Bizede hemşiremiz 4 bittikten sonra hafif hafif başlayabilirsin demişti ama bana erken geliyor..Günaydın kızlar
Biz 4 aylı bitireceğiz 5 e doğru gidicezoğlumla yarın ben bir haftadır ağzına tadımlık peynir yoğurt mandalina falan veriyorum çok severek yiyor artık ek gıda istiyor kaşığı görünce ağzını açıyor falan ek gıdaya ne zaman başlamayı planlıyorsunuz
Günaydınn kızlarGünaydın kızlar
Biz 4 aylı bitireceğiz 5 e doğru gidicezoğlumla yarın ben bir haftadır ağzına tadımlık peynir yoğurt mandalina falan veriyorum çok severek yiyor artık ek gıda istiyor kaşığı görünce ağzını açıyor falan ek gıdaya ne zaman başlamayı planlıyorsunuz
Ben de bu davranışların oluşmasını beklerim canım. Acele etmeye gerek yok. Ömürleri boyunca yemek yiyecekler zatenGünaydınn kızlar
Baş kontrolü
Desteksiz oturma
Doğum kilosunun iki katına ulaşma
Ağzını açma
Şeklinde 4 kriter var doktorların saydığı.
Diğer kriterler tamam ama oturma için bekleyeceğim sonrasında tadıma başlarız inşallah.
Tadım yaptığı zamanki surat ifadesini çok merak ediyorum
Biraz önce kıyafet değiştirdim.Günaydınn kızlar
Baş kontrolü
Desteksiz oturma
Ağzını açma
Diğer kriterler tamam ama oturma için bekleyeceğim sonrasında tadıma başlarız inşallah.
Hiç ateşimiz olmadı bizim canım çok şükür bak sabah oldu sizin de öyle olur belkiCnm cok şükür
İnşallah geceyi böyle sorunsuz atlatırsınız..
Ben korkuorm baya.. Yarn için
Emzirmediğim için bilmiyorm ama sağıyorm
En başından beri sağ taraf soldan cok daha fazla çıkıyor mesela bende
Canım doktorlar hep bebeğin usumesinden değil terlemesinden korkun eğer terlerse hasta olur o yüzden kat kat giydirmeyin diyor bak ben aşağıda yazdım nasıl giydirdigimi. Evin soğuksa daha kalın giydirirsin tabi ama bence bir termometre al evin ısısını sürekli ölç ona göre giydir ben öyle yapıyorumKışa yaklaşıyoruz.Bizim ev 1.kat olduğu için soğuk oluyor.Sürekli bebeğim üşüyor mu? Nasıl giydirsem diye düşünüyorum.
Etrafımdakilerin onu giydirme daha erken, bunu giydirmişsin hasta olacak demelerinden çok sıkıldım Siz nasıl giydiriyorsunuz?
Canım evinin sıcaklığı kaç derece oluyor çok mu soğukBiraz önce kıyafet değiştirdim.
Kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu üst, altına da pijama , bir kat da çorap giydirdim. Üste de el örgüsü yelek giydirdim, biraz uzun vücudunu ve popişini örtüyor
Günaydın canım 180 günlük olunca yani 6 aylık bizde kaşıkla damlalarını veriyorum elimi tutup çekiyor ağzına doğru ama bence erken ve sebzeden başlayın derim ben sebze yoğurt meyve olmalı sırası tatsızdan tatlıya doğru yoksa hep tatlıları isterGünaydın kızlar
Artık gaz sıkıntımız yok diye vermiştim hani meyve emzikleri var ya oraya bir dilim koyuyorum çekiyorBizede hemşiremiz 4 bittikten sonra hafif hafif başlayabilirsin demişti ama bana erken geliyor..
Ben 5in bitmesini beklerim diye düşünüyorum bilemedim.. Ama bence burda bebeğin vereceği karşılıkta önemli seninki erken davranmış, benmkinde de 4 bitince öyle olursa 3 gün kuralı uygulayadabilirim.. Kafam cok karışık
Ama mandalina verme cnm.. Şimdi dieceksinki zaten bir tadımlık ama o bebekler için büyük bişey, mandalina portakal bunlar gaz yapar :)
Bizim başımızı iyi tutuyoruz arada sarhoş gibi sağa sola giderGünaydınn kızlar
Baş kontrolü
Desteksiz oturma
Ağzını açma
Yaaa iyiki söyledin canım ben yanlış başladımGünaydın canım 180 günlük olunca yani 6 aylık bizde kaşıkla damlalarını veriyorum elimi tutup çekiyor ağzına doğru ama bence erken ve sebzeden başlayın derim ben sebze yoğurt meyve olmalı sırası tatsızdan tatlıya doğru yoksa hep tatlıları ister
Dışarısı 23, ev 22 derece gösteriyor. Sabah terlemiş oluyor bu yüzden kıyafetlerini komple değiştirip yelek de giydiriyorum, çünkü ev soğuk oluyor .Öğleden sonra terlemediyse üstünü değiştirmeyip sadece yelek giydiriyorum. Terlediyse komple değiştiriyorum yelek giydirmiyorum. Şu an ben tişört giyiyorum ama üşüyorum yaHiç ateşimiz olmadı bizim canım çok şükür bak sabah oldu sizin de öyle olur belki
Canım doktorlar hep bebeğin usumesinden değil terlemesinden korkun eğer terlerse hasta olur o yüzden kat kat giydirmeyin diyor bak ben aşağıda yazdım nasıl giydirdigimi. Evin soğuksa daha kalın giydirirsin tabi ama bence bir termometre al evin ısısını sürekli ölç ona göre giydir ben öyle yapıyorum
Canım evinin sıcaklığı kaç derece oluyor çok mu soğukSeni duyunca ben çocuğu çıplak gezdiriyormuşum gibi hissettim Ben hiç öyle kalın giydirmiyorum. Evim 23-24 derece arası sürekli. Ben kolsuz zıbın üstüne bazen ince alt üst pijama bazen de uzun kollu tulum giydiriyorum o kadar. Ayakları üşürse çorap giydiriyorum ama genelde çıkarıp atıyor ben de ayağı soğuk değilse tekrar giydirmiyorum ayaklarını keşfetmesi de çok önemliymis izin veriyorum o yüzden
Tadında sebzeden baslanmali hem dr umuz söyledi hem ben okuldan öyle eğitim aldım ayrıca mantıken önce tatlıdan başlarsak bunlar çok akıllı yemezlerYaaa iyiki söyledin canım ben yanlış başladımGerçi ek gıyada geçmedim Arada tattırıyorum bende beş buçuk aylık olunca yavaştan başlarım diye düşünüyorum bizde 119 günlüğüz yarın 4 ayımıza basıcaz
Biz de sıcağı hiç sevmiyoruz ya eşimle ikimiz deDışarısı 23, ev 22 derece gösteriyor. Sabah terlemiş oluyor bu yüzden kıyafetlerini komple değiştirip yelek de giydiriyorum, çünkü ev soğuk oluyor .Öğleden sonra terlemediyse üstünü değiştirmeyip sadece yelek giydiriyorum. Terlediyse komple değiştiriyorum yelek giydirmiyorum. Şu an ben tişört giyiyorum ama üşüyorum yaben kar kış soğuk sevmiyorum hiç, bahar mevsimleri benim için çok ideal
Evet bende solda az süt geliyordu ama bu sefer sanki hiç yok bastırıyorum bastırıyorum zorla bir damla çıkıyor makineyle çektim çıkmadıCnm cok şükür
İnşallah geceyi böyle sorunsuz atlatırsınız..
Ben korkuorm baya.. Yarn için
Emzirmediğim için bilmiyorm ama sağıyorm
En başından beri sağ taraf soldan cok daha fazla çıkıyor mesela bende
Hemen not alıorummmmmGünaydınn kızlar
Baş kontrolü
Desteksiz oturma
Ağzını açma
Cnm ben kimseyi duymuormKışa yaklaşıyoruz.Bizim ev 1.kat olduğu için soğuk oluyor.Sürekli bebeğim üşüyor mu? Nasıl giydirsem diye düşünüyorum.
Etrafımdakilerin onu giydirme daha erken, bunu giydirmişsin hasta olacak demelerinden çok sıkıldım Siz nasıl giydiriyorsunuz?
Cnmmm adınıza cok sevdindmHiç ateşimiz olmadı bizim canım çok şükür bak sabah oldu sizin de öyle olur belki
Termometre tasıyırum canım yanımda ona göre ayarlıyorum kıyafetini kafa karısıklıgı yasamamak için cok rahat oluyorKışa yaklaşıyoruz.Bizim ev 1.kat olduğu için soğuk oluyor.Sürekli bebeğim üşüyor mu? Nasıl giydirsem diye düşünüyorum.
Kız o kdar şey etme.. Valla kafayı yer insan öle.. EneeeeeeeeTermometre tasıyırum canım yanımda ona göre ayarlıyorum kıyafetini kafa karısıklıgı yasamamak için cok rahat oluyor
Kız ben de öyle yapıyorum dışarda falan çok rahat oluyor evde de oda oda dolaşıyorum onla kafam rahat oluyorKız o kdar şey etme.. Valla kafayı yer insan öle.. Eneeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?