- 7 Ekim 2020
- 1.517
- 2.464
- 83
Yaa benide alın grubaaOoo maşallah masallahh yokmu artıran 5 kişi olduk bize en az 2 3 sene uyku yokboşverin uyudugumuz yıllara sayalım kendimize teselli verelim bundan sonra kendimizi çocuk doğurmaya büyütmeye adadık em büyük görevde yükselmemizz
Olur olur sekerim masallah kazada olur masallah bize su halimizle ikinciyi dusunuyoruz ya alkissYaa benide alın grubaaen az 2 yıl diyordum ama kazayla olursa da hayır demem
Bizde 2022 yaza plan yaptikBen 2023 yılının kasım ayında embriyo transfer ederim diye düşünüorm
İnşallah sizin gazınıza gelip, doktorun kapısına erken gitmem
Yalnız nasip olursa benim ikiz + olacakOlur olur sekerim masallah kazada olur masallah bize su halimizle ikinciyi dusunuyoruz ya alkissherkes delilik diyecek ama yapacak birşey yok
Ben ikinciyi 34, üçüncüyü 36 yaşında yapacağımInsallah canim yas 30 olmadan 2yi tamamlamak istiyorum acikcasi
Çocuk dünyanın en güzel şeyiYalnız nasip olursa benim ikiz + olacakhiç anne olmak istemeyen kadar çok çocuk istemekte de sıkıntı yok bence. Ben çocuk seviyorum. İnsanın kendi evladı olunca daha da sevmeye başladım. Yaa nasippp
En az bir tane kardeşi olsun bence de , yalnız kalmasınlar bu hayattaİnşallah tabi önce hayırlısı şükür kızım kucağımda ama kardeşi olsun çok isterim
Görümcemin oğlu da pahalı kaliteli ıslak mendillerden pişik oluyordu. A101 in ıslak mendilini aldı pişik falan geçti gitti. Seninki de öyle olmuş.Abuu kızlarsize vallaha tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum vallaha diz çökülecek hatunlardansınız bebişi büyütmeden bebiş düşünüyorsunuz ben bağlatmayı bile düşünüyodum herkezler iyidir inşsllah biz neredeyse 1 buçuk aydır biberon reddi yaşıyorduk sürekli doktorlardayız bir çözüm bulamamıştık biberonlar değiştirdik emzikler değiştirdik mama değiştirelim dedik dün ben bimin bebevitasını almıştım amaç değişik tat eğer yerse farklı mamaya geçmekti deneme için pahalı bişey almayayım dedim eşime söyledim verme çocuğa ben farklı mama alıp gelirim demişti hipp ve sma almış bunları denedik aynı yemedi yine ilk aptamille başlayıp bebelacla devam etmiştik zaten bu sabah denicem dedim bebevitadan mama yaptım ve kızım sorunsuz yedi başta tükürdü tadını alınca yedi çok özşemişim ağlamadan iştahlı mama yemesini fakat anne sütü hiç almayan bir bebek bebevitayla nasıl devam edicek vallaha korkumdan araştıramıyorum bile bebevitayı sıkıntılı şeyler okurum diye şimdi düşüncem bi sonraki mamada sma ile karıştırıp yapayım bide öle denicem varmı bi fikriniz
Yaaa... pozitif çıksaydı çok mutlu olurdun benceKızlar herkes mi çocuk düşünüyor , ben de nasipse seneye yaz tekrar istiyorum çalışmalara baslamakHatta gecen gün test yaptim... midem bulanıyordu negatif cikinca da uzuldum
Aboovv sen hepimizden hızlı çıktın, eşin de istiyorsa ohoooYaaa... pozitif çıksaydı çok mutlu olurdun benceBen de bir itirafta bulunayım, ortalığı karıştırayım biraz . Çalışmalar için kafamdaki Mayıs ayı ama kalbimdeki Şubat ayı
Eşime kalsa bu ay da olabilirAboovv sen hepimizden hızlı çıktın, eşin de istiyorsa ohoooben temmuzda kpss ye gireceğim o yüzden erken olursa hamileliğim kötü geçiyor diye yaz diyorum
Allahtan mazeretim var, benim eşim de hemen istiyorEşime kalsa bu ay da olabilirsenin mazeretin varmış. Sınavı etkileyecekse ona göre zamanını ayarlarsınız
Yaa benide alın grubaaen az 2 yıl diyordum ama kazayla olursa da hayır demem
Kızzzzzz erken değilmiiiiiiBizde 2022 yaza plan yaptikbekleriz seni de
Amannnn 3te varmı planlarndaBen ikinciyi 34, üçüncüyü 36 yaşında yapacağımyolun kalan yarısında da o bebeleri büyüteceğim inşallah
Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtikAbuu kızlarsize vallaha tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum vallaha diz çökülecek hatunlardansınız bebişi büyütmeden bebiş düşünüyorsunuz ben bağlatmayı bile düşünüyodum herkezler iyidir inşsllah biz neredeyse 1 buçuk aydır biberon reddi yaşıyorduk sürekli doktorlardayız bir çözüm bulamamıştık biberonlar değiştirdik emzikler değiştirdik mama değiştirelim dedik dün ben bimin bebevitasını almıştım amaç değişik tat eğer yerse farklı mamaya geçmekti deneme için pahalı bişey almayayım dedim eşime söyledim verme çocuğa ben farklı mama alıp gelirim demişti hipp ve sma almış bunları denedik aynı yemedi yine ilk aptamille başlayıp bebelacla devam etmiştik zaten bu sabah denicem dedim bebevitadan mama yaptım ve kızım sorunsuz yedi başta tükürdü tadını alınca yedi çok özşemişim ağlamadan iştahlı mama yemesini fakat anne sütü hiç almayan bir bebek bebevitayla nasıl devam edicek vallaha korkumdan araştıramıyorum bile bebevitayı sıkıntılı şeyler okurum diye şimdi düşüncem bi sonraki mamada sma ile karıştırıp yapayım bide öle denicem varmı bi fikriniz
Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidioBu arada bebisinin saçları dökülen var mı. Dökülmesi bişey değil tekrardan yenileri çıkacak biliyorum ama yutması canımı sıkıyor . O kadar dikkat ediyorum yine de bezinde her seferinde beş altı tel saç cıkıyo inşallah bi zararı olmaz bebişime
Aynen dökülmesi normal. Büyük kızımın da 3 aylıkken döküldü 5 aylıkken falan keldi sonra cıktı daha sağlamları. Ama yutması canımı sıkıyo işte. Yoluyo saçlarını bazen sonra da ellerini emince hooop mideye. ALLAHTAN cıkıyo sonra tuvaletinde ama hepsi cıkıyo mudur ki midesine zarar vermiyodur insallah diye dusnmeye başladım. Annelik işte hersye takiyosun kafaya. Bu arada benimde dökülmeye başladı hormonlardanmışNosking bak bakkkkk örnek al
İkizi olupta rahatça 3. Düşünen bir arkadaşmz varkorkak nos
Kızzzzzz erken değilmiiiiii
Amannnn 3te varmı planlarnda
Sus kız artk susss, konuştukça sen 4e çıkacan
Evt cnm biz diğer gebeliklere geçtik
Ama maşallah sen iki tane oldu zaten allah bağışlasın
Cnmm oo yine baya şyler yaşamışsn
Aptamil en rahat kabul edilen mama
Onudamı etmedi?
Benim bebişimin dökülüyor çarşafjnda felan hep saçları.. Vallahi kökü onda olsada içim gidio
Onun yanında benmde saçlar tutam tutam dökülmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?