Öğretmen 1Ingilizce canım. Seninki ne?
Neden senide almıolar cnm?Heh benden bir tane dahaGezmekten ikinciyi yapamicam heralde
Yok kız valla gelmiyorHatta doğurmak bana çok yaradı guzellestim zayıfladım hamileliği hiç özlemiyorum o yüzden
Ben yanında olamicam canım ya ameliyathanede yapıyorlarmis.
Ameliyathanede yapıyorlarmis o yüzden yanına kimseyi almıyorlar canım yanında olamicam diye düşünüyorum ben yoksa illa ki ağlayacak ama yanında olsam beni görür rahatlardi.
Canım lokal anestezi yapılacak zaten hissetmeyecek ama ben yanında olmicam ya ona için gidiyo ana yüreği işte
Öğretmen 2Sınıf öğretmeniyim ben de. Göreve dönünce günlerini ayarlama imkanın olur ne güzel
Ben de öğretmenimÖğretmen 1
Hatay
Neden senide almıolar cnm?
Benim kusenm vardı bebenin yanında
Öğretmen 2
Hatay
Ben aranzda ne kalcam
Buradaki arkadaslar isilik dediler, sicaktan oluyormus fazla kalin giydirme dediler. Ben de öyle yaptim ve iki güne bir bazen de hergün yikadim öyle kendi kendine gecti canim. Ama tabi o zaman havalar sicakti. Gecer canim merak etme cok fazla kalin giydirmemeye calis tabi dikkat de et hasta olmasin havalar sogudu artik.Kızımdada var sebebi belli oldumu
Evet evet ben de keşke daha önce anne olsaydım diyorum . Çünkü yas ilerledikçe enerjin kalmıyor cocuk için. Ben mesela eskiden uykusuzluğa cok daha dayanikliydim. Simdi hiç dayanamıyorumTeşekkür ederim30 lu yaşlar anne olmak içim çok ideal . Ama Allah ömür verirse ikinciyi 35 ten sonraya bırakmak istemiyorum
Aahhh kıyafet konusunda büyüklerle kavga etmekten yoruldum pes ettim. İnek sütü alerjisi olma ihtimaline karşı diyet yapıyorum bizim popomuzdada var ya sütten ya gaz damlasından bakalım artık inş belli olur. Size çok sevindim alerji olmamasınaBuradaki arkadaslar isilik dediler, sicaktan oluyormus fazla kalin giydirme dediler. Ben de öyle yaptim ve iki güne bir bazen de hergün yikadim öyle kendi kendine gecti canim. Ama tabi o zaman havalar sicakti. Gecer canim merak etme cok fazla kalin giydirmemeye calis tabi dikkat de et hasta olmasin havalar sogudu artik.
Kız benim tayin olduğum bölgede özbekler varmış. Benim kızlar da çekik çekik. Işlemleri kaynım yaptı araya karıştırsan kimse anlamaz diyorÖğretmen 1
Hatay
Neden senide almıolar cnm?
Benim kusenm vardı bebenin yanında
Öğretmen 2
Hatay
Ben aranzda ne kalcam
Ama ikinci hamilelik hiç öyle olmuyorKız bebenin yenidoğan fotoğraflarına bakıp ayyy ne minnoşmuş keşke böyle kalsaymış deyip bi tane daha doğurasın gelmiyor mu?
Ben hamileliğimi aşırı özlüyorum bir hamilelikte yaşanabilecek sorunların neredeyse hepsini yaşamış olmama rağmençok güzeldi kız prenses gibiydik doğumla beraber kül kedisine döndük
Korkma korkma ben yapicam 2.yi karar verdim on hazirlik oldu yigenleMaşallah büyütmüşsün sevin tabi annesi
Ayyy gözümüzü korkutmayn
İkinci bebeden tam vazgeçecem
Yaaaaa cok tatliş heycanlar... Bende dolap yaptıracam artk bi sürü eşyası oldu hediyeler vs benden cok kıyaferi oldu vakti geldi.. Zaten 6 aylıkkeb odasınıda ayarıcam beşiği kendi odasına gidecek
Nasıl şeyler düşünüosn cnmmm
O yuzden üçüncü çocuk için çok kararsızımAma ikinci hamilelik hiç öyle olmuyor
Sendemi hataya gelion?Ben de öğretmenim
Eee ben sana dedm yaa...Kız benim tayin olduğum bölgede özbekler varmış. Benim kızlar da çekik çekik. Işlemleri kaynım yaptı araya karıştırsan kimse anlamaz diyor
Ooo sevdaKorkma korkma ben yapicam 2.yi karar verdim on hazirlik oldu yigenle
Sen uyma onlaraO yuzden üçüncü çocuk için çok kararsızım
Topikteki bazı arkadaşlar beni gaza getirmese bi kazaya kurban gitmeyi beklerdim ama
Ben o kadar çok olacağını düşünmemiştim ne bileyim. 3 5 tane vardır dedim bütün öğrenciler ozbekmisSendemi hataya gelion?
Eee ben sana dedm yaa...
Ohooo ben kime ne konuşmuşum sen beni hiç dinlemednmi
Ooo sevda
Beline kuvvet cnm
18 yaşında anne olsaydım liseye giden bebem olacaktı şimdiyeEvet evet ben de keşke daha önce anne olsaydım diyorum . Çünkü yas ilerledikçe enerjin kalmıyor cocuk için. Ben mesela eskiden uykusuzluğa cok daha dayanikliydim. Simdi hiç dayanamıyorum
Yazın yapacağız ikincileri , sen de katıl ekibe. Yeni bir grup açılır orda takılırızKorkma korkma ben yapicam 2.yi karar verdim on hazirlik oldu yigenle
Bizi bekle. Biz üçüncüyü yaparken sen de yaparsınO yuzden üçüncü çocuk için çok kararsızım
Topikteki bazı arkadaşlar beni gaza getirmese bi kazaya kurban gitmeyi beklerdim ama
Emin ol canım hepimiz bu büyüklerin sacma düşüncelerinden yorulduk. Gecen gün bi baktim benim kv mandalinayi koymus cocugun agzina suyunu icsin diyor. O kadar sinir oldum ki daha el kadar bebe, o asidi nasil eritsin midesiAahhh kıyafet konusunda büyüklerle kavga etmekten yoruldum pes ettim. İnek sütü alerjisi olma ihtimaline karşı diyet yapıyorum bizim popomuzdada var ya sütten ya gaz damlasından bakalım artık inş belli olur. Size çok sevindim alerji olmamasına
Amin canım bu gece yine bir gaz sancılı gece yaşadık tek kurtarıcımız doktor verme dese de mecburen verdiğim kimyon çayıaa evet yaş 39 olunca o kadar haklısınki..
ayy ikiz gibi büyürler
benm doktorumda en az 2 sene sonra gel dedi ama ben daha korkuorum 2.ye..
kötü şeyler yaşayınca seni çok iyi anlıyorum...
allah yardımcımız olsun
Uysun uysun iyi olur allahın hakkı 3 durSen uyma onlara
Aynen yeni bir grup kuracağız ikinciyi üçüncüyü düşünenler diyeYazın yapacağız ikincileri , sen de katıl ekibe. Yeni bir grup açılır orda takılırız
O olur bak eşitlemiş de oluruzBizi bekle. Biz üçüncüyü yaparken sen de yaparsın
Kız benim tayin olduğum bölgede özbekler varmış. Benim kızlar da çekik çekik. Işlemleri kaynım yaptı araya karıştırsan kimse anlamaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?