2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ahhh ahhh okadar teyze hala oldumda bana benzeyen bir yeğenim olmadı nerden atam kendimi Nerden :KK70: :KK70: :KK70: sevgi böyle birşey
Aman kız huyları güzel olsun inşallah. Ama ben bi ara ultrason fotoğraflarını görünce anneanneme benzeyecek diye çok korkmuştum🤣

1 1992Sevda kız dur hele daha 2. 3. çocuklar var kocalarla işimiz bitmedi 🤣🤣🤣🤣

Aman kız huyları güzel olsun inşallah. Ama ben bi ara ultrason fotoğraflarını görünce anneanneme benzeyecek diye çok korkmuştum🤣

Kız sendeki su cocuk sevgisi beni öldürecek ben tek cocukla bi daha düşünemezken sen ikizle 2 3 diyosun🤣🤣

Kızlar Bebişlere tummy time yaptırıyor musunuz benim bebeğim max 1,5 dakika kalıyor üstünde denedim yerde denedim ama durmuyor sizler neler yapıyorsunuz?
başlarda yapıtırıyordum çünkü hiç duramıyordu sürekli ağlıyordu şu an baya alıştı koyduğumda ağlamıyor bence sende 1.5 dk olsa bile her gün birkaç kez koy ve zamanla süreyi arttir

Zaten Kocami seviyorum kiz onlarin hincini ondan cikartcaktim canim kocam milleti kirmiyayim diye kocami kirdim😅

Kızlar benim iki kızın ikiside bana benziyo 🤭😅 babamıza çeken hiç bir yanımız yok maalesef 😁
Senide bu topikten afaroz edioruz
Ne demek kızlarm bana benzio :D :D :D

Kuzum bizim doğumumuz 9 temmuz sizden 10 gün önce doğduk ve 103 günlüğüz sizde 93 günlük olmanız lazım.yanlış hesaplamış olabilirmisin 🤔
Sağlık ocağnda bana öyle dediler
Kandırıldımmmmmm :KK12::KK12::KK12::KK12:
Ama bak kullandğm bebe programlarımdada öle 90+2 olmş mesela
92..size göre 94😶

Evet hellooo ben fazla kaptırdım kendimi bebişime telefonum varmış 🤣 nasılsın bebiş nasıl ♥️
Hyt kızzzz nerdesn sennnn...
Seninki bebede bizimki ne gııı :D

Maşallah canım sırrı ne hangi büyü dermişim hahah🤣🤣
Sorma bunlar okuyup üflemişler zaar :D
Neyse 50 kişilik topikte 3ünde bebeleri onlara benziomuş büyik oran değel
Kıskanmadk :KK53::KK53::KK53:

Kız sendeki su cocuk sevgisi beni öldürecek ben tek cocukla bi daha düşünemezken sen ikizle 2 3 diyosun🤣🤣
Ben sana diormmm bitek sen muhalefsin
Gittiğin yol yanlış yol, hemen sağa sap ve geri dön masalım :D :D

kız Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. ikinciyi ne zaman düşünüyorsun kısmetse :KK70:
Kızzzz miseeeeeee bende sorın yk valla bacm
Bak adm çıktı 9a inmio 8e :D
Herkes benden önce düşünüo
Ben kısmetse 2023 ekimde
Ama bunlar yüzünden 2022de olabilir :D

Bebeler iyiyken 3 iyidir diyorum. Biri huysuz olsun bunlar yeter diyorum. Gidip geliyorum sürekli.
Ama ben 3.yu yaparım bunlar biraz büyüyünce 🤣
Zaten Kocami seviyorum kiz onlarin hincini ondan cikartcaktim canim kocam milleti kirmiyayim diye kocami kirdim😅
Bir görümce kocadan daha kıymetli olmamalı 🤣🤣

Maşallah canım sırrı ne hangi büyü dermişim hahah🤣🤣
Kaynanama sorarsan oğlu beni daha çok sevmiş o yüzden çocukların ikiside bana benziyormuş 🤭😁😁
Ne demek kızlarm bana benzio :KK70: :KK70: :KK70:

92..size göre 94😶
Öyle canım ne yaparsın.kaynanam oğlum seni daha çok sevmiş öyle çocuklar sana benziyo diyo 😁 çevremizde de ne kadar tanıdığımız varsa bebeleri hep babası 🤣 bi biz aradan çıkmışız 😇
Takvime bakıp kendin hesaplasana birde canım ben sen öyle söyleyince tekrar bi baktım bizim 104 oluyor 🤔

Kaynanama sorarsan oğlu beni daha çok sevmiş o yüzden çocukların ikiside bana benziyormuş 🤭😁😁

Öyle canım ne yaparsın.kaynanam oğlum seni daha çok sevmiş öyle çocuklar sana benziyo diyo 😁 çevremizde de ne kadar tanıdığımız varsa bebeleri hep babası 🤣 bi biz aradan çıkmışız 😇
Takvime bakıp kendin hesaplasana birde canım ben sen öyle söyleyince tekrar bi baktım bizim 104 oluyor 🤔
Benim kaynanama sorsak kesin öyle derde.. Sormuorm :D oda sormadan yorum yapamaz kaparm kendini
Aramz bozukta :D

Kızlar 3. Ayı çok şükür bitirdik ♥️♥️
Bebekler nasıllar bakalm?
Uyku düzeni azda olsa oldumu
Uyku aralıklarınız çoğaldımı
İnşallah kilolar ve boylar iyimi 3. Ay kontrolü..
Bu ay kontrole götürdim sağlık ocağına ama cumarteside doktora götürecem menenjit ve rotanın 2.sini yaptıracam
Ama aradan 24 gn snra 4. Ay aşıları var.. Onuda sormam lazm sorun olurmu die
Bizim kilomuz 6350 boyumuz 61 cm 😇

Kızlar bebelerinizin göz rengi oturmaya başladı mı? Bizimkinin sanki yeşille ela arasi gibi .🤩
Ilk doğdu mavıydı sonra gri oldu şimdi dediğin gibi yeşille ela arası sanırım oturmadı. Eşim yeşil gözlü ben kahve sanırım kahveye dönecek. 🤔 bazen bakıyorum yesil bazen kahve bukelemun gibi valla😂

Kızlar 3. Ayı çok şükür bitirdik ♥️♥️
Bebekler nasıllar bakalm?
Uyku düzeni azda olsa oldumu
Uyku aralıklarınız çoğaldımı
İnşallah kilolar ve boylar iyimi 3. Ay kontrolü..
Bu ay kontrole götürdim sağlık ocağına ama cumarteside doktora götürecem menenjit ve rotanın 2.sini yaptıracam
Ama aradan 24 gn snra 4. Ay aşıları var.. Onuda sormam lazm sorun olurmu die
Bizim kilomuz 6350 boyumuz 61 cm 😇
Uyku gerilemesi var cnm bizde geçen hafta saat başı kalkıyordu basa dönmüştük resmen . Bu hafta 2 saate çıkardı. Haftaya i şallah düzene girer. Gündüz uykumuz hiç yok.

Uyku gerilemesi var cnm bizde geçen hafta saat başı kalkıyordu basa dönmüştük resmen . Bu hafta 2 saate çıkardı. Haftaya i şallah düzene girer. Gündüz uykumuz hiç yok.
102 günmüş siz.. bizden 10 gün önde.. atak haftasındasınız cnm sanırım
mutlaka düzelecektir

Ne demek kızlarm bana benzio :D :D :D

92..size göre 94😶

Hyt kızzzz nerdesn sennnn...
Seninki bebede bizimki ne gııı :D

Sorma bunlar okuyup üflemişler zaar :D
Neyse 50 kişilik topikte 3ünde bebeleri onlara benziomuş büyik oran değel
Kıskanmadk :KK53::KK53::KK53:

Ben sana diormmm bitek sen muhalefsin
Gittiğin yol yanlış yol, hemen sağa sap ve geri dön masalım :D :D

Kızzzz miseeeeeee bende sorın yk valla bacm
Bak adm çıktı 9a inmio 8e :D
Herkes benden önce düşünüo
Ben kısmetse 2023 ekimde
Ama bunlar yüzünden 2022de olabilir :D
Bak üşenmeyip takvimi açıp saydım 😁 temmuz ağustos 31 gün çekmiş. Bütün ayları 30 dan mı hesapladılar acaba

Back