Hayırlısı olsun, bir bakmışsın oluvermişRiskli oluyor erken olursa sezeryan yeri incelebiliyor son aylarda bu kişiden kişiye değişir ama kimi cabuk iylesir kimingec dr bana basın dönerse migdem bulanırsa dikkat et gel hemen dedi supriz olur diye
Benim yanlarda birkaç tane var ama çok da önem vermedim . Emzirirken lazer işine girme bence, zararı olabilir de olmayabilir de. Bir de lazerden sonra nemlendirici krem sürmen gerekiyor diye biliyorum . Kimyasal sonuçta. Ben olsam o riske girmezdimKızlar içinizde katın çatlağı yaşayan var mı bunun bir çözümü yol sanırım sadece lazer lazerde süt sağarken mümkün mü acaba ya
Insallah canim yas 30 olmadan 2yi tamamlamak istiyorum acikcasiYazın yapacağız ikincileri , sen de katıl ekibe. Yeni bir grup açılır orda takılırız
İnşallah tabi önce hayırlısı şükür kızım kucağımda ama kardeşi olsun çok isterimHayırlısı olsun, bir bakmışsın oluvermiş
Unuttt onu unutttHiç uyannadan deliksiz bir uykuyu özledimmmm
Günaydınnnn ikinci çocuğu nasıl yapam nasıllll
Günaydınlar efendim. Gece huysuzduk sürekli uyandık emdik sallandık vs
Asıl ikincileri düşünün siz. Gece uykularım deliksiz olduğu zaman ben bebek düşünmem bir dahahazır uyuyamıyorken yapalım beraber büyüsünler
KıZz ben alaem kurmasamda
Kızım doğal alarm
Bu mantıklı geldi
Deliksiz uyuduğm günleri elde edince bidaha bebe düşünmem
Insallah canim yas 30 olmadan 2yi tamamlamak istiyorum acikcasi
Ooo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yokDr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririmolmazsa temmuza
Bugün bizim oğlanın doğumunun 100.günü. Kutlamaya gittik. Ve sonuç; benim pilim bitti ama benim oğlan hala uyanık, uyuyacak gibi de durmuyorOoo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yokboşverin uyudugumuz yıllara sayalım kendimize teselli verelim bundan sonra kendimizi çocuk doğurmaya büyütmeye adadık em büyük görevde yükselmemizz
6 aylıkkenmiiiiiDr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririmolmazsa temmuza
Sevdaaaa ben ne edeeemmmm bennnInsallah canim yas 30 olmadan 2yi tamamlamak istiyorum acikcasi
Işık söndü mincirimmmmUnuttt onu unuttt
uykuda Neymiss
Yaparsın yaparrr sende o ışığı görüyorum
Yapacaksak aynı ay yapalımOoo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yokboşverin uyudugumuz yıllara sayalım kendimize teselli verelim bundan sonra kendimizi çocuk doğurmaya büyütmeye adadık em büyük görevde yükselmemizz
Kizim mizmiz ama uyumlu cocuk dışarı da bana hic sorun cikartmiyor ikinci cocukla eve baglanirmiyiz kiOoo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yokboşverin uyudugumuz yıllara sayalım kendimize teselli verelim bundan sonra kendimizi çocuk doğurmaya büyütmeye adadık em büyük görevde yükselmemizz
Hangi ay dusunuyorsunuz6 aylıkkenmiiiii
Kızzzzz cesaretine hayranım
Vallahi helal olsun
Sevdaaaa ben ne edeeemmmm bennn
32de doğurdum
İkiyi bir ayağım çukarda ederm
Işık söndü mincirimmmm
Yapacaksak aynı ay yapalım
Ayrı topiklerde dolanmayalım
Yine birlikte oluruz yabancıya gitmesn
Maşallah hesaba bak banada bir hesap yapsan bunun 2 li olanındanBugün bizim oğlanın doğumunun 100.günü. Kutlamaya gittik. Ve sonuç; benim pilim bitti ama benim oğlan hala uyanık, uyuyacak gibi de durmuyorBiz bu şekilde uykusuz üçüncüyü de düşünürüz Hesap yaptım 2023 Şubatta ikinciyi, 2025 Şubat ta da üçüncüyü doğursam herhalde düzlüğe çıkışım 2030 u bulur. Ancak kendime gelirim
Sönmez o ışık sönmez aynen yabancıya gitmesin şimdi yapamayız biz diyer tipiklerde utanırız sığınamayız başka gruplar olmaz ihanet olmaz6 aylıkkenmiiiii
Kızzzzz cesaretine hayranım
Vallahi helal olsun
Sevdaaaa ben ne edeeemmmm bennn
32de doğurdum
İkiyi bir ayağım çukarda ederm
Işık söndü mincirimmmm
Yapacaksak aynı ay yapalım
Ayrı topiklerde dolanmayalım
Yine birlikte oluruz yabancıya gitmesn
Maşallah maşallah ikinci üçüncü fark etmez hepsini halledersin sennKizim mizmiz ama uyumlu cocuk dışarı da bana hic sorun cikartmiyor ikinci cocukla eve baglanirmiyiz ki
Insallah canim elimden geldigince çabalıyorumMaşallah hesaba bak banada bir hesap yapsan bunun 2 li olanındandüzlüğe nezmana çıkarım
Sönmez o ışık sönmez aynen yabancıya gitmesin şimdi yapamayız biz diyer tipiklerde utanırız sığınamayız başka gruplar olmaz ihanet olmaz
Maşallah maşallah ikinci üçüncü fark etmez hepsini halledersin senn
Pazarliga oturalim şimdi bebesler 3 aylik hemen hemen 1 yıl emarler (insallah ) yada anne sutuyle besleriz sonra ikinciye hamile kaldık eğer devam ederlerse ederler insallah diyeri doğana kadarHangi ay dusunuyorsunuz
Sana güveniyorum o ışığı gördüm sendeInsallah canim elimden geldigince çabalıyorum
Kurtarir süpriz olmadikca bende 1 yas dusunuyorum insallahPazarliga oturalim şimdi bebesler 3 aylik hemen hemen 1 yıl emarler (insallah ) yada anne sutuyle besleriz sonra ikinciye hamile kaldık eğer devam ederlerse ederler insallah diyeri doğana kadar
Öyle de olur 2 yas hop diyerine başlarız emzir emzirinek gibi sonra başlar uykusuz geceler oldumu anlaştık mı kurtarirmi
Bende sana guveniyorum hadi bakalım sonumuz hayirli olsunSana güveniyorum o ışığı gördüm sende
Yaaa allahBende sana guveniyorum hadi bakalım sonumuz hayirli olsun
Hangi ay dusunuyorsunuz
Pazarliga oturalim şimdi bebesler 3 aylik hemen hemen 1 yıl emarler (insallah ) yada anne sutuyle besleriz sonra ikinciye hamile kaldık eğer devam ederlerse ederler insallah diyeri doğana kadar
Öyle de olur 2 yas hop diyerine başlarız emzir emzirinek gibi sonra başlar uykusuz geceler oldumu anlaştık mı kurtarirmi
Deneme olarak en ideal tarih Mayıs ayıBen 2023 yılının kasım ayında embriyo transfer ederim diye düşünüorm
İnşallah sizin gazınıza gelip, doktorun kapısına erken gitmem
Demek ki seni kaybettikDeneme olarak en ideal tarih Mayıs ayıçocuk şubatta-martta doğuyor. Ücretsiz izinlerle çocuğu 2,5 yaşına getirip sonrasında hayata dönerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?