2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dislerimizde bir değişiklik yok henüz canım çıkarıyor olsa anlarim heralde ya

Ya o mu üşüttü ben mi üşüttüm anlayamadım canım bugün doktora götürücem bakalım.

*Bence de inşallah gecicidir 🤦🏻😂

*Canım ben eskiden aylık iğne kullanıyordum 3 aylık olandan değil. Benimki her ay oluyordu koruyuculugu daha yüksek oluyor böyle. Ama iğne adet gecikmesi yapmaz tam tersine düzene sokar. Sadece ara kanama yapabilir yani iki adet arasında kanaman olabilir ilk başlarda sonradan tam düzene giriyor günü gününe adet oluyorsun. Seninki farklı bir sebepten olabilir. Hyt-123 Hyt-123
Allahım 😮 ya ne yapsam test mi yapsam kan mı versem nereye gideyim ne yapayım Allahım yarepim eşimimi öldüreyim benim bebeğim 4 aylık ben nasıl verimli bir anne olucam ya 😭 pisikolojim bozuldu resmen şuan adete dair bi belirtim bile yok😫

Allahım 😮 ya ne yapsam test mi yapsam kan mı versem nereye gideyim ne yapayım Allahım yarepim eşimimi öldüreyim benim bebeğim 4 aylık ben nasıl verimli bir anne olucam ya 😭 pisikolojim bozuldu resmen şuan adete dair bi belirtim bile yok😫
Benim de ayni durumdayim canim ama ben korunuyorum

Telaş yapma canım.Kan ver . Sonucu öğrenince kafan rahat olur

Benim de ayni durumdayim canim ama ben korunuyorum
Bende korunuyordum ya doktorum 99 koruyor dedi iğne belkide iğnen etkisidir ondan iki gün geçmiştir bilmiyorum karnımda bebeğim varsa onuda üzmek istemiyorum ama hazır değilim ikinci çocuk için oğlumu güzel ilgili ve temiz büyütmek istiyordum sonra ikinci çocuk olsun istiyordum büyükmü konuştum ne 🤦‍♀️

Ben diyomm biberon diyomm alışmıyor diyorumm :KK70: :KK70:
Ahh canım benimki de almıyor hâlâ. Bende pazartesi başladım işe. O gün arada boş dersim vardı eve gelip emzirdim. Ama diğer günler boşluksuz 4 dersim var. Bugün sabah emzirip ciktim biraz oynayıp uyumuş. Kalkınca zorla , biberondan ağzına damlayanlari içmiş. 30-40 ml ancak almış. Huzursuz olup aglamamis ama aç mı kaldı diye düşünmekten
benim başıma ağrılar girdi. Biberon ağzına girince ağlıyordu bugün daha sakinmis ama. Yavaş yavaş alisacaklar inşallah 🤲 ısrarla dene sende. Çok aç olmasın ama o zaman da sabırsız oluyorlar daha çok sinirleniyorlar. Keyfi yerindeyken oyun gibi vermeye çalış. Ben şimdi minicik suluk şeklindeki biberonla deniyorum. Onun ucu epey küçük biraz daha rahat gibi.

Oyyy severm seni maşallah
Nasıl verdn kiloları de bakem

Anaa... Doğur bana ver kIz ben bakarm :D
Huni takar dolanırım nolcak :D

Aynen aynen canım :KK70: benim sadece kemik+kas ağırlığım 57 kilo :KK54: yıllarca ideal kilom 75-77 oldu. bakalım kaç ay sonra o kiloya ulaşacağım
Kilo vereceksen biran önce ver aksi halde hatayda asla veremieceksn :D :D :D

Bende korunuyordum ya doktorum 99 koruyor dedi iğne belkide iğnen etkisidir ondan iki gün geçmiştir bilmiyorum karnımda bebeğim varsa onuda üzmek istemiyorum ama hazır değilim ikinci çocuk için oğlumu güzel ilgili ve temiz büyütmek istiyordum sonra ikinci çocuk olsun istiyordum büyükmü konuştum ne 🤦‍♀️
Bende igne ile koruyorum geçen ay olmadi bu sekil bisey bu ay oldu uzuldum biraz

Bende 70 ile hamile kaldım. Dogumda 88i gecmistim ama ne kadar geçmiştim bilmiyorum. Cesaret edip tartilmadim🤣 doğum sonrası 75e kadar düştüm . Ama bu sabah 77 buçuk çıktım. Genel olarak bu kilodayım zaten. 70e de diyetle düşmüştüm. Biraz dikkat edip 3-5 kilo versem iyi olacak. Benimde tek avantajım boyum 1.72.

Oyyy severm seni maşallah
Nasıl verdn kiloları de bakem

Anaa... Doğur bana ver kIz ben bakarm :KK70:
Huni takar dolanırım nolcak :KK70:

Kilo vereceksen biran önce ver aksi halde hatayda asla veremieceksn :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen doğru diyorsun :KK70: eltilerim birer şef gibi valla. Hafta sonu kilo alıp gelmesem bari :KK35:

Kızlar iğneyle korunmak iyi mi ya . Ben hiç denemedim arastirmadim da . Spiral taktirmistim mahvetti beni . Adet kanamam cok artmıştı. Mecbur çıkardım ve surpriz yumurtam geldi 🤗 Şimdi ne yapsam bilemedim

Niye kız 3.cocuktan korkuyom dedim diye mi🤣
Evet nerden bildin :D
Kızzz nerdesn senn sesin soluğun cıkmıo :D

Bende 70 ile hamile kaldım. Dogumda 88i gecmistim ama ne kadar geçmiştim bilmiyorum. Cesaret edip tartilmadim🤣 doğum sonrası 75e kadar düştüm . Ama bu sabah 77 buçuk çıktım. Genel olarak bu kilodayım zaten. 70e de diyetle düşmüştüm. Biraz dikkat edip 3-5 kilo versem iyi olacak. Benimde tek avantajım boyum 1.72.
Verirsin bence.. Sende boy iyiymiş cnm ya.. Patlamaz sende

Dogumda gitti canim
Cok şanslısın gııııı

Aynen doğru diyorsun :KK70: eltilerim birer şef gibi valla. Hafta sonu kilo alıp gelmesem bari :KK35:
Valla kısa sürede belki almayabilirsn ama temelli geldiğinde dikkat etmelisin :D

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. beni sevebilirsin hehheh😁 72 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim 82 falanim herhalde 🤭 bana evde durmak yaramıyor uykusuz kaldıkça bebeler beni darladikca ağzıma tatlı tıkıyorum. Haftaya ise başlıyorum koştururken veririm umarım
Ohhhh.. Gel kanka gel
Bırak şunları
Bunlar çirkin :D :D

Back