2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
cnm 2 kişi oluncada öyle oluyor ama büyüyorlar sen büyüdüklerindede aaaa çirkinim deme die bişeyler sür
ama ne sürecez :KK70:
Senin gözüküyor mu ya ben hiç takmıyorum cidden. Çamaşırın altında kalıyor dikiş izi bi kocam görür o da görsün de bedavadan baba olduğunu benim çektiğim sıkıntıları unutmasin 🤣🤣

Senin gözüküyor mu ya ben hiç takmıyorum cidden. Çamaşırın altında kalıyor dikiş izi bi kocam görür o da görsün de bedavadan baba olduğunu benim çektiğim sıkıntıları unutmasin 🤣🤣
valla kocam umrumda değil
benm gözüme batıo :D ben takıntılıyım :D

cnm en son e devlet üzerinden değiştirilebiliyordu bir bak istersen...

bizim aile hekimimizde hemşiremizde çok cici çok tatlılar :)
hastanedeki çocuk doktorumuzda cok cici.. ama sekreteri ooo havasından geçilmiyor... ben direk hastandeki birime şikayet ettim.. sonra aradı özür diledi... ama nafile yani kafayı taktım bir kere :KK70:
susmamak lazım.. sustukça tepeye çıkıyorlar... eğer yoruluyorsan memnun değilsin ayrıl işinden o zaman
kimse başına silah dayayıp zorla susturmuyor...
bide covid aşısı yaptırırken bir hemşire ile tartıştım mahkemelik oldum...
dün evrak geldi kovuşturmaya yer yok diye :KK70: kendi kendine uğraştı işte.. mahkemeye verdi beni.. cokta tın :KK70:

ahahahaha :KK70: Nosum yine ne oldiiiiiiiiiiiiiiiiii
senin gibi pamuk şeker kızla nasıl tartışıyolar ya 😇😂 neyse ki savcı gerekli cevabı vermiş . Bizim aile hekimliği beni hamile iken bir kere bile çağırmadı. Belki tahlil yapılsa enfeksiyon falan çıkardı neden erken doğum yaptım belli değil 😒 işin kötü yanı biz mahkemeye versek bize de kovuşturmaya yer yok diyecekler🤣

senin gibi pamuk şeker kızla nasıl tartışıyolar ya 😇😂 neyse ki savcı gerekli cevabı vermiş . Bizim aile hekimliği beni hamile iken bir kere bile çağırmadı. Belki tahlil yapılsa enfeksiyon falan çıkardı neden erken doğum yaptım belli değil 😒 işin kötü yanı biz mahkemeye versek bize de kovuşturmaya yer yok diyecekler🤣
kız yok benmde acı tarafım var... birazcık şey etmiş olabilirim :D yani şöyleki o gün işim vardı ve dedimki sabah 8e aşı randevusu alaym gieyim.. gittim saat 08:30 oldu hala ses yok.. en son içeri girdim dedimki beyefendi yarım saatir bekliyorum kimse gık demiyor daha ne kadar bekliyecez ? biz değil hemşire hanımlar ilgileniyor dedi.. onlar nerede dedm?
paravan vardı.. paravanın arkasından bir ses
patladınmıı kahvaltı yapıyoruz bekle biraz
hesapmı verecez.........

şoka girdim :D sen dedm çıkta nurcemalini görelim arkandan bağırma... baktım ses yok cvp yok...
covid aşısının ne kadar önemli olduğunu vurguluyor sağlık bakanlığı, pandemi var yarım saat geçmiş insanca bişey sordum biri cvp verecekmi dedim
konuş konuş çatlarsın belki diye bir ses...
ay dayanamadım :D
sonra derlerki sağlıkçıya şiddet... senin gibiler hakediyor dedim... çık dışarı lan dedim :D
sesim koridorda inliyor... bir hemşire hemen apar topar geldi ben ilgileniyim hanımefendi dedi.. aşımı vurdu gittim
1 hafta sonra krakoldan aranıyorum ifadeye :D :D :D
hanımefendiye saldırmışım :D küfür etmişim :D
camera görüntülerini istettim... görüntü var ses yok diye kovuşturmaya yer yokmuş... saldırı yok çünkü..
şimdi yalan beyandan ben şikayet edecem onu.. yine bişey çıkmayacak ama maksat uğraşmak kıl oldum :D :D :D :D :D :D

Benim çatlağım sarkigim yok🤣
Doktor bile dedi geçen hiç ikiz doğurmuş gibi değilsin diye 🤣
Ameliyat izini de sakladık mı seneye arsuz plajında manda gibi güneslenirim 🤣🤣
hah işte zoruma gidende bu.... benmde sıfır çatlak.. ama tutki sezeryan izi :(

LilaGuller LilaGuller cnm sende kötü şey yaşamışsın ya :(
gerçekten sağlık bu heleki söz konusu gebeyse o kadar dikkat edilmesi gerekiyorki.. heleki enfeksiyon :(
bizim hemşire her ay arardı

kız yok benmde acı tarafım var... birazcık şey etmiş olabilirim :KK70: yani şöyleki o gün işim vardı ve dedimki sabah 8e aşı randevusu alaym gieyim.. gittim saat 08:30 oldu hala ses yok.. en son içeri girdim dedimki beyefendi yarım saatir bekliyorum kimse gık demiyor daha ne kadar bekliyecez ? biz değil hemşire hanımlar ilgileniyor dedi.. onlar nerede dedm?
paravan vardı.. paravanın arkasından bir ses
patladınmıı kahvaltı yapıyoruz bekle biraz
hesapmı verecez.........

şoka girdim :KK70: sen dedm çıkta nurcemalini görelim arkandan bağırma... baktım ses yok cvp yok...
covid aşısının ne kadar önemli olduğunu vurguluyor sağlık bakanlığı, pandemi var yarım saat geçmiş insanca bişey sordum biri cvp verecekmi dedim
konuş konuş çatlarsın belki diye bir ses...
ay dayanamadım :KK70:
sonra derlerki sağlıkçıya şiddet... senin gibiler hakediyor dedim... çık dışarı lan dedim :KK70:
sesim koridorda inliyor... bir hemşire hemen apar topar geldi ben ilgileniyim hanımefendi dedi.. aşımı vurdu gittim
1 hafta sonra krakoldan aranıyorum ifadeye :KK70: :KK70: :KK70:
hanımefendiye saldırmışım :KK70: küfür etmişim :KK70:
camera görüntülerini istettim... görüntü var ses yok diye kovuşturmaya yer yokmuş... saldırı yok çünkü..
şimdi yalan beyandan ben şikayet edecem onu.. yine bişey çıkmayacak ama maksat uğraşmak kıl oldum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sonuna kadar haklısın vallahi kuzum sonuçta randevu var saati var pişkinlik yapmışlar resmen. Sen gittiğin an bırakması lazım her ne saçma iş yapıyorsa.
Enfeksiyon olduğu belli değil canım ama en son kan idrar doğumdan üç ay önce vermiştim ne doktorum istedi ne aile hekimliği yani her şey yolundaydı belki de enfeksiyon vardı diye düşündüm ben. Sağ salim eve geldik ama 35 haftalık doğurmaya giderkenki korku yetti sonuçta☹️
Keşke herkes işini layığı ile yapsa 😂
Maaşları bizim vergilerimizle ödeniyor diyince kızıyolar bir de🤣

Sonuna kadar haklısın vallahi kuzum sonuçta randevu var saati var pişkinlik yapmışlar resmen. Sen gittiğin an bırakması lazım her ne saçma iş yapıyorsa.
Enfeksiyon olduğu belli değil canım ama en son kan idrar doğumdan üç ay önce vermiştim ne doktorum istedi ne aile hekimliği yani her şey yolundaydı belki de enfeksiyon vardı diye düşündüm ben. Sağ salim eve geldik ama 35 haftalık doğurmaya giderkenki korku yetti sonuçta☹️
Keşke herkes işini layığı ile yapsa 😂
Maaşları bizim vergilerimizle ödeniyor diyince kızıyolar bir de🤣
malesef :(
çok şükür sağlıkla doğurdun büyüdü bile :dua::dua:
birde iyi yönden düşün o sıcakta 3-4 hafta daha taşımak zorunda kalmadın :-):-):-)

malesef :KK43:
çok şükür sağlıkla doğurdun büyüdü bile :dua::dua:
birde iyi yönden düşün o sıcakta 3-4 hafta daha taşımak zorunda kalmadın :-):-):-)
Dogru diosun canim şimdi de dertler başka işe başladığımda çocuğuma kv bakacak ama ya çocuk karadeniz şivesi ile konuşursa diye korku aldı beni off😂😂😂

Dogru diosun canim şimdi de dertler başka işe başladığımda çocuğuma kv bakacak ama ya çocuk karadeniz şivesi ile konuşursa diye korku aldı beni off😂😂😂
bak bunundan dolu tarafından bak
en azından kaynanan bakıyor :D benm kaynanam İstanbul Türkçesi bilse ve öğretecek olsa yine ona bırakmam :D

hahahah alemsin baloncuk yaa kadın seni fena kızdırmış🤣🤣
sorma hayatımda ilk defa birinin ölmesini bekliyorum beni kötü kalpli müzeyyen yaptı:110:
şaka bir yanada konuşmaz ya :) sonuçta dil gelişimi senin elinde olacak
özel sektördemisin tüm günmü çalışacaksın cnm

sorma hayatımda ilk defa birinin ölmesini bekliyorum beni kötü kalpli müzeyyen yaptı:110:
şaka bir yanada konuşmaz ya :) sonuçta dil gelişimi senin elinde olacak
özel sektördemisin tüm günmü çalışacaksın cnm
Eminim çok canını yakmıştır yoksa kolay kolay böyle demezsin ☹️
Evet canım özeldeyim bankaciyim 6 ay ücretsiz izin aldım nisanda iş başı yapıcam tam gün çalışıp haftada bir gün süt izni kullanıcam. 4 gün kv 3 gün ben bakmış olucam kendimi böyle teselli ediyorum şimdiden🙉 daha fazla ücretsiz izin vermiyorlar verseler alırdım☹️

Eminim çok canını yakmıştır yoksa kolay kolay böyle demezsin ☹️
Evet canım özeldeyim bankaciyim 6 ay ücretsiz izin aldım nisanda iş başı yapıcam tam gün çalışıp haftada bir gün süt izni kullanıcam. 4 gün kv 3 gün ben bakmış olucam kendimi böyle teselli ediyorum şimdiden🙉 daha fazla ücretsiz izin vermiyorlar verseler alırdım☹️
Cnm az çok tanıdık burda herkesi
bence sen daha ağır basarsın... konuşmada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum minnoşun
ama bırakmak zor gelir... bende başlayacağım zaman kendi annem bakacak olmasına rağmen ağlıyordum
ilk hafta işe gelirken hep ağladım bırakamadm
sonra alışıosun

Cnm az çok tanıdık burda herkesi
bence sen daha ağır basarsın... konuşmada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum minnoşun
ama bırakmak zor gelir... bende başlayacağım zaman kendi annem bakacak olmasına rağmen ağlıyordum
ilk hafta işe gelirken hep ağladım bırakamadm
sonra alışıosun
Ablam diyor ki 3 yaşına da gelse bırakmak zor geliyormuş🙉 ama ben de alışacağımı düşünüyorum insan her şeye alışıyor..
kaşıkla bir şeyler yemeye başladıklarında daha da kolay olur sanırım daha az aklımız kalır canim. Veya tam tersi anneler kv’ler yedirmeyi başaramazsa daha cok aklimiz kalir bilemedim bak😂 o günlere de gelelim de kabak mı havuç mu onu konuşalım inşallah☺️🥰

Back