2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uysun uysun iyi olur allahın hakkı 3 dur :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Aynen yeni bir grup kuracağız ikinciyi üçüncüyü düşünenler diye 😂😂 diğerlerini almayalım 🤣🤣
Yav ben hala kendime inanamiyorum 1den nasıl 3e atladım diye 🤣
Yalnız bir sey diyeyim, ben şimdiye kadar ne istediysem uzun bir süre olmadı sonra hep çifter çifter oldu 🤣
Bi ara annemin eski usul dikiş makinesinden usanmıştım yaklaşık bir yıl kadar makine aradım buldum. Benim sipariş ettiğim makine gelmeden babam doğum günü hediyesi almıştı dikiş makinesi🤣🤣

😂😂 kız çok etkileniyor çocuklar benim abimler erzurumda doğu görevinde iken yeğenim doğdu 2 yaşındayken ordakilerin şivesine kapıldı inek surusunu gorunce nahir nahir demeya basladi :KK70: :KK70: :KK70: senin kızlar artık ne olur 😂
Arapça öğrenirler işte ne güzel 🤣🤣
Vayy farka bak yaa direk 3
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gördünmü bizi nerden vurdu :KK70: :KK70: :KK70: :KK47: :KK47:
Hahaha düşünsene en çok ben doğurcam diye inatlaşiyormusuz 🤣🤣 sonuç hepimizde 8 çocuk 🤣🤣🤣

Yav ben hala kendime inanamiyorum 1den nasıl 3e atladım diye 🤣
Yalnız bir sey diyeyim, ben şimdiye kadar ne istediysem uzun bir süre olmadı sonra hep çifter çifter oldu 🤣
Bi ara annemin eski usul dikiş makinesinden usanmıştım yaklaşık bir yıl kadar makine aradım buldum. Benim sipariş ettiğim makine gelmeden babam doğum günü hediyesi almıştı dikiş makinesi🤣🤣
Hanha sekerim çifter çifter zaten sana yakismaz tek sana dörtler yakisir altılar yakışır çifter çifter 😂🤣🤣 :KK70: :KK70: :KK70: :halay: :halay:

Hanha sekerim çifter çifter zaten sana yakismaz tek sana dörtler yakisir altılar yakışır çifter çifter 😂🤣🤣 :KK70: :KK70: :KK70: :halay: :halay:
Allah korusun🤣🤣🤣
Rüyalarıma giriyor sürekli ikiz üçüz dördüz doğuruyorum.
Geçen rüyamda bebeler ikiz değil dördüzmüş. Hastanede unutmuşuz ikisini alın bunları diye bizi arıyorlar.🤣
Bi kere de beşiz gördüm. Iş başlamışım öğle arasında emzirmeye geliyorum. Iki tanesi aç kalıyor vakit yetmiyordu 🤣🤣

Allah korusun🤣🤣🤣
Rüyalarıma giriyor sürekli ikiz üçüz dördüz doğuruyorum.
Geçen rüyamda bebeler ikiz değil dördüzmüş. Hastanede unutmuşuz ikisini alın bunları diye bizi arıyorlar.🤣
Bi kere de beşiz gördüm. Iş başlamışım öğle arasında emzirmeye geliyorum. Iki tanesi aç kalıyor vakit yetmiyordu 🤣🤣
Seneryo çok guzelmiss :KK70: :KK70: :KK70: çok beğendim ya sen artık alıştın ucuzda olur dördüzde besizde sende o kapasite var🤣🤣 hadi hayirlsii bakalim yaza görüsüz senle 🤣

Ben o kadar çok olacağını düşünmemiştim ne bileyim. 3 5 tane vardır dedim bütün öğrenciler ozbekmis🤣
Orası komple bi dünya didim ya sana
Kendi şehirlerini kurmuşlar :D
Ama ne olursa olsn suriyelilerden bin onbin kat daha iyiler merak etme :D
Kızzz ben 2 embeiyo koyduğmda dr bi bölünebilir 3üzde olabilir demişti
Şimdi 3 embriom var dördüzmü olur :D :D

Amin canım bu gece yine bir gaz sancılı gece yaşadık tek kurtarıcımız doktor verme dese de mecburen verdiğim kimyon çayı
Mecbur kalıorus demi :(

Vayy farka bak yaa direk 3
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gördünmü bizi nerden vurdu :KK70: :KK70: :KK70: :KK47: :KK47:
Mincirrrr boşver sen onu bak benm doktorda 3 embeiyom var daha
3ünise koyuyormuşm :D :D :D

Arkadaşlar iyiydik hostuk ben ayrılıyorum gruptan🤗 kendinize ve 8 bebenize iyi bakın 😼
Kız korkma :D ne olcaz sağda solda önde arkada yanlarda bebelerle foto çekiliriz :D

Hiç uyannadan deliksiz bir uykuyu özledimmmm :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Günaydınnnn ikinci çocuğu nasıl yapam nasıllll :KK14::KK14::KK14::KK14:
Ahh ben de uykuyu çok severim severdim yani hamilelikte falan 8-9 saat uyurdum misler gibi şimdi şu sağım olayı da olunca en fazla 4 saat uyumuştum aylardır bu gece de alarm kurmayı unutmuşum ilk defa 5 saat uyudum bünyemde 10 saat uyumuş etkisi yaptı resmen eski günlerdeki gibi uyandım 😅

Orası komple bi dünya didim ya sana
Kendi şehirlerini kurmuşlar :D
Ama ne olursa olsn suriyelilerden bin onbin kat daha iyiler merak etme :D
Kızzz ben 2 embeiyo koyduğmda dr bi bölünebilir 3üzde olabilir demişti
Şimdi 3 embriom var dördüzmü olur :D :D

Mecbur kalıorus demi :(

Mincirrrr boşver sen onu bak benm doktorda 3 embeiyom var daha
3ünise koyuyormuşm :D :D :D

Kız korkma :D ne olcaz sağda solda önde arkada yanlarda bebelerle foto çekiliriz :D
Ortalarında ben baygın yerde yatıyorum 😅

Günaydınlar efendim. Gece huysuzduk sürekli uyandık emdik sallandık vs :KK43:
Asıl ikincileri düşünün siz. Gece uykularım deliksiz olduğu zaman ben bebek düşünmem bir daha :KK70: hazır uyuyamıyorken yapalım beraber büyüsünler

Ahh ben de uykuyu çok severim severdim yani hamilelikte falan 8-9 saat uyurdum misler gibi şimdi şu sağım olayı da olunca en fazla 4 saat uyumuştum aylardır bu gece de alarm kurmayı unutmuşum ilk defa 5 saat uyudum bünyemde 10 saat uyumuş etkisi yaptı resmen eski günlerdeki gibi uyandım 😅
KıZz ben alaem kurmasamda
Kızım doğal alarm :D

Asıl ikincileri düşünün siz. Gece uykularım deliksiz olduğu zaman ben bebek düşünmem bir daha :KK70: hazır uyuyamıyorken yapalım beraber büyüsünler
Bu mantıklı geldi :D
Deliksiz uyuduğm günleri elde edince bidaha bebe düşünmem :D :D :D

Kızlar 9 Kasım'a gün aldık oğlumun sünneti için. İçeri girip çıkması yaklaşık bir saati bulur dedi doktor. Sünnet yaptıran varsa bana biraz teselli verebilir mi ya biz hiç ayrılmadık şimdiye kadar ve ağladığında benden başkasında sakinlesmiyor oğlum onu oraya nasıl göndericem aglicak beni bulamicak daha çok aglicak diye düşündükçe içim daraliyo oturup aglicam nerdeyse bensiz korkar ağlar orda diye düşünürken 🤦🏻🥺
Canım biz yaptırdık ama evde yaptırdım ben corona dan dolayı. Sünnetçi eve geldi 20dk da bitti işlem. Tabiki cok ağladı eli kolu tutulduğu için ama sünnet bittikten sonra gülücükler atmaya başladı. Zor geçti biz direkt gördüğümüz için ama sen hastanede görmüceksin bu büyük nimet bence

Dr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririm :dua::dua::dua: olmazsa temmuza 😊

B

Benim de sezaryen. Bir yıldan öncesi zarar mı veriyor acaba :KK64:
Riskli oluyor erken olursa sezeryan yeri incelebiliyor son aylarda bu kişiden kişiye değişir ama kimi cabuk iylesir kimingec dr bana basın dönerse migdem bulanırsa dikkat et gel hemen dedi supriz olur diye

Back