Yav ben hala kendime inanamiyorum 1den nasıl 3e atladım diyeUysun uysun iyi olur allahın hakkı 3 dur
Aynen yeni bir grup kuracağız ikinciyi üçüncüyü düşünenler diyediğerlerini almayalım
Arapça öğrenirler işte ne güzelkız çok etkileniyor çocuklar benim abimler erzurumda doğu görevinde iken yeğenim doğdu 2 yaşındayken ordakilerin şivesine kapıldı inek surusunu gorunce nahir nahir demeya basladi senin kızlar artık ne olur
Hahaha düşünsene en çok ben doğurcam diye inatlaşiyormusuz
Hanha sekerim çifter çifter zaten sana yakismaz tek sana dörtler yakisir altılar yakışır çifter çifterYav ben hala kendime inanamiyorum 1den nasıl 3e atladım diye
Yalnız bir sey diyeyim, ben şimdiye kadar ne istediysem uzun bir süre olmadı sonra hep çifter çifter oldu
Bi ara annemin eski usul dikiş makinesinden usanmıştım yaklaşık bir yıl kadar makine aradım buldum. Benim sipariş ettiğim makine gelmeden babam doğum günü hediyesi almıştı dikiş makinesi
Sende o potansiyel var sekerim 8 de bir çift rakamArapça öğrenirler işte ne güzel
Hahaha düşünsene en çok ben doğurcam diye inatlaşiyormusuzsonuç hepimizde 8 çocuk
Allah korusunHanha sekerim çifter çifter zaten sana yakismaz tek sana dörtler yakisir altılar yakışır çifter çifter
Seneryo çok guzelmissAllah korusun
Rüyalarıma giriyor sürekli ikiz üçüz dördüz doğuruyorum.
Geçen rüyamda bebeler ikiz değil dördüzmüş. Hastanede unutmuşuz ikisini alın bunları diye bizi arıyorlar.
Bi kere de beşiz gördüm. Iş başlamışım öğle arasında emzirmeye geliyorum. Iki tanesi aç kalıyor vakit yetmiyordu
O da çok erkenmis18 yaşında anne olsaydım liseye giden bebem olacaktı şimdiye
Arkadaşlar iyiydik hostuk ben ayrılıyorum gruptanArapça öğrenirler işte ne güzel
Hahaha düşünsene en çok ben doğurcam diye inatlaşiyormusuzsonuç hepimizde 8 çocuk
Orası komple bi dünya didim ya sanaBen o kadar çok olacağını düşünmemiştim ne bileyim. 3 5 tane vardır dedim bütün öğrenciler ozbekmis
Mecbur kalıorus demiAmin canım bu gece yine bir gaz sancılı gece yaşadık tek kurtarıcımız doktor verme dese de mecburen verdiğim kimyon çayı
Mincirrrr boşver sen onu bak benm doktorda 3 embeiyom var daha
Kız korkmaArkadaşlar iyiydik hostuk ben ayrılıyorum gruptankendinize ve 8 bebenize iyi bakın
Ahh ben de uykuyu çok severim severdim yani hamilelikte falan 8-9 saat uyurdum misler gibi şimdi şu sağım olayı da olunca en fazla 4 saat uyumuştum aylardır bu gece de alarm kurmayı unutmuşum ilk defa 5 saat uyudum bünyemde 10 saat uyumuş etkisi yaptı resmen eski günlerdeki gibi uyandımHiç uyannadan deliksiz bir uykuyu özledimmmm
Günaydınnnn ikinci çocuğu nasıl yapam nasıllll
Ortalarında ben baygın yerde yatıyorumOrası komple bi dünya didim ya sana
Kendi şehirlerini kurmuşlar
Ama ne olursa olsn suriyelilerden bin onbin kat daha iyiler merak etme
Kızzz ben 2 embeiyo koyduğmda dr bi bölünebilir 3üzde olabilir demişti
Şimdi 3 embriom var dördüzmü olur
Mecbur kalıorus demi
Mincirrrr boşver sen onu bak benm doktorda 3 embeiyom var daha
3ünise koyuyormuşm
Kız korkmane olcaz sağda solda önde arkada yanlarda bebelerle foto çekiliriz
KıZz ben alaem kurmasamdaAhh ben de uykuyu çok severim severdim yani hamilelikte falan 8-9 saat uyurdum misler gibi şimdi şu sağım olayı da olunca en fazla 4 saat uyumuştum aylardır bu gece de alarm kurmayı unutmuşum ilk defa 5 saat uyudum bünyemde 10 saat uyumuş etkisi yaptı resmen eski günlerdeki gibi uyandım
Bu mantıklı geldiGünaydınlar efendim. Gece huysuzduk sürekli uyandık emdik sallandık vs
Asıl ikincileri düşünün siz. Gece uykularım deliksiz olduğu zaman ben bebek düşünmem bir dahahazır uyuyamıyorken yapalım beraber büyüsünler
Canım biz yaptırdık ama evde yaptırdım ben corona dan dolayı. Sünnetçi eve geldi 20dk da bitti işlem. Tabiki cok ağladı eli kolu tutulduğu için ama sünnet bittikten sonra gülücükler atmaya başladı. Zor geçti biz direkt gördüğümüz için ama sen hastanede görmüceksin bu büyük nimet benceKızlar 9 Kasım'a gün aldık oğlumun sünneti için. İçeri girip çıkması yaklaşık bir saati bulur dedi doktor. Sünnet yaptıran varsa bana biraz teselli verebilir mi ya biz hiç ayrılmadık şimdiye kadar ve ağladığında benden başkasında sakinlesmiyor oğlum onu oraya nasıl göndericem aglicak beni bulamicak daha çok aglicak diye düşündükçe içim daraliyo oturup aglicam nerdeyse bensiz korkar ağlar orda diye düşünürken
Bende de var çatlaklar canım. Dediğin gibi tek çözüm lazer o da emzirirken olmuyor görüşmüştümKızlar içinizde katın çatlağı yaşayan var mı bunun bir çözümü yol sanırım sadece lazer lazerde süt sağarken mümkün mü acaba ya
Dr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririmGünaydınlar efendim. Gece huysuzduk sürekli uyandık emdik sallandık vs
Asıl ikincileri düşünün siz. Gece uykularım deliksiz olduğu zaman ben bebek düşünmem bir dahahazır uyuyamıyorken yapalım beraber büyüsünler
Benim de sezaryen. Bir yıldan öncesi zarar mı veriyor acabaDr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririmolmazsa temmuza
Riskli oluyor erken olursa sezeryan yeri incelebiliyor son aylarda bu kişiden kişiye değişir ama kimi cabuk iylesir kimingec dr bana basın dönerse migdem bulanırsa dikkat et gel hemen dedi supriz olur diyeB
Benim de sezaryen. Bir yıldan öncesi zarar mı veriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?