2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Riskli oluyor erken olursa sezeryan yeri incelebiliyor son aylarda bu kişiden kişiye değişir ama kimi cabuk iylesir kimingec dr bana basın dönerse migdem bulanırsa dikkat et gel hemen dedi supriz olur diye
Hayırlısı olsun, bir bakmışsın oluvermiş

Kızlar içinizde katın çatlağı yaşayan var mı bunun bir çözümü yol sanırım sadece lazer lazerde süt sağarken mümkün mü acaba ya
Benim yanlarda birkaç tane var ama çok da önem vermedim . Emzirirken lazer işine girme bence, zararı olabilir de olmayabilir de. Bir de lazerden sonra nemlendirici krem sürmen gerekiyor diye biliyorum . Kimyasal sonuçta. Ben olsam o riske girmezdim

KıZz ben alaem kurmasamda
Kızım doğal alarm

Bu mantıklı geldi
Deliksiz uyuduğm günleri elde edince bidaha bebe düşünmem
Insallah canim yas 30 olmadan 2yi tamamlamak istiyorum acikcasi
Dr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririm olmazsa temmuza
Ooo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yok boşverin uyudugumuz yıllara sayalım kendimize teselli verelim bundan sonra kendimizi çocuk doğurmaya büyütmeye adadık em büyük görevde yükselmemizz

Bugün bizim oğlanın doğumunun 100.günü. Kutlamaya gittik. Ve sonuç; benim pilim bitti ama benim oğlan hala uyanık, uyuyacak gibi de durmuyor Biz bu şekilde uykusuz üçüncüyü de düşünürüz Hesap yaptım 2023 Şubatta ikinciyi, 2025 Şubat ta da üçüncüyü doğursam herhalde düzlüğe çıkışım 2030 u bulur. Ancak kendime gelirim

Dr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririm olmazsa temmuza
6 aylıkkenmiiiii
Kızzzzz cesaretine hayranım
Vallahi helal olsun

Insallah canim yas 30 olmadan 2yi tamamlamak istiyorum acikcasi
Sevdaaaa ben ne edeeemmmm bennn
32de doğurdum
İkiyi bir ayağım çukarda ederm

Unuttt onu unuttt

uykuda Neymiss

Yaparsın yaparrr sende o ışığı görüyorum
Işık söndü mincirimmmm

Yapacaksak aynı ay yapalım
Ayrı topiklerde dolanmayalım
Yine birlikte oluruz yabancıya gitmesn

Kizim mizmiz ama uyumlu cocuk dışarı da bana hic sorun cikartmiyor ikinci cocukla eve baglanirmiyiz ki

Hangi ay dusunuyorsunuz

Maşallah hesaba bak banada bir hesap yapsan bunun 2 li olanından düzlüğe nezmana çıkarım
Sönmez o ışık sönmez aynen yabancıya gitmesin şimdi yapamayız biz diyer tipiklerde utanırız sığınamayız başka gruplar olmaz ihanet olmaz
Kizim mizmiz ama uyumlu cocuk dışarı da bana hic sorun cikartmiyor ikinci cocukla eve baglanirmiyiz ki
Maşallah maşallah ikinci üçüncü fark etmez hepsini halledersin senn

Insallah canim elimden geldigince çabalıyorum

Hangi ay dusunuyorsunuz
Pazarliga oturalim şimdi bebesler 3 aylik hemen hemen 1 yıl emarler (insallah ) yada anne sutuyle besleriz sonra ikinciye hamile kaldık eğer devam ederlerse ederler insallah diyeri doğana kadar

Öyle de olur 2 yas hop diyerine başlarız emzir emzir inek gibi sonra başlar uykusuz geceler oldumu anlaştık mı kurtarirmi

Kurtarir süpriz olmadikca bende 1 yas dusunuyorum insallah

Hangi ay dusunuyorsunuz

Ben 2023 yılının kasım ayında embriyo transfer ederim diye düşünüorm
İnşallah sizin gazınıza gelip, doktorun kapısına erken gitmem

Ben 2023 yılının kasım ayında embriyo transfer ederim diye düşünüorm
İnşallah sizin gazınıza gelip, doktorun kapısına erken gitmem
Deneme olarak en ideal tarih Mayıs ayı çocuk şubatta-martta doğuyor. Ücretsiz izinlerle çocuğu 2,5 yaşına getirip sonrasında hayata dönerim ben

Deneme olarak en ideal tarih Mayıs ayı çocuk şubatta-martta doğuyor. Ücretsiz izinlerle çocuğu 2,5 yaşına getirip sonrasında hayata dönerim ben
Demek ki seni kaybettik
Başka topiklerde başka kankalar bulcan
Neyse hatayda görüşürüz

Şaka bir yana öğretmen olmadğm için bana göre her ay aynı... Kızımı kasım ayında transfer ettiler... Diğer minnoşumda öyle olsun istiyorum.. İnşallah 2024 temmuz anası olurum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…