam üf şaka maka bi yana inşallah şuan yoktur yani gerçkten hiç bir şekilde hazır değilim ya

Sayende olumsuz düşünemiyoruz ki anam üf şaka maka bi yana inşallah şuan yoktur yani gerçkten hiç bir şekilde hazır değilim ya
Hayat olumsuz düşünmek için cok kısa
Evet zor seni anlayabiliyorum ama üzülsende bişi değişmiecek
Ben 3 sene bebeğim olsun diye hergn ağladm.. Yastık ıslanmktan bıktı, bem ağlamaktan bıkmadım.. Olmadı.. Tüp bebeğe başladm cok acılar yaşadm stres vs. Gebeliğim berbattı nerdeyse9 ay ayağa kalkamadm gibi gibi.. Yani şimdi doğal yollardan gebe kalsam hiç üzülmezdm sanırım

Bende 3 yıl bekledim bu 3 yıl içerisinde bir meleğimi cennete gönderdim tedaviler gördük ama sorunumuz yoktu sonra kendiliğinden bu meleğim oldu tabikide Allahıma binlerce kes şükürler olsun asla ama asla ondan gelen başım üstüne ama ben onlara düzgün verimli olamamaktan korkuyorum o yüzden biraz tedirginliğim

Sen emin gibisin kız

Sağol canım siz de dikkat edin salgın varmış.
Çevremdeki herkesin çocuğu hasta
Biz de olduk bile . Büyük kızım kresten hastalandi başladığının 2. Haftası küçüğü biz hepimiz hastalandik . Dun küçüğü doktora gösterdim ciğeri temiz bol bol burnunu temizleyeceksin sayı vermiyorum dedi . Elimde şırınga buldugumun burnuna sıkıyorum napayim

Aynen canim odum kopuyor 2.yi istiyorum ama bu kadar erken degil
Tabii canım daha küçükler. Ben her zaman şöyle dua ederim Allah isteyene istediği zamanda sagliklisini versin diye. Benim bu hamilelegim planlı değildi . Cok şükür şimdi iyi ki var diyorum. Ama doğumdan sonra ilk 1 ay çok zorlandım benimseyemedim hamileliği de çok laylaylom geçirmiştim doğumdan sonra depresyonun eşiğinden döndüm acikcasi

Amin amin ınsallah cok guzel dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…