Diğer aşılarda hiç olmamıştı ama bunda yapmıştı.Gece inleyerek uyuyordu ateşini ölçtük.38,3 dü.Hemen soyduk.Banyo yaptırdık.Sonra alnına koltuk altlarına sirkeli bezler koyduk.Sabaha kadar sadece bezle yatırdık.Üstüne müslin örttük.Sabaha bir şeyi kalmadı.Ama bazılarına da hiç dokunmuyor.Sen sık sık kontrol et canım.Selam kızlar biz az önce bexsero menenjit aşımızı olduk ateş yapma ihtimali yüksek dedi hemsiremiz yaptıranlar ateş sorunu yaşadı mı acaba
Sünger de iyi fikir canım oyun matları oluyor puzzle gibi yeğenimden kalma var bizde onlar da güzel , fikir olsun yineAynen bunun gibi canım. Burda evlerde sofra bezi yerine bunu kullanıyorlar. Bir de oturmaya başladığında ince sünger kestireceğim. Yerde üstüne otursun oyuncaklarıyla oynasın diye.
Eşim eşyaları çok önemsemiyor.
Antakya’da mobilyacılar var. Orda mobilyaları yaptırırız ucuza diyorbulunduğumuz memleket itibariyle de çok halı seven kullanan insanlar değiliz, kullandıklarımız da ince. İstediği kadar kirletebilir karalayabilir yani
Evet canım bexsero biraz ağır bir aşı, ateş yapabilir temkinli olmak lazım mor calpol bulunsun eğer yoksa evde. Bizim doktorumuz aşıyla birlikte calpol de içirdi hastanede buna rağmen ateşi çıktı gece. Ertesi sabaha düzelmişti.Selam kızlar biz az önce bexsero menenjit aşımızı olduk ateş yapma ihtimali yüksek dedi hemsiremiz yaptıranlar ateş sorunu yaşadı mı acaba
Sanırım Nutella yaptı canım ya iki gün üst üste çok yemiştim dün kestim tamamen 2 gün içinde düzelirse ondandir yoksa süt ürünlerini kesicem bakalım.içinde süt ve süt ürünleri olan herşeyi kes canım bunun dışında farklı şeylere de alerjisi çıkabiliyor onu da yedikçe anlarsın benimkinin balığa da var mesela en son balık yediğimde çok kötü olmuştu
Sağol canım ben sık sık kontrol edeyim diğerlerinde bizde de yapmamıştı ama belli olmaz tabi.Diğer aşılarda hiç olmamıştı ama bunda yapmıştı.Gece inleyerek uyuyordu ateşini ölçtük.38,3 dü.Hemen soyduk.Banyo yaptırdık.Sonra alnına koltuk altlarına sirkeli bezler koyduk.Sabaha kadar sadece bezle yatırdık.Üstüne müslin örttük.Sabaha bir şeyi kalmadı.Ama bazılarına da hiç dokunmuyor.Sen sık sık kontrol et canım.
Bir ay önceki asilarda her ihtimale karşı calpol almıştık canim var evde gerekirse.Evet canım bexsero biraz ağır bir aşı, ateş yapabilir temkinli olmak lazım mor calpol bulunsun eğer yoksa evde. Bizim doktorumuz aşıyla birlikte calpol de içirdi hastanede buna rağmen ateşi çıktı gece. Ertesi sabaha düzelmişti.
Tekrar atsın diye gözünün içine bakıyomusunKızlar benim oğlum kahkaha atmaya başladıÇıldırıyorum bu nasıl bir tatlılık
Şuan acayip tırstımSelam kızlar biz az önce bexsero menenjit aşımızı olduk ateş yapma ihtimali yüksek dedi hemsiremiz yaptıranlar ateş sorunu yaşadı mı acaba
Üzülme canım biz atlattık maske ile emzirdim hep. Ilac zaten vermiyorlar bol bol meyve ıhlamur ve kuşburnu çayı içtim ben. Aşı olmusmuydunSelam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Yok canım olmamıştım. Biz de atlatırız inşallah. Maskeyle emziriyorum bendeÜzülme canım biz atlattık maske ile emzirdim hep. Ilac zaten vermiyorlar bol bol meyve ıhlamur ve kuşburnu çayı içtim ben. Aşı olmusmuydun
Atlatırsınız inşallah 1 haftaya geçiyor canım merak etme simdiki korona ayni grip gibi ben tek asiliydim atlattik cok sukurYok canım olmamıştım. Biz de atlatırız inşallah. Maskeyle emziriyorum bende
Evet ya ne zaman yaptığını çözdüm hep onu yapasim geliyorTekrar atsın diye gözünün içine bakıyomusunbana attı diye babamız günlerce neler yaptı onada gülsün diye hergunleri bir başka güzel ya
Canım saat 4te yaptırmıştık bak gece 12 oldu ateşi çıkmadı çok şükür gece de takip edicem tabi ama bazılari sorunsuz geciriyormus.Şuan acayip tırstım
Yarn bizimde var..
Hem bexsero hemde rota 2
Evet grip gibi.Bizim de geçer inşallah biran önce. Tesekkur ederim canım yazdigin için. Insan moral ariyorAtlatırsınız inşallah 1 haftaya geçiyor canım merak etme simdiki korona ayni grip gibi ben tek asiliydim atlattik cok sukur
Bizim burada sağlık ocağı değiştirmiyor toplum sağlığı merkezi ne yönlendiriyorlar o da bize çok uzak kalıyorBen bugün degistirdim e devletten olmadı eşim gidip sağlık ocağına değiştirdi pazartesi aşımız var tc sini istemişler
Tamam canım sağolasın yarın ilk işim onu değiştirmek olacakE nabizdan çocuklarım bölümü var sağ üstte cocugunun sayfasına gir orada aile hekimi yazıyor değiştire tıkla oluyor
Sağolasın canım yarın ilk işim aile hekimi değiştirmek olacak inşallah istediğim doktorlar dolu değildirE nabızdan değiştirdim canım. E nabızda açılan sayfada sol üstte çocuklarım var. Ona tıklayınca çocukların adı çıkıyor. Çocuğunun adını seçiyorsun onun e nabızına bağlanıyorsun. O sayfada aile hekimini değiştir var. İstediğin aile hekimine geçil yapabiliyorsun(aile hekiminin hasta limiti dolu değilse)
Şükür bizde öyle şeyler hiç olmadı canım.sanırım bizimkinin durumu ben büyüdüm abla oldum ben yapabilirim ben bilirim diye düşünmesi.bebeğin üstüne haddinden fazla düşüyor bende birşey olacak diye yapma etme dedikçe inat ediyor o yüzden çok inatlaştı benimle artık sadece bebekle ilgili değil herşeyde öyle olmaya başladı o yüzden çok yoruluyorum benKreşe gidiyor ama evde olduğu sürece bütün bütün gün biriktirdiklerini döküyor ortaya. Emziricem vermiyor bebegi .Her zaman bu modda olmuyor ama bazen bir başlıyor. Vurucam , sevme ,emzirme .
Canım 2 tane bebişin var.Rabbim sizi cennette kavuştursun bi bebeğini 6 aylıkken doğurmuştun ve kaybetmiştinBenim sezeryan yarası aldı başını gitti. 4 kez üst üste kesilincene kullansam fayda yok
Cnm cok şükürEvet ya ne zaman yaptığını çözdüm hep onu yapasim geliyor
Canım saat 4te yaptırmıştık bak gece 12 oldu ateşi çıkmadı çok şükür gece de takip edicem tabi ama bazılari sorunsuz geciriyormus.
Emzirmediğim için bilmiyorm ama sağıyormIyi geceler kızlar göğsümun birinden süt geliyor birinden çıkmaz geliyor ama baya baya az bastırdıkça zorla geliyor neden olabilir ya az önce bebeğimi emzirdim yatırdım baktım hiç süt gelmiyor kuzum boşuna çekmiş birazdan geri uyandırıp emzireceğim
Iste o instlasmalarla başladı vurmaya dönüyor bazen. Kardeşin üstüne çok düşmeler de kıskançlık ve dikkat çekme bence . Dikkat çekmek için her şeyi yapıyorlar. 4 yas sendromu da var . Var oğlu varŞükür bizde öyle şeyler hiç olmadı canım.sanırım bizimkinin durumu ben büyüdüm abla oldum ben yapabilirim ben bilirim diye düşünmesi.bebeğin üstüne haddinden fazla düşüyor bende birşey olacak diye yapma etme dedikçe inat ediyor o yüzden çok inatlaştı benimle artık sadece bebekle ilgili değil herşeyde öyle olmaya başladı o yüzden çok yoruluyorum ben
Canım 2 tane bebişin var.Rabbim sizi cennette kavuştursun bi bebeğini 6 aylıkken doğurmuştun ve kaybetmiştin4.yara izin neden var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?