2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben de çalışmaya başlayacağim. 1 mile ile başlayıp vücudumu alıştırmak istiyorum . Ağır bir spor değil, sezaryen dikişlerini etkilemez bence
Bende sorun olacağını düşünmüyorum. Ağır gelen hareketler belli olur zaten. Dikişleri zorlayanlari yapmasak bile fayda eder. Ben kilo almaya başlamışım o yüzden bir an önce dikkat etmeye başlasam iyi olacak. 7-8 kilo kadar gitse yeter bana. Ekmekle vedalaşma vakti geldi

Aslında ekmek süt yapmıyor. Onun yerine sebze yesek daha fazla sütümüz olur . Ben son zamanlarda çok sık börek poğaça yapmaya başladım. Buna bir dur demek lazım haftasonu memlekete gidip geleyim Leslie ye başlarım, ekmeği tatlıyı da kısarım artık

Süt için değil de durduramıyorum bu aralar kendimi. Doğumdan sonra kan değerlerime de baktirmadim. Tiroid vardı bende o yediriyor beni. İse baslamadn 2-3 kilo verebilmek iyi olur. Bende başlayayım bir an once

Çok.gecmis olsun canim insallah değildir ama sanki bizi anlatmışsın bazıları hariç genel anlamda ayni gurultulu kaka cok fazla surekli sesli gaz cikariyor bende kakasinda kan gordum ama soyle damar gibi azcikdi kilo olayı geçen ay sadece 600 gr aldı senin masallah gene 6200 benim.bebegim 2 hafta önce 2 ay kont de 5100 gr di

Sana bir şarkı armağan ediyorum
Geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer (senin daha öncesi olmadı ama geçer)
Öncem yok ama sonram olsunnnn
Geciyor geciyor daha once iki kere bu gecmeyecek hissini yasadim bu sefer kendime soz verdim tadini cikaracagim diye. Gercekten geciyor ve sonra insan o zamanlari cok özlüyor
Aslında benmki yorgunluk felan değil
İçim acıor onu öyle görünce
Başlıorm ağlamaya

Bazen annelerimiz bizi nasıl büyütmüş diye düşününce vermekte zarar görmüyorum bazı şeyleri canım ya. Faydasını görüyorsan ben olsam verirdim

Kızlar vakumlu hurç kullanan varmı
Varsa ne kdar alıor.. Çıkınca nasıl oluor..
Memnunmusunuz?

Kızımın küçülen kıyafetleribni saklamak istiorumda... Yepyeni hepsi
Ben uzun süredir kullanıyorum canım. Yıkayıp hurçladığında Bi sonraki atığında bile mis gibi kokuyor. Yorgan battaniye yastık fazla olan kıyafetler hepsini hurçluyorum. Hem yer tasarrufu hem de Tertemiz kalıyor

2-3 sene açmadğn olmamıştır ama demi

Allah razı olsun canım inşallah geçer
Cok gecmis olsun canim. Arada haziran annelerine bakiyorum orada var biri sıkı diyet yapiyormus bu yüzden. Oraya bir sor istersen.
Tamam canım sağol hemen sorayım
Malesef benim bebegimde de var canım ben farketmiştim drlar cok önemsememişti diyet uyguluyodum sonra bi ara peynir yedim cocuk mahvoldu dr değiştik son drmuz kesin olarak onayladı var oldugunu
Ne zaman farkettin canım diyete devam ediyor musun diyet dedikleri de pilav patates zeytin falan kalıyor iki gündür kabız oldum ama çocukta bir değişiklik yok ben anlamadım test yaptıracağım en iyisi çok korona vakası var biraz bekliyorum 3. Ay kontrolünde bakacağım. Diyetini paylaşır mısın çok mutlu olurum
Neler yiyorsun mesela canım ben şaşırdım kaldım kahvaltı zeytin ekmek yiyorum akşam patates haşlama şaşırdım kaldım. Bide ne zaman çocukta düzelme oldu ben iki gündür yapıyorum diyet bir degisiklik yok çocukta
İnşallah değilizdir canım valla ben şaşırdım kaldım bebeğim neler yaşıyor içinde kimbilir yavrum kıvranıyor. Kakasi hep sulu mukuslu. Kusuyor. Bu yüzden kilo alamıyor inşallah seninkide toparlar bol bol emzir canım

Canım sütün temizlenmesi bazen 1 haftayı buluyırmus. Dana eti, süt ,peynir ,yogurt, paketli tüm herseyi yemiyorum. Kuzu eti ciger yumurta mercimek bulgur bunları cok tüketiyorum. Ama bazen yumurtada süt alerjisi olan bebeklerde dokunabiliyorkus biz denedik yumurtayı etkilemiyor bi sende denersin. Kakası biraz düzeldi kan kalmadı en azından

Canım nasıl bir kan benimkisi azcik haftada bor kez filan cımbız ucu kadar azz sizinkisi nasill

Insallah canım değillizdir bizde kusma hiç yok kivranma filanda yokk sadece az emiyor emerken agliyor onada yari uyurken emziroyorum oylr cozum buldum birde çok az kan gördüm cımbız ucu kadar az yani seninkisi nekadar

Kızlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı sanırım cevap gelmemişti. Bebişine mont alan var mı? Ben ilk çocuk olunca acemiyim çok kararsız kaldım bu astronot montlar daha mı kullanışlı oluyor yoksa normal kısa montlardan alsam da olur mu bebeğim sıcağı pek sevmiyor zaten. Bu modeller arasında kaldım ben sizinle de paylaşayım. Eğer mont alan varsa paylaşabilir mi nereden aldı

Ben almadm cnm :)
Baya Kalın örülmüş hırkaları, kot ceketi felan var.. Babası şehir dışında çalışıor ben burda çalışıorm, memlekette pandemi almş başıbı gidio, arabada eşimde
O yüzden dışarı cıkarmayacam kışın
Hastane aşı o bu derken çıkacağm yerlere onu giydirir üstüne battaniye sararım die düşünüorm ama eşim burda olsaydı kesin cıkardık ve kesin alırdım, sen gezmeyi seviosn al bence
Ben en üstteki lacivertle en alttaki mikili astronotu beğendim ikiside cok cici
Ama karar senin

Biz gezmeyi çok seviyoruz ya haftasonlari full disaridayiz desem yeridir O yüzden kesin almam lazım. Evet çok cici modeller var ama uzun olan mi daha mantıklı kısa montlar mi karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…