2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uysun uysun iyi olur allahın hakkı 3 dur

Aynen yeni bir grup kuracağız ikinciyi üçüncüyü düşünenler diye diğerlerini almayalım
Yav ben hala kendime inanamiyorum 1den nasıl 3e atladım diye
Yalnız bir sey diyeyim, ben şimdiye kadar ne istediysem uzun bir süre olmadı sonra hep çifter çifter oldu
Bi ara annemin eski usul dikiş makinesinden usanmıştım yaklaşık bir yıl kadar makine aradım buldum. Benim sipariş ettiğim makine gelmeden babam doğum günü hediyesi almıştı dikiş makinesi

Arapça öğrenirler işte ne güzel
Vayy farka bak yaa direk 3
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gördünmü bizi nerden vurdu
Hahaha düşünsene en çok ben doğurcam diye inatlaşiyormusuz sonuç hepimizde 8 çocuk

Hanha sekerim çifter çifter zaten sana yakismaz tek sana dörtler yakisir altılar yakışır çifter çifter

Hanha sekerim çifter çifter zaten sana yakismaz tek sana dörtler yakisir altılar yakışır çifter çifter
Allah korusun
Rüyalarıma giriyor sürekli ikiz üçüz dördüz doğuruyorum.
Geçen rüyamda bebeler ikiz değil dördüzmüş. Hastanede unutmuşuz ikisini alın bunları diye bizi arıyorlar.
Bi kere de beşiz gördüm. Iş başlamışım öğle arasında emzirmeye geliyorum. Iki tanesi aç kalıyor vakit yetmiyordu

Seneryo çok guzelmiss çok beğendim ya sen artık alıştın ucuzda olur dördüzde besizde sende o kapasite var hadi hayirlsii bakalim yaza görüsüz senle

Ben o kadar çok olacağını düşünmemiştim ne bileyim. 3 5 tane vardır dedim bütün öğrenciler ozbekmis
Orası komple bi dünya didim ya sana
Kendi şehirlerini kurmuşlar
Ama ne olursa olsn suriyelilerden bin onbin kat daha iyiler merak etme
Kızzz ben 2 embeiyo koyduğmda dr bi bölünebilir 3üzde olabilir demişti
Şimdi 3 embriom var dördüzmü olur

Amin canım bu gece yine bir gaz sancılı gece yaşadık tek kurtarıcımız doktor verme dese de mecburen verdiğim kimyon çayı
Mecbur kalıorus demi

Vayy farka bak yaa direk 3
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gördünmü bizi nerden vurdu
Mincirrrr boşver sen onu bak benm doktorda 3 embeiyom var daha
3ünise koyuyormuşm

Arkadaşlar iyiydik hostuk ben ayrılıyorum gruptan kendinize ve 8 bebenize iyi bakın
Kız korkma ne olcaz sağda solda önde arkada yanlarda bebelerle foto çekiliriz

Hiç uyannadan deliksiz bir uykuyu özledimmmm

Günaydınnnn ikinci çocuğu nasıl yapam nasıllll
Ahh ben de uykuyu çok severim severdim yani hamilelikte falan 8-9 saat uyurdum misler gibi şimdi şu sağım olayı da olunca en fazla 4 saat uyumuştum aylardır bu gece de alarm kurmayı unutmuşum ilk defa 5 saat uyudum bünyemde 10 saat uyumuş etkisi yaptı resmen eski günlerdeki gibi uyandım

Ortalarında ben baygın yerde yatıyorum

Günaydınlar efendim. Gece huysuzduk sürekli uyandık emdik sallandık vs
Asıl ikincileri düşünün siz. Gece uykularım deliksiz olduğu zaman ben bebek düşünmem bir daha hazır uyuyamıyorken yapalım beraber büyüsünler

KıZz ben alaem kurmasamda
Kızım doğal alarm

Bu mantıklı geldi
Deliksiz uyuduğm günleri elde edince bidaha bebe düşünmem

Canım biz yaptırdık ama evde yaptırdım ben corona dan dolayı. Sünnetçi eve geldi 20dk da bitti işlem. Tabiki cok ağladı eli kolu tutulduğu için ama sünnet bittikten sonra gülücükler atmaya başladı. Zor geçti biz direkt gördüğümüz için ama sen hastanede görmüceksin bu büyük nimet bence

Dr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririm olmazsa temmuza

B
Dr izin verse 6 aylıkken giderim transfere daha öncede miyom ameliyatım var 2 sezeryan olunca en az bir yıl dedi inşallah supriz olur hamile kalıveririm olmazsa temmuza
Benim de sezaryen. Bir yıldan öncesi zarar mı veriyor acaba

B

Benim de sezaryen. Bir yıldan öncesi zarar mı veriyor acaba
Riskli oluyor erken olursa sezeryan yeri incelebiliyor son aylarda bu kişiden kişiye değişir ama kimi cabuk iylesir kimingec dr bana basın dönerse migdem bulanırsa dikkat et gel hemen dedi supriz olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…