Geçmiş olsun canım. Uykusu için ne dedi doktorunuz.Kızlar aşılarımızı olduk 3 tane bugün. Verem aşısı için haftaya tekrar gideceğiz. Birileri sormuştu rotavirüs aşısı ile ilgili bilgi vereyim doktorumuz rotarix yapalım dedi 2 doz olan yani. Bugün ilk dozunu olduk. SanırımLilaGuller ya da Bal0ncuk sormuştu hangisini öneriyor doktorun bizimle paylaşır mısın diye Eğer başka biriyse de görür umarım mesajımı.
Ücret olarak da 380 lira ödedik aşı için bilginiz olsun. Diğer dozu 4.ayda olacak sanırım.
9 saat biraz uzun 6 saatten fazla uyumasin dedi canım. Gece ben uyandırıp emziricem eğer o uyanmazsa.Geçmiş olsun canım. Uykusu için ne dedi doktorunuz.
Evet canım ben sormuştum rotanın çeşidini. Geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğaKızlar aşılarımızı olduk 3 tane bugün. Verem aşısı için haftaya tekrar gideceğiz. Birileri sormuştu rotavirüs aşısı ile ilgili bilgi vereyim doktorumuz rotarix yapalım dedi 2 doz olan yani. Bugün ilk dozunu olduk. SanırımLilaGuller ya da Bal0ncuk sormuştu hangisini öneriyor doktorun bizimle paylaşır mısın diye Eğer başka biriyse de görür umarım mesajımı.
Ücret olarak da 380 lira ödedik aşı için bilginiz olsun. Diğer dozu 4.ayda olacak sanırım.
Doktor bir hafta sonrasına çağırdı verem için ama bilemedim kiEvet canım ben sormuştum rotanın çeşidini. Geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğa
bizim doktorumuz rota ve verem arasında bir ay olması lazım demişti ikisi de canlı aşı olduğu için. Biri daha yazmıştı burada aynı şeyi. O yüzden 3.ay dolmasını bekliyoruz canim. Acaba siz de mi öyle yapsanız belki ağır gelir kuzuna
Belki arada bir hafta bırakmak da yetiyordur doktor daha iyi bilir sonucta canim. Verem aşısı biraz ateş yapabilirmiş ama bizde yapmadı hiçbir aşı henüz ateş. Hatta uyudu bol bol. Haftaya da rotayı olacağız. İnsallah güzel geçer bebişlerimizin aşılarıDoktor bir hafta sonrasına çağırdı verem için ama bilemedim kiVerem aşısını 2.ayda yaptırmak gerekiyor ya biz bugün rotavirüs yaptırdık o yüzden diğerini de yaptırmak gerekiyor mecbur zamanı geçmeden. Rotavirüs için bekleyebilirdik 3.ayı ama geçti artık İnşallah ağır gelmez ya bugünküler baya yordu uykusunda ağladı sürekli huzursuzdu kucağıma aldım kucağımda uyuyo şu an
Canım doktor smear testi aldı mı senden, ultrasonla mi baktı merak ettim. Biz de aşılar hiç ateş yapmadı ama çok huzursuzdu sürekli ağlayarak uyaniyirdu.Doktor bir hafta sonrasına çağırdı verem için ama bilemedim kiVerem aşısını 2.ayda yaptırmak gerekiyor ya biz bugün rotavirüs yaptırdık o yüzden diğerini de yaptırmak gerekiyor mecbur zamanı geçmeden. Rotavirüs için bekleyebilirdik 3.ayı ama geçti artık İnşallah ağır gelmez ya bugünküler baya yordu uykusunda ağladı sürekli huzursuzdu kucağıma aldım kucağımda uyuyo şu an
İnşallah canım çok huysuz ama ateşi çıkmadı henüz ben de takipteyimBelki arada bir hafta bırakmak da yetiyordur doktor daha iyi bilir sonucta canim. Verem aşısı biraz ateş yapabilirmiş ama bizde yapmadı hiçbir aşı henüz ateş. Hatta uyudu bol bol. Haftaya da rotayı olacağız. İnsallah güzel geçer bebişlerimizin aşıları
Canım bizim oğlan aşıdan sonra katıla katıla ağlayınca ben randevumu iptal ettim eve geldik haftaya verem aşısı için gidicez o güne aldım randevumu tekrar. Karan da sürekli ağlayarak uyaniyo kucagimda uyuttum öyle biraz uyudu sakinlesip.Canım doktor smear testi aldı mı senden, ultrasonla mi baktı merak ettim. Biz de aşılar hiç ateş yapmadı ama çok huzursuzdu sürekli ağlayarak uyaniyirdu.
Verem için neden aynı gn yapmadıki acaba merak ettmKızlar aşılarımızı olduk 3 tane bugün. Verem aşısı için haftaya tekrar gideceğiz. Birileri sormuştu rotavirüs aşısı ile ilgili bilgi vereyim doktorumuz rotarix yapalım dedi 2 doz olan yani. Bugün ilk dozunu olduk. SanırımLilaGuller ya da Bal0ncuk sormuştu hangisini öneriyor doktorun bizimle paylaşır mısın diye Eğer başka biriyse de görür umarım mesajımı.
38 üstü oldğnda ilaç kullanılması lazmKızlar ateş takip ediyorum ben bugün asilardan dolayı. 37 ve üstü mü ateş sayılıyordu bebeklerde ? Şu an 36.7 çıktı.
Rotavirüs aşısı oldu bugün canım ikisi aynı gün olmuyor sanırım. Ateşi için yarına kadar sürekli takipte olucam zaten.Verem için neden aynı gn yapmadıki acaba merak ettm
Bende cumartesi dr götürecem
Haftaya aşılarını oldururm artk
38 üstü oldğnda ilaç kullanılması lazm
37de takip.. Alnına bez felan koyrak düşürmeye çalş cnm
Oyy şifa olsn.. Rabbim hastalık yaşatmasnRotavirüs aşısı oldu bugün canım ikisi aynı gün olmuyor sanırım. Ateşi için yarına kadar sürekli takipte olucam zaten.
Canım ya gelen gidenim hiç eksik olmadı ki şimdi de eşimin abisi bende cumartesi gitcek. Ondan sonra başlıycam. Ama bir kakasını tuvalete yaptırdım. Baktım ıkınıyor tualete koştum başardım yetiştirmeyiDido kız tuvalet iletişimi deneyebildin mi?
Ben yapcam ama daha başlamadım canım. Kitabı okudum o zaman hamileydim 1 gecede bitirmiştim ama şimdi malum başımda minik canavırım varken bi kaç gün sürer.Tuvalet iletişimi yapan varsa bilgilendirsin bizi. Ben de istiyorum bununla ilgili kitap aldim ama daha okuyamadım. Geç kalmam inşallah belirli bi dönem var mı acaba?
Canım benimki de bensiz asla uyumuyordu. Başardığımda gözlerime inanamamıştım. Aynen şöyle yaptım; en son gündüz uykusundan sonra en az 2 2 buçuk saat uyumamasını sağlıyorum. Saat 19.30 20.00 gibi uyku müziği belirledim sakin klasik bi müzik onu açıp duşa sokuyorum. O müzik tüm gece çalıyor. Duştan sonra ışığı kısıyorum ve masaj yapıyorum burnunu açıyorum gaz damlasını veriyorum. Tulumunu giydirip ışığı tamamen kapatıyorum. Sonra memeyi bırakana kadar emziriyorum. Uyuyup memeyi bıraktığında yavaşça yatağına koyuyorum. Uyanırsa alıp pışpışlayıp tekrar yatağa koyuyorum artık uykuya dalana kadar. İlk günler bu pışpışlamaların çok uzun sürüyordu ama artık baya kısaldı. Bazen hemen koyduğum gibi uyuyo. Bu rutini hiç bozmamak lazımmış haberin olsun. Şuan çok rahat ediyorum. İlk günler zor ama sabırlı olursan sen de başarırsınNasıl bir eğitim verdiniz acaba. Bende vermek istiyorum. Çünkü benim de bebeğim uykuya dalamıyor, sürekli sıçrayarak uyanıyor, kucak istiyor ve ağlıyor.
merhaba kromozom testi de yaptırdınız mı acaba@GazininGamzesi merhaba mesajlarınızı okudum da bende bir kimyasal ıkı kalp durması nedeniyle bebeklerimi kaybettim sımdı yine hamıleym benım mthfr 1298c hetezigot sadece. Kimi doktor igne kullanmam gerektiğini kimi ise kullanmamam gerektiğini soyledi. Bu gebeliğimi ögrenir ögrenmez iğneye basladık 10 gün oloyır kese gördük cok şükür 14 kasım kalp atısı için gidecegz. Senın hangi genler de problem vardı kacıncı haftalarda kaybettin bebegini. Bu arada Allah sabır versin
İki canlı aşıyı aynı gün yapmıyorlar diye okumuştum canım.Verem için neden aynı gn yapmadıki acaba merak ettm
Bende cumartesi dr götürecem
Haftaya aşılarını oldururm artk
38 üstü oldğnda ilaç kullanılması lazm
37de takip.. Alnına bez felan koyrak düşürmeye çalş cnm
Bebeğiniz 6 saat uyuduğunda ya da 9 saat siz gogsunuzu sağlıyor musunuz?Canım bizim oğlan aşıdan sonra katıla katıla ağlayınca ben randevumu iptal ettim eve geldik haftaya verem aşısı için gidicez o güne aldım randevumu tekrar. Karan da sürekli ağlayarak uyaniyo kucagimda uyuttum öyle biraz uyudu sakinlesip.
Yok göğüslerim alıştı artık düzene sagmiyorum ben. İlk başta mastit olmuştum ama. Sonra vücudum kendini ona göre ayarlamaya başladıBebeğiniz 6 saat uyuduğunda ya da 9 saat siz gogsunuzu sağlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?