Cnm valla bizde yutma olayı vrmı hiç dikkatimi çekmedi, elinde gördüğümde alıorım oda birkaç kere denk geldiAynen dökülmesi normal. Büyük kızımın da 3 aylıkken döküldü 5 aylıkken falan keldi sonra cıktı daha sağlamları. Ama yutması canımı sıkıyo işte. Yoluyo saçlarını bazen sonra da ellerini emince hooop mideye. ALLAHTAN cıkıyo sonra tuvaletinde ama hepsi cıkıyo mudur ki midesine zarar vermiyodur insallah diye dusnmeye başladım. Annelik işte hersye takiyosun kafaya. Bu arada benimde dökülmeye başladı hormonlardanmış
Ben de onu soracaktım sizlere. Son bir haftadır saçlarım avuç avuç dökülüyor. Bende saç çok maşallahı var ama yine de endişeleniyorum. Yarın ya da Salı günü kan vereyim diyorum bende vitamin mineral eksikliği var sanırımBenim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Benimki yeşil kaka yapıyordu uzun zamandan beri telefonumun feneriyle bakıyorken denk geldi yoksa normalde çok farkedilmiyo.eldivende tavsiye edilmiyo bu aylarda ama ne yapsam bilemedim. Kesmek de istemiyorum offCnm valla bizde yutma olayı vrmı hiç dikkatimi çekmedi, elinde gördüğümde alıorım oda birkaç kere denk geldi
Ama sürekli olsa eldiven takardm korkımdan ssnırım
Yaa bende kaç gündür düşünüorm bu arkadaş nerden geldi kimdir nedir ne değildirMevlid kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
Cnm doğumdan snra özellikle 3. Aydan itibaren hemen hemen herkeste dökülüormuşBen de onu soracaktım sizlere. Son bir haftadır saçlarım avuç avuç dökülüyor. Bende saç çok maşallahı var ama yine de endişeleniyorum. Yarın ya da Salı günü kan vereyim diyorum bende vitamin mineral eksikliği var sanırım
Cnm öyle bir problem varsa en iyisi kestirmek.. Yada eldiven takmak, kış geldi zaten ama bu aydan snra eldivenide kabul edermi sanmamBenimki yeşil kaka yapıyordu uzun zamandan beri telefonumun feneriyle bakıyorken denk geldi yoksa normalde çok farkedilmiyo.eldivende tavsiye edilmiyo bu aylarda ama ne yapsam bilemedim. Kesmek de istemiyorum off
Artık bakıcaz bi caresineCnm öyle bir problem varsa en iyisi kestirmek.. Yada eldiven takmak, kış geldi zaten ama bu aydan snra eldivenide kabul edermi sanmam
Şaşırtmayı severim kuzumYaa bende kaç gündür düşünüorm bu arkadaş nerden geldi kimdir nedir ne değildirartık geçmiş msjları okumaya kdar gittimki bulayım
Hayırlı kandiller
Biraz sıkıntılıydım son bir aydır. Mutfak kazası sonucu elim kesildi taa kas dokusuna kadar. 9 dikiş atıldı hem kasa hem deriye. Bebeğimi kucaklayamadım yardımsız iki hafta boyunca. Çok zor günlerdi.Hiç sölemioda bak
Nasılsn
Bende 35 te son cocugumu istiyorumBen ikinciyi 34, üçüncüyü 36 yaşında yapacağımyolun kalan yarısında da o bebeleri büyüteceğim inşallah
Bak beni gaza getiriyonuz önümüzdeki ay başlarım çalışmalaraNosking bak bakkkkk örnek al
İkizi olupta rahatça 3. Düşünen bir arkadaşmz varkorkak nos
Kızzzzzz erken değilmiiiiii
Amannnn 3te varmı planlarnda
Sus kız artk susss, konuştukça sen 4e çıkacan
Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtik
Ama maşallah sen iki tane oldu zaten allah bağışlasın
Cnmm oo yine baya şyler yaşamışsn
Aptamil en rahat kabul edilen mama
Onudamı etmedi?
Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Hala geçmedi mi canim ne kullanıyorsunuz?Hay maşallah ben topiğe girmeyeli maşallah ikinci üçüncü bebişler düşünülmeye başlamış cesaretinize hayran kaldım valla ben de İlk zamanlar oğluma kardeş istiyordum ama şimdi tövbe ettim bir tane yetti bana sadece hamileliğimi özlüyorum o kadar keşke hep içimde kalsaymış diyorum 4. aya az kaldı ama bu gaz durumu bana kafayı yedirecek
Kuzuuuuuuu böyle olmazzzzzHay maşallah ben topiğe girmeyeli maşallah ikinci üçüncü bebişler düşünülmeye başlamış cesaretinize hayran kaldım valla ben de İlk zamanlar oğluma kardeş istiyordum ama şimdi tövbe ettim bir tane yetti bana sadece hamileliğimi özlüyorum o kadar keşke hep içimde kalsaymış diyorum 4. aya az kaldı ama bu gaz durumu bana kafayı yedirecek
Nosum bizim için önemli değilBak beni gaza getiriyonuz önümüzdeki ay başlarım çalışmalara
Ben adet olmadi m ki daha nasıl olcak
Kız emzirirken estrofem progestan falan içebilir miyiz ki yazık değil mi bebelereKuzuuuuuuu böyle olmazzzzz
Senide aramıza alacaz
İkinci şart
Nosum bizim için önemli değil
Nasılsa embriyomuz hazırda beklior
1 sene beklicez didik yaKız emzirirken estrofem progestan falan içebilir miyiz ki yazık değil mi bebelere
Hem de iki kez. Vücudum yeni bir gebeliğe hazır ve nazır bekliyorKızlar regl oldunuzmu hakikaten? Bizde bugn 89. Gün doğumdan sonra..
50.gün lekelenmem bitti.. Hala regl olmadım
110 olacak tik yokKızlar regl oldunuzmu hakikaten? Bizde bugn 89. Gün doğumdan sonra..
50.gün lekelenmem bitti.. Hala regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?