2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cnm valla bizde yutma olayı vrmı hiç dikkatimi çekmedi, elinde gördüğümde alıorım oda birkaç kere denk geldi
Ama sürekli olsa eldiven takardm korkımdan ssnırım

Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Ben de onu soracaktım sizlere. Son bir haftadır saçlarım avuç avuç dökülüyor. Bende saç çok maşallahı var ama yine de endişeleniyorum. Yarın ya da Salı günü kan vereyim diyorum bende vitamin mineral eksikliği var sanırım

Cnm valla bizde yutma olayı vrmı hiç dikkatimi çekmedi, elinde gördüğümde alıorım oda birkaç kere denk geldi
Ama sürekli olsa eldiven takardm korkımdan ssnırım
Benimki yeşil kaka yapıyordu uzun zamandan beri telefonumun feneriyle bakıyorken denk geldi yoksa normalde çok farkedilmiyo.eldivende tavsiye edilmiyo bu aylarda ama ne yapsam bilemedim. Kesmek de istemiyorum off

Cnm doğumdan snra özellikle 3. Aydan itibaren hemen hemen herkeste dökülüormuş
Ama yinede vitaminlere baktırmakra fayda var

Benimki yeşil kaka yapıyordu uzun zamandan beri telefonumun feneriyle bakıyorken denk geldi yoksa normalde çok farkedilmiyo.eldivende tavsiye edilmiyo bu aylarda ama ne yapsam bilemedim. Kesmek de istemiyorum off
Cnm öyle bir problem varsa en iyisi kestirmek.. Yada eldiven takmak, kış geldi zaten ama bu aydan snra eldivenide kabul edermi sanmam

Hiç sölemioda bak
Nasılsn
Biraz sıkıntılıydım son bir aydır. Mutfak kazası sonucu elim kesildi taa kas dokusuna kadar. 9 dikiş atıldı hem kasa hem deriye. Bebeğimi kucaklayamadım yardımsız iki hafta boyunca. Çok zor günlerdi.
Belki burada kalbini kırdığım kızların ah’ı tuttu bilemiyorum. Ama en önemlisi evlatlarımızın ailemizin sağlığı bunu anlamış oldum.
Herkese mutluluk sağlık diliyorum
Sen nasılsın, senin kuzu da bol salyalı mı

Hay maşallah ben topiğe girmeyeli maşallah ikinci üçüncü bebişler düşünülmeye başlamış cesaretinize hayran kaldım valla ben de İlk zamanlar oğluma kardeş istiyordum ama şimdi tövbe ettim bir tane yetti bana sadece hamileliğimi özlüyorum o kadar keşke hep içimde kalsaymış diyorum 4. aya az kaldı ama bu gaz durumu bana kafayı yedirecek

Bak beni gaza getiriyonuz önümüzdeki ay başlarım çalışmalara
Ben adet olmadi m ki daha nasıl olcak

Hala geçmedi mi canim ne kullanıyorsunuz?

Kuzuuuuuuu böyle olmazzzzz
Senide aramıza alacaz
İkinci şart

Bak beni gaza getiriyonuz önümüzdeki ay başlarım çalışmalara
Ben adet olmadi m ki daha nasıl olcak
Nosum bizim için önemli değil
Nasılsa embriyomuz hazırda beklior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…