2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben lohusalıktan sonra 4 adetimi gördüm kiloya gelince oğlum sağolsun yemek yemeye vakit bulamıyorum gittikçe eriyorum yakında hastaneden toplarlar beni
Canım yemek yemediğin için de enerjin bitiyor . Bebeği kucağına alıp ekmek arası birşeyler hazırlayıp yesen bile kârdır. Ama tabi tavsiyem daha sağlıklı beslenmen çorba, sulu yemek, et, salata, kuruyemiş vs. Ben bu ara 3 ana 3 ara öğün besleniyorum, hepsinde de bebiş kucağımda. Tok olunca enerjim de sabrım da arttı . Tavsiye ederim canım dikkat et kendine

kızzz bende üşenmedm saydım 94 gün valla :D

cnm benm cok teşekkür ederim.. ama her insanda hata vardır... benmde hatalaım oluyor
mesela sinirlenirsem yakıp yıkarım ama 5 dk bişey kalmaz
fakat kaynana konusunda gerçekten suçsuz olduğumu düşünüorum
düğünden beri yapmadığı etmediği kalmadı.. sabrımı zorladıkça zorluyor
artık aileme bile laf sokmaya başlayınca çizgiyi çektim.. görüşmüyorum.. kızımıda görüştürmeyi düşünmüyorum :)
Kızının yaşını küçültüp duruyorsun 🤭

Kız benimki bazen geceleri bile emmiyor. Akşam 10da uyuyup sabah 8e kadar uyanmadigi oluyor 🙄 Ama genel olarak 9-10 arası uyuyor 5te emmek için kalkıyor sonra da 8de tamamen uyanıyor.

Benim yakışıklı oğlumun talibi çok 😂 Fotoğrafinizla başvuru yapabilirsiniz siz de sıraya alalım 😂😂
Uyandirmiyorsun değil mi emzirmek için. Benim kızım da geceleri pek kalkmıyor emmek için. Gazı kakasi varsa kalkıyor. Gecen gün 10 saat uyudu uyanmadan . Sonradan kafama takıldı uyandirsamiydim diye

Kızlar oğlumda süt alerjisi var sanırım. Son haftalarda bir iki kez mukuslu kaka görmüştüm ama kan olmadığı için ve sık olmadığı için ben de önemsemedim doktor da önemsemedi. Bu sabah namazında kan vardı. Son iki günde yediklerime mi dikkat etmeliyim? Neyin alerji yaptığını nasıl anlayabilirim acaba en çok alerji yalan besinler nelerdir bu sorunu yaşayanlar bilgilidir bu konuda 🤔
En çok süt ve kakao ya dikkat et canım. Yumurta da olabilir .

Uyandirmiyorsun değil mi emzirmek için. Benim kızım da geceleri pek kalkmıyor emmek için. Gazı kakasi varsa kalkıyor. Gecen gün 10 saat uyudu uyanmadan . Sonradan kafama takıldı uyandirsamiydim diye
Yaaa ben dayanamıyorum gece 3-4 gibi alıyorum kucağıma emziriyorum. Tekrar yerine bırakıyorum uyuyor. Bazen hiç emmiyor, çaresiz yerine bırakıyorum. Bir iki kez ben de uyuyakalmışım, 6-7 saat yavrum aç kaldı , vicdan yaptım. Saat kuruyorum eşim bana çocuk aç olsa uyanır diyor ama işte ne bileyim aç kalması üzüyor beni

Kızlar bana biberon ve emzik öneririsiniz birde kaç ml ve ay almam lazım biberonda :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:
Emzik philips avent kullanıyorum ilk aydan beri canım memnunum ben. Bibs de aldım istemedi.

M Mincir38 cnm katılıorm bende philips avent kullanıorm emzik bebeklern %95i kabul ediomuş..0-6 aylk olandan aldm..
Biberonu cok kafaya takmadm valla wee baby kullanıorm memnunum

Kızının yaşını küçültüp duruyorsun 🤭
İlerde komplekse girmesin die :D

Tünaydn cnm

Benim kızla oğlan 🥰

Eklentiler

• 39AF230E-92D9-4DDC-9552-F827EC099113.jpeg
    39AF230E-92D9-4DDC-9552-F827EC099113.jpeg
    161,6 KB · Görüntüleme: 59
Sadece emziriyor musun canim? Benim oglum 2-3 saate bir uyaniyor emmek icin max. 4 saat uyumuslugu var. Cok özeniyorum bebegi bu kadar uzun uyuyanlara 🙂 sütüm doyurucu değil mi acaba diye düsünüyorum.

Kızlar bebemin poposunda sivilce gibi kırmızı kırmızı noktalar çıkmış. Dün bi tane nokta vardı bugün çoğalmış. Doğumdan beri aynı markayı kullanıyorum ama bez alerji yapmış olabilir mi? Pişik değil nokta nokta kontrol ettim vücudunun başka yerinde yok sadece popoda var.
Canım ne oldu nasıl geçti mi bizdede var geçip tekrar çıkıyor çözüm buldun mu

Aynen aynı şeyleri yasamız hemen baslayacakmisin ben biraz rapor alacagim.birazda iznim var ama alistimam lazim evdeyken bari bir ogun biberonla vereyim cok zor dimi birde psikoljisi aha ac kalacak napacak bu cocuk diyorum biz 2 aylikkende vermedik peki hangi biberonla verdin bende degistiteyim diyorum
Pazartesi başlıyorum ben. 3gunde nasıl alacak bilmiyorum. Bugünde denedim almadı yine. Almadığını da geçen hafta farkettim. Arada verdim tutmuyor bir türlü. Kaşıkla yada damlalikla falan mı beslenecek hiç bilmiyorum beynim durdu valla. Chicco var bizde. Lansinoh mu alsam diye düşündüm.

kızzz bende üşenmedm saydım 94 gün valla :KK70:

cnm benm cok teşekkür ederim.. ama her insanda hata vardır... benmde hatalaım oluyor
mesela sinirlenirsem yakıp yıkarım ama 5 dk bişey kalmaz
fakat kaynana konusunda gerçekten suçsuz olduğumu düşünüorum
düğünden beri yapmadığı etmediği kalmadı.. sabrımı zorladıkça zorluyor
artık aileme bile laf sokmaya başlayınca çizgiyi çektim.. görüşmüyorum.. kızımıda görüştürmeyi düşünmüyorum :)

6.aya kadar vakti varmış 6. aydan sonra artık değişmiyormuş eşim umutla kalan 2 ayı bekliyor bizim de resimlerde ve uzaktan bakıldığında gri gibi görünüyor yakından bakınca koyu mavi senin kızın ela olur herhalde kıyafete göre renk değiştiriyorsa benim kendi göz rengim de ela açık havada yeşil sanıyorlar içerisinde kahverengi mi diyorlar
Insallah canim

Masallah nasil uyumus oyle Ben dayanamıyorum yaa gece 3 saat arayla kalkıp emziriyorum
Yaaa ben dayanamıyorum gece 3-4 gibi alıyorum kucağıma emziriyorum. Tekrar yerine bırakıyorum uyuyor. Bazen hiç emmiyor, çaresiz yerine bırakıyorum. Bir iki kez ben de uyuyakalmışım, 6-7 saat yavrum aç kaldı , vicdan yaptım. Saat kuruyorum eşim bana çocuk aç olsa uyanır diyor ama işte ne bileyim aç kalması üzüyor beni
Bende dayanamıyorum yaa alarmı kuruyorum art arda 3 kez😂 sonra bazen erteleyom bir saat geçmiş oluyor nasıl vicdan yapıyorum nasill diyorum sen nasıl annesin nasıl uyuya kalırsın cocuk ac ama bizimkisi horul horul uyuyor masallah

Back