2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ilk doğdu mavıydı sonra gri oldu şimdi dediğin gibi yeşille ela arası sanırım oturmadı. Eşim yeşil gözlü ben kahve sanırım kahveye dönecek. 🤔 bazen bakıyorum yesil bazen kahve bukelemun gibi valla😂
Dediğin gibi bazen ela bazen daha kahve. Benim gözlerim ela . ela olsun bana benzeyen tek bir yeri olsun 🙏

Bak üşenmeyip takvimi açıp saydım 😁 temmuz ağustos 31 gün çekmiş. Bütün ayları 30 dan mı hesapladılar acaba
kızzz bende üşenmedm saydım 94 gün valla :D

Senin aran biriyle bozuksa kesin karşı tarafta çok büyük sıkıntı var demek . Maşallah çok pozitifsin güzel bir enerjin var
cnm benm cok teşekkür ederim.. ama her insanda hata vardır... benmde hatalaım oluyor
mesela sinirlenirsem yakıp yıkarım ama 5 dk bişey kalmaz
fakat kaynana konusunda gerçekten suçsuz olduğumu düşünüorum
düğünden beri yapmadığı etmediği kalmadı.. sabrımı zorladıkça zorluyor
artık aileme bile laf sokmaya başlayınca çizgiyi çektim.. görüşmüyorum.. kızımıda görüştürmeyi düşünmüyorum :)

Kızlar 3. Ayı çok şükür bitirdik ♥️♥️
Bebekler nasıllar bakalm?
Uyku düzeni azda olsa oldumu
Uyku aralıklarınız çoğaldımı
İnşallah kilolar ve boylar iyimi 3. Ay kontrolü..
Bu ay kontrole götürdim sağlık ocağına ama cumarteside doktora götürecem menenjit ve rotanın 2.sini yaptıracam
Ama aradan 24 gn snra 4. Ay aşıları var.. Onuda sormam lazm sorun olurmu die
Bizim kilomuz 6350 boyumuz 61 cm 😇
Günaydın canım 🌸 Bizim gece uykularımız uzun zamandır düzenli 4.ay uyku gerilemesinde bozulmaz inşallah. Gündüz uykuları Allah'a emanet ümidimi kestim artık onlardan 😂 3.ay kontrolümüzde boyu 62 cm kilosu 6600 dü ☺️

Günaydın canım 🌸 Bizim gece uykularımız uzun zamandır düzenli 4.ay uyku gerilemesinde bozulmaz inşallah. Gündüz uykuları Allah'a emanet ümidimi kestim artık onlardan 😂 3.ay kontrolümüzde boyu 62 cm kilosu 6600 dü ☺️
yaaa maşallah kuzuma.. bizimde gece uykularımız uzun olmaya başladı ama emmediği için sağıyorum
sağdığım için o zaman diliminde yine dinlenemiyorum :(
biz sizi paşaya talibiz zaten :KK71::KK71:

yaaa maşallah kuzuma.. bizimde gece uykularımız uzun olmaya başladı ama emmediği için sağıyorum
sağdığım için o zaman diliminde yine dinlenemiyorum :KK43:
biz sizi paşaya talibiz zaten :KK71::KK71:
Kız benimki bazen geceleri bile emmiyor. Akşam 10da uyuyup sabah 8e kadar uyanmadigi oluyor 🙄 Ama genel olarak 9-10 arası uyuyor 5te emmek için kalkıyor sonra da 8de tamamen uyanıyor.

Benim yakışıklı oğlumun talibi çok 😂 Fotoğrafinizla başvuru yapabilirsiniz siz de sıraya alalım 😂😂

Kız benimki bazen geceleri bile emmiyor. Akşam 10da uyuyup sabah 8e kadar uyanmadigi oluyor 🙄 Ama genel olarak 9-10 arası uyuyor 5te emmek için kalkıyor sonra da 8de tamamen uyanıyor.

Benim yakışıklı oğlumun talibi çok 😂 Fotoğrafinizla başvuru yapabilirsiniz siz de sıraya alalım 😂😂
ayyyyyyyy maşallahhh o akdarda uyumuor kız bizimki en fazla 4 saat :D :D :D :D
öyle yokkkkkkkkkkkkk ya bize verecen yada hiç :D

Kızlar oğlumda süt alerjisi var sanırım. Son haftalarda bir iki kez mukuslu kaka görmüştüm ama kan olmadığı için ve sık olmadığı için ben de önemsemedim doktor da önemsemedi. Bu sabah namazında kan vardı. Son iki günde yediklerime mi dikkat etmeliyim? Neyin alerji yaptığını nasıl anlayabilirim acaba en çok alerji yalan besinler nelerdir bu sorunu yaşayanlar bilgilidir bu konuda 🤔

ayyyyyyyy maşallahhh o akdarda uyumuor kız bizimki en fazla 4 saat :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
öyle yokkkkkkkkkkkkk ya bize verecen yada hiç :KK70:
Bı ara gündüz asla uyumuyordu o yüzden yorgunluktan geceleri uyumaya başladı tam bir aylıktı. Sonra alıştı sanırım gece uykularına. Gündüz uyusa bile gece uyku vakti gelince yine uyuyor. Kendi kendine uyku eğitimi verdi canım oğlum 😂

Kızlar oğlumda süt alerjisi var sanırım. Son haftalarda bir iki kez mukuslu kaka görmüştüm ama kan olmadığı için ve sık olmadığı için ben de önemsemedim doktor da önemsemedi. Bu sabah namazında kan vardı. Son iki günde yediklerime mi dikkat etmeliyim? Neyin alerji yaptığını nasıl anlayabilirim acaba en çok alerji yalan besinler nelerdir bu sorunu yaşayanlar bilgilidir bu konuda 🤔
cnm süt ve süt ürünlerünü kes bakalım yeme.. bol su iç

Günaydınlar bugün benim doğum iznim.bitti rapor aldım bir 10 gun arkasında bir 10 gün daha alacağım ama içim parçalandı inanın sanki bırakıp gidecekmişim gibi coo üzüldüm çok birde benim Bebeğim ne emzik aliyor ne biberon agzina aldikca midesi bulaniyor ben hiç ayrılmadım en fazla bir saat dayanamıyorum biberonu alıştırmam lazım nasıl yaptınız dün az deneydim dedim midesi bulandı ağladı ağladı sonra uyudu sinirden emzirmedimde onuda almadı az uyudu sakinleşince emzirdim nasıl alıştıracağım yaa 🤕🤕

İki gündür yarım kavanoz Nutella yemiş olabilirim 🙄😂 Onu kesicem hemen bir de iki gündür çok peynir yedim onu da kesicem bir deneyeceğim bakalım.
maşallah kızzzzzzzzzzzzz :D
ne ettin :D

Günaydınlar bugün benim doğum iznim.bitti rapor aldım bir 10 gun arkasında bir 10 gün daha alacağım ama içim parçalandı inanın sanki bırakıp gidecekmişim gibi coo üzüldüm çok birde benim Bebeğim ne emzik aliyor ne biberon agzina aldikca midesi bulaniyor ben hiç ayrılmadım en fazla bir saat dayanamıyorum biberonu alıştırmam lazım nasıl yaptınız dün az deneydim dedim midesi bulandı ağladı ağladı sonra uyudu sinirden emzirmedimde onuda almadı az uyudu sakinleşince emzirdim nasıl alıştıracağım yaa 🤕🤕
işte çalışan anne olduğum için ilk zamanlarda alıştırdım cnm
bide o psikolojiyi iyi biliyorum ilk zamanlar zor geliyor ilk hafta ölüm gibi
ama sonra alışıyorsun
benim 3. haftam

Bebeler iyiyken 3 iyidir diyorum. Biri huysuz olsun bunlar yeter diyorum. Gidip geliyorum sürekli.
Ama ben 3.yu yaparım bunlar biraz büyüyünce 🤣

Bir görümce kocadan daha kıymetli olmamalı 🤣🤣
Hic kimse kiymetli degil kocamdan iste lohusa akli benim icin bebegim ve esim gerisi bos annem babamda elbette degerli

maşallah kızzzzzzzzzzzzz :KK70:
ne ettin :KK70:

işte çalışan anne olduğum için ilk zamanlarda alıştırdım cnm
bide o psikolojiyi iyi biliyorum ilk zamanlar zor geliyor ilk hafta ölüm gibi
ama sonra alışıyorsun
benim 3. haftam
Ya 10 günde bir adet oluyorum napim 🙈😂 Sürekli adet öncesi canının tatlı istediği dönemde olduğunu düşün insan karşı koyamıyor 😂

Günaydın canım. Bende haftaya başlıyorum. Benimki de almıyor biberon. Dün aynı şeyleri yaşamışız. Biberonu bir iki çekti bıraktı. Ağlamaya başladı sinirden emmedi öylece uyudu, uyanınca yine emmedi zorla sakinleştirip uykuya geçerken emzirebildim. Biz 2 aylıkken mamayi bıraktık o zamandan beri unutmuş biberonu. Biberon değiştirmeyi düşündüm ama bunu alıyordu eskiden. Bilseydim böyle olacagini hergün bir öğünü biberonla verirdim. :KK43:

keşke bende olsam
saatli bomba gibi hissediyorum kendimi :KK43:
Benimki de fazla ama canım ya yarın doktora gideceğim sırf bunun için. Ayda 3 kez adet oluyorum nerdeyse. Adetimin düzene girmesi için korunma önerir diye düşünüyorum. Ama en sonki adetim uzun sürdü ve çok yoğundu bir kilo daha vermişim onun sayesinde 😂

Kızlar korunmaya başlayan var mı? Ben hap kullanamam unuturum illa ki kendimi biliyorum. Daha önce aylık iğne ile korunuyordum şu an emziriyorum ya yine onu kullanabilir miyim acaba? En rahatı o olur benim için çünkü.

Benimki de fazla ama canım ya yarın doktora gideceğim sırf bunun için. Ayda 3 kez adet oluyorum nerdeyse. Adetimin düzene girmesi için korunma önerir diye düşünüyorum.

Kızlar korunmaya başlayan var mı? Ben hap kullanamam unuturum illa ki kendimi biliyorum. Daha önce aylık iğne ile korunuyordum şu an emziriyorum ya yine onu kullanabilir miyim acaba? En rahatı o olur benim için çünkü.
:KK22:bizde 1 senedir cinsel hayat yok
olsada herif korunuo bizde :p
zaten erkek faktörlü tüp bebek yaptırdım.. mucize olmazsa bişi olmaz modundaym :D

:KK22:bizde 1 senedir cinsel hayat yok
olsada herif korunuo bizde :p
zaten erkek faktörlü tüp bebek yaptırdım.. mucize olmazsa bişi olmaz modundaym :KK70:
Çocuktan önce biz de pek dikkat etmiyorduk ilk bir sene iğne kullandım sonra bıraktım uzun süreli kullanım önerilmiyor ara vermek lazım diye. Sonra da saldık biraz en fazla hamile kalırım nolcak diye 😂 Ama şu an bir tane bebe olunca aşırı korkuyorum hamile kalırım falan diye. Hani hem iğne kullanayım hem eşim korunsun diye düşünüyorum o derece 😂 Ama iğneyi korunmadan çok adetim düzene girsin diye istiyorum böyle çok zor çünkü sürekli kanamam var vücudumda kan kalmadı😂

Bir de biz bir kere denedik sadece ve hamile kaldım 😄 O yüzden de aşırı korkuyorum bir kaza olur diye.

Kızlar 3. Ayı çok şükür bitirdik ♥️♥️
Bebekler nasıllar bakalm?
Uyku düzeni azda olsa oldumu
Uyku aralıklarınız çoğaldımı
İnşallah kilolar ve boylar iyimi 3. Ay kontrolü..
Bu ay kontrole götürdim sağlık ocağına ama cumarteside doktora götürecem menenjit ve rotanın 2.sini yaptıracam
Ama aradan 24 gn snra 4. Ay aşıları var.. Onuda sormam lazm sorun olurmu die
Bizim kilomuz 6350 boyumuz 61 cm 😇
Canım benimki uyuyuor bol bol 1-1bucuk saat uyanık kalıyor sonra en az 40 dk uyuyor. Hele Öğleden sonra emip geri uyuyor. 5ten sonra uyanık kalıyor biraz. Arada uyursa yarım saat uyuyor. 8 gibi de gece uykusu başlıyor. 2 kere kalkıp 7 gibi uyanıyoruz. Sanırım kendini hâlâ yenidoğan sanıyor 🤦🤣🤣

Back