2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ooo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yok 😂😂😂 boşverin uyudugumuz yıllara sayalım kendimize teselli verelim bundan sonra kendimizi çocuk doğurmaya büyütmeye adadık em büyük görevde yükselmemizz :KK70: :KK70: :KK70: :KK76::KK76::KK76::anneadayı::anneadayı:
Yaa benide alın grubaa 🙈🙈🙈 en az 2 yıl diyordum ama kazayla olursa da hayır demem 😂

Olur olur sekerim masallah kazada olur masallah bize su halimizle ikinciyi dusunuyoruz ya alkiss👏👏 herkes delilik diyecek ama yapacak birşey yok 🙄😂
Yalnız nasip olursa benim ikiz + olacak 😁 hiç anne olmak istemeyen kadar çok çocuk istemekte de sıkıntı yok bence. Ben çocuk seviyorum. İnsanın kendi evladı olunca daha da sevmeye başladım. Yaa nasippp 😊

Abuu kızlar 🧿🧿 size vallaha tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum vallaha diz çökülecek hatunlardansınız bebişi büyütmeden bebiş düşünüyorsunuz ben bağlatmayı bile düşünüyodum 😂 herkezler iyidir inşsllah biz neredeyse 1 buçuk aydır biberon reddi yaşıyorduk sürekli doktorlardayız bir çözüm bulamamıştık biberonlar değiştirdik emzikler değiştirdik mama değiştirelim dedik dün ben bimin bebevitasını almıştım amaç değişik tat eğer yerse farklı mamaya geçmekti deneme için pahalı bişey almayayım dedim eşime söyledim verme çocuğa ben farklı mama alıp gelirim demişti hipp ve sma almış bunları denedik aynı yemedi yine ilk aptamille başlayıp bebelacla devam etmiştik zaten bu sabah denicem dedim bebevitadan mama yaptım ve kızım sorunsuz yedi başta tükürdü tadını alınca yedi 😢 çok özşemişim ağlamadan iştahlı mama yemesini fakat anne sütü hiç almayan bir bebek bebevitayla nasıl devam edicek vallaha korkumdan araştıramıyorum bile bebevitayı sıkıntılı şeyler okurum diye şimdi düşüncem bi sonraki mamada sma ile karıştırıp yapayım bide öle denicem varmı bi fikriniz ☹️

Kızlar herkes mi çocuk düşünüyor , ben de nasipse seneye yaz tekrar istiyorum çalışmalara baslamak😂 Hatta gecen gün test yaptim... midem bulanıyordu negatif cikinca da uzuldum 😂😂😂

Abuu kızlar 🧿🧿 size vallaha tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum vallaha diz çökülecek hatunlardansınız bebişi büyütmeden bebiş düşünüyorsunuz ben bağlatmayı bile düşünüyodum 😂 herkezler iyidir inşsllah biz neredeyse 1 buçuk aydır biberon reddi yaşıyorduk sürekli doktorlardayız bir çözüm bulamamıştık biberonlar değiştirdik emzikler değiştirdik mama değiştirelim dedik dün ben bimin bebevitasını almıştım amaç değişik tat eğer yerse farklı mamaya geçmekti deneme için pahalı bişey almayayım dedim eşime söyledim verme çocuğa ben farklı mama alıp gelirim demişti hipp ve sma almış bunları denedik aynı yemedi yine ilk aptamille başlayıp bebelacla devam etmiştik zaten bu sabah denicem dedim bebevitadan mama yaptım ve kızım sorunsuz yedi başta tükürdü tadını alınca yedi 😢 çok özşemişim ağlamadan iştahlı mama yemesini fakat anne sütü hiç almayan bir bebek bebevitayla nasıl devam edicek vallaha korkumdan araştıramıyorum bile bebevitayı sıkıntılı şeyler okurum diye şimdi düşüncem bi sonraki mamada sma ile karıştırıp yapayım bide öle denicem varmı bi fikriniz ☹️
Görümcemin oğlu da pahalı kaliteli ıslak mendillerden pişik oluyordu. A101 in ıslak mendilini aldı pişik falan geçti gitti. Seninki de öyle olmuş.
Eskileri düşün . Sadece pirinç unu ile büyüyen bebekler şimdi kocaman insanlar oldular, yaşıyorlar ve sağlıklılar.
Neyseki 6 aylık olmanıza az kalmış ☺️ Ek gıdaya başlayınca için daha rahat eder, kuzun da daha sağlıklı beslenir 😊
Bebevitayı sma ile arada hipp ile karıştırıp ver bence de . Biz de sma kullanıyoruz memnunuz

Son düzenleme:
Kızlar herkes mi çocuk düşünüyor , ben de nasipse seneye yaz tekrar istiyorum çalışmalara baslamak😂 Hatta gecen gün test yaptim... midem bulanıyordu negatif cikinca da uzuldum 😂😂😂
Yaaa... pozitif çıksaydı çok mutlu olurdun bence :KK28: Ben de bir itirafta bulunayım, ortalığı karıştırayım biraz . Çalışmalar için kafamdaki Mayıs ayı ama kalbimdeki Şubat ayı :KK70: :KK70:

Yaaa... pozitif çıksaydı çok mutlu olurdun bence :KK28: Ben de bir itirafta bulunayım, ortalığı karıştırayım biraz . Çalışmalar için kafamdaki Mayıs ayı ama kalbimdeki Şubat ayı :KK70: :KK70:
Aboovv sen hepimizden hızlı çıktın, eşin de istiyorsa ohooo😂😂 ben temmuzda kpss ye gireceğim o yüzden erken olursa hamileliğim kötü geçiyor diye yaz diyorum 😂

Aboovv sen hepimizden hızlı çıktın, eşin de istiyorsa ohooo😂😂 ben temmuzda kpss ye gireceğim o yüzden erken olursa hamileliğim kötü geçiyor diye yaz diyorum 😂
Eşime kalsa bu ay da olabilir 😃 senin mazeretin varmış. Sınavı etkileyecekse ona göre zamanını ayarlarsınız

Bu arada bebisinin saçları dökülen var mı. Dökülmesi bişey değil tekrardan yenileri çıkacak biliyorum ama yutması canımı sıkıyor . O kadar dikkat ediyorum yine de bezinde her seferinde beş altı tel saç cıkıyo inşallah bi zararı olmaz bebişime

Yaa benide alın grubaa 🙈🙈🙈 en az 2 yıl diyordum ama kazayla olursa da hayır demem 😂
Nosking Nosking bak bakkkkk örnek al
İkizi olupta rahatça 3. Düşünen bir arkadaşmz var :D korkak nos :D

Bizde 2022 yaza plan yaptik 😄bekleriz seni de 😂
Kızzzzzz erken değilmiiiiii 🙈🙈🙈

Ben ikinciyi 34, üçüncüyü 36 yaşında yapacağım 😃 yolun kalan yarısında da o bebeleri büyüteceğim inşallah :dua:
Amannnn 3te varmı planlarnda
Sus kız artk susss, konuştukça sen 4e çıkacan :D :D

Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtik :D
Ama maşallah sen iki tane oldu zaten allah bağışlasın
Cnmm oo yine baya şyler yaşamışsn
Aptamil en rahat kabul edilen mama
Onudamı etmedi?

Bu arada bebisinin saçları dökülen var mı. Dökülmesi bişey değil tekrardan yenileri çıkacak biliyorum ama yutması canımı sıkıyor . O kadar dikkat ediyorum yine de bezinde her seferinde beş altı tel saç cıkıyo inşallah bi zararı olmaz bebişime
Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı

Nosking Nosking bak bakkkkk örnek al
İkizi olupta rahatça 3. Düşünen bir arkadaşmz var :KK70: korkak nos :KK70:

Kızzzzzz erken değilmiiiiii 🙈🙈🙈

Amannnn 3te varmı planlarnda
Sus kız artk susss, konuştukça sen 4e çıkacan :KK70: :KK70:

Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtik :KK70:
Ama maşallah sen iki tane oldu zaten allah bağışlasın
Cnmm oo yine baya şyler yaşamışsn
Aptamil en rahat kabul edilen mama
Onudamı etmedi?

Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
Aynen dökülmesi normal. Büyük kızımın da 3 aylıkken döküldü 5 aylıkken falan keldi sonra cıktı daha sağlamları. Ama yutması canımı sıkıyo işte. Yoluyo saçlarını bazen sonra da ellerini emince hooop mideye. ALLAHTAN cıkıyo sonra tuvaletinde ama hepsi cıkıyo mudur ki midesine zarar vermiyodur insallah diye dusnmeye başladım. Annelik işte hersye takiyosun kafaya. Bu arada benimde dökülmeye başladı hormonlardanmış

Back