2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Canim çok geçmiş olsun yoğun bakım hemşiresi bir tanıdığım daha doğrusu görümcemin çok yakın arkadaşı (görümcemde sağlık personeli) Aktardan alıp hatmi çiçeğini kaynatıp içiriyorlarmış yogun bakımda kovidli hastalara. Bir dene Pharmaton tarzı takviyelerde al Rabbimin izniyle kurtulursunuz inşallah en kısa sürede 🤲🤲🤲 öksürük falan var mı ciğerlere inmediyse hiç korkma Allah yardımcınız olsun🌸

Kızlar mastit beni mahvetti düşünüyorum ilk yaralarım vardı hatta burdada yazdım sonra Garmastan Aldim ve onu kullandığımdan beri böyleyim acaba bu ilaç yan etki mi yaptı

Selam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Canım bende bebbeğim 2 aylıkken olmustum maskeylr emzirmek beni cok zorlamıştı ama bebeğime bişey olmadan atlattık cok şükür inşallah sizde atlatırsonız. Ben ilaç kullanmadım canım vitamin sirke etsuyuna corba limon vs öyle atlattom

Benimki de öyleydi ama son bir haftadır alıştı sanırım. 5 dk dan uzun süre yüzüstü kalabiliyor ve keyif alıyor 🙃
Bir sorun yoktur demi ya

Canım önüne ne koyuyorsun yani neleri denedin bir sürü farklı yöntemi var. Ben bazen kendi üstüme koyuyorum onu da çok seviyor Karan bana bakıyor konuşuyoruz karşılıklı 😄
Ay kuzu.. Onun içim önce durması gerekmiomıu?

Kızlar mastit beni mahvetti düşünüyorum ilk yaralarım vardı hatta burdada yazdım sonra Garmastan Aldim ve onu kullandığımdan beri böyleyim acaba bu ilaç yan etki mi yaptı
Cnm yk mastittenn dolayı
Ben donuodm yazın ortasnda
Sonrada birden sıcak basıodu

Allah kolaylık versin canım 😇 çalışırken daha zordur eminim

Benimki kreşede gitmiyor canım başka şehire taşınıcaz diye yaz okulundan sonra göndermedik.çok bi kıskançlığı yok kardeşini çok seviyor öyle vurması falan hiç olmadı şükür hatta daha çok onunla ilgilenmek oynamak istiyor ama büyüdükçe ben ne söylesem tersini yapar oldu olmaz dediğimiz ne varsa onu yapıyor biz sebebini soruncada ne olacak olsun diyor vs.işte böyle böyle yoruyor beni 🤦🏻‍♀️😒

Çok geçmiş olsun canım.aşı olmuşmuydun?şükür ben geçirmedim ama komşum geçirmişti 5 aylık bebeği vardı geçirdiğinde günlük sabah akşam sarımsak yutmuş ballı zencefil yemiş.günlük çorba ve 4 5 lt kadar su içmiş.nane kekik gibi bitki çayları tüketmiş aşırıya kaçmadan tabiki.çok ağrısı olduğunda parol kullanmış.fırsat buldukça yatıp dinlenmiş.terledikçe duşunu almış ve aşı olmamıştı.eğer bebeğinde birşey yoksa maskeni takıp sık sık emzir.Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınız🤲🏻
Allah razı olsun canım inşallah evde ayakta atlatırız bizde. Dediklerini uygulaycgm . Aşı olmamıştım

Canim çok geçmiş olsun yoğun bakım hemşiresi bir tanıdığım daha doğrusu görümcemin çok yakın arkadaşı (görümcemde sağlık personeli) Aktardan alıp hatmi çiçeğini kaynatıp içiriyorlarmış yogun bakımda kovidli hastalara. Bir dene Pharmaton tarzı takviyelerde al Rabbimin izniyle kurtulursunuz inşallah en kısa sürede 🤲🤲🤲 öksürük falan var mı ciğerlere inmediyse hiç korkma Allah yardımcınız olsun🌸
Sağol canım öksürük fazla yok eklem yerlerim agriyo sadece. Kemiklerim kırılmış gibi

Allah kolaylık versin canım 😇 çalışırken daha zordur eminim

Benimki kreşede gitmiyor canım başka şehire taşınıcaz diye yaz okulundan sonra göndermedik.çok bi kıskançlığı yok kardeşini çok seviyor öyle vurması falan hiç olmadı şükür hatta daha çok onunla ilgilenmek oynamak istiyor ama büyüdükçe ben ne söylesem tersini yapar oldu olmaz dediğimiz ne varsa onu yapıyor biz sebebini soruncada ne olacak olsun diyor vs.işte böyle böyle yoruyor beni 🤦🏻‍♀️😒

Çok geçmiş olsun canım.aşı olmuşmuydun?şükür ben geçirmedim ama komşum geçirmişti 5 aylık bebeği vardı geçirdiğinde günlük sabah akşam sarımsak yutmuş ballı zencefil yemiş.günlük çorba ve 4 5 lt kadar su içmiş.nane kekik gibi bitki çayları tüketmiş aşırıya kaçmadan tabiki.çok ağrısı olduğunda parol kullanmış.fırsat buldukça yatıp dinlenmiş.terledikçe duşunu almış ve aşı olmamıştı.eğer bebeğinde birşey yoksa maskeni takıp sık sık emzir.Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınız🤲🏻
Kreşe gidiyor ama evde olduğu sürece bütün bütün gün biriktirdiklerini döküyor ortaya. Emziricem vermiyor bebegi .Her zaman bu modda olmuyor ama bazen bir başlıyor. Vurucam , sevme ,emzirme . 🥴

Biz kizimla iyiyiz birbirimize uyum sagladik artik patron herzaman bebegim olsada 😁 sen nasilsin bebegin nasil
Ayy evet evet benim de bebeğim herşeyi ele geçirmiş durumda 😅biz iyiyz teyzemiz 24 de 4 aylık olucaz 💃💃heyecanlıyız ♥️MAŞALLAH sizede yaa ne kadar güzel değil mi minak minak elleri falan ☺️

Senide bu topikten afaroz edioruz
Ne demek kızlarm bana benzio :KK70: :KK70: :KK70:

Sağlık ocağnda bana öyle dediler
Kandırıldımmmmmm :KK12::KK12::KK12::KK12:
Ama bak kullandğm bebe programlarımdada öle 90+2 olmş mesela
92..size göre 94😶

Hyt kızzzz nerdesn sennnn...
Seninki bebede bizimki ne gııı :KK70:

Sorma bunlar okuyup üflemişler zaar :KK70:
Neyse 50 kişilik topikte 3ünde bebeleri onlara benziomuş büyik oran değel
Kıskanmadk :KK53::KK53::KK53:

Ben sana diormmm bitek sen muhalefsin
Gittiğin yol yanlış yol, hemen sağa sap ve geri dön masalım :KK70: :KK70:

Kızzzz miseeeeeee bende sorın yk valla bacm
Bak adm çıktı 9a inmio 8e :KK70:
Herkes benden önce düşünüo
Ben kısmetse 2023 ekimde
Ama bunlar yüzünden 2022de olabilir :KK70:
Ay hiç sormaa hiiçç sormaa neler çekiyorum ben bacım ahh ahhh eşim alıştırdı kucağa adım atamıyorum saçım başım dağınık camdan insan görünce ufo görmüş mahsum köylü gibiyim mutlu oluyorum 🤣🤣

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Bizde 4 ü bitirecez beşe doğru yola çıkıcaz pazar günü çok mutluyuz uykumuz iyi şuanlık erken doğuduk malum 1.600 doğudu daha yeni 5.300 gr olduk🥺ama çok şükür sağlığımız yerinde menenjit aşımızı kaçırmışız dr aramadı bizi bizimde haberimiz yoktu çok üzüldüm inşallah rota aşımızı olucaz doktorum pek önemsemedi aşıyı bende anlamadım gitti 🤷‍♀️ Boyumuzda 61🥰

😭kızlar çok üzgünüm babam kalp çantası kullanıyor mallesef küçüklüğümden beri kalp hastasıydı kalbi pil oldu pilden sonra çanta takıldı ama şimdi haber geldi nakil şartmış çok üzgünüm çok zordayım o kadar çok ağladım ki sütüm kesilecek diye korkuyorum babama içim parçalanıyor ya daha 40 yaşında babam 😔😭çok eksik çok kırgın his ediyorum hastaneye kaldırmışlar gittik bizde doktoruyla görüştüm nakil için ismi listede ama maalesef kimse organ bağışı yapmadığı için biraz zormuş 😭 doktor tanıdığınız sağlık bakanlığında çalışan yada siyasette çalışan yakınlarınız varsa araya girip kalp nakil işini kolaylaştıra bilirsiniz dedi acaba yardımcı olabilecek tanıdıklarınız var mı 😭

Peki kucağında taşırken ya da göğsüne yatirdiginda kafasını kaldırıp tutuyor mu
Evet cnm cin gibi oluyor
Ama öyle cok değil.. Biraz tutuor

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Bizde 4 ü bitirecez beşe doğru yola çıkıcaz pazar günü çok mutluyuz uykumuz iyi şuanlık erken doğuduk malum 1.600 doğudu daha yeni 5.300 gr olduk🥺ama çok şükür sağlığımız yerinde menenjit aşımızı kaçırmışız dr aramadı bizi bizimde haberimiz yoktu çok üzüldüm inşallah rota aşımızı olucaz doktorum pek önemsemedi aşıyı bende anlamadım gitti 🤷‍♀️ Boyumuzda 61🥰
Maşallah cnm.. Doğdu zamana göre gayet iyi ♥️

😭kızlar çok üzgünüm babam kalp çantası kullanıyor mallesef küçüklüğümden beri kalp hastasıydı kalbi pil oldu pilden sonra çanta takıldı ama şimdi haber geldi nakil şartmış çok üzgünüm çok zordayım o kadar çok ağladım ki sütüm kesilecek diye korkuyorum babama içim parçalanıyor ya daha 40 yaşında babam 😔😭çok eksik çok kırgın his ediyorum hastaneye kaldırmışlar gittik bizde doktoruyla görüştüm nakil için ismi listede ama maalesef kimse organ bağışı yapmadığı için biraz zormuş 😭 doktor tanıdığınız sağlık bakanlığında çalışan yada siyasette çalışan yakınlarınız varsa araya girip kalp nakil işini kolaylaştıra bilirsiniz dedi acaba yardımcı olabilecek tanıdıklarınız var mı 😭
Yaaa cnm benm :(
Kıyamam sana :(
Allah şifa versin 🤲
Keşke ama keşke olsada yardımcı olabilsem :(

Evet cnm cin gibi oluyor
Ama öyle cok değil.. Biraz tutuor

Maşallah cnm.. Doğdu zamana göre gayet iyi ♥️

Yaaa cnm benm :KK43:
Kıyamam sana :KK43:
Allah şifa versin 🤲
Keşke ama keşke olsada yardımcı olabilsem :KK43:
😔Allah razı olsun canım çok zor bir durum Allahım bütün hastalara şifa cersin inşallah perişan olduk 😭

İki gündür yarım kavanoz Nutella yemiş olabilirim 🙄😂 Onu kesicem hemen bir de iki gündür çok peynir yedim onu da kesicem bir deneyeceğim bakalım.
içinde süt ve süt ürünleri olan herşeyi kes canım bunun dışında farklı şeylere de alerjisi çıkabiliyor onu da yedikçe anlarsın benimkinin balığa da var mesela en son balık yediğimde çok kötü olmuştu

Uyandirmiyorsun değil mi emzirmek için. Benim kızım da geceleri pek kalkmıyor emmek için. Gazı kakasi varsa kalkıyor. Gecen gün 10 saat uyudu uyanmadan . Sonradan kafama takıldı uyandirsamiydim diye
benimki emmek için her türlü uyanıyor hiç o kadar uyuduğunu görmedim 😅

Back