C. Tesi dr gidecez 2. Ay kontrolü pazartesi yada salıda aşımız varİki canlı aşıyı aynı gün yapmıyorlar diye okumuştum canım.
Cnm ılık suyla pansuman yapar gibi yapKızlar oğlumun ateşi 37 oldu. Calpol var ama hemen vermek istemiyorum. Neler yapabilirim düşürmek için bilenler yazabilir mi?
Duşa sokmamak mi gerekiyor yoksa o verem aşısından sonra mı?
37.3 oldu canım takipteyim artmaya devam ederse ılık duşa sokucam üstünde de sadece zıbın var şu anCnm ılık suyla pansuman yapar gibi yap
Kuzenim bebeğine öyle yapardı
Herkes soğuk der ama bence soğuk yanlş bizim aile hep ılık suyla yapar
Bol bol emzir bide.. Sıvı alsn vücudu
Cnm evde gul suyu varsa gul suyu sur vucuduna gercekten cok etkili bbmkide 37.4kadar cikti bi komsu soyledi hmn uyguladm hemen dusurdu atesi sonrada calpol verdm daha ii geldi cnm yukselmedi hmn dustu37.3 oldu canım takipteyim artmaya devam ederse ılık duşa sokucam üstünde de sadece zıbın var şu an
O sivi akmasi 1 ay sonra olablr demstiYok bizde bağlamadı birde sıvı akacak korkma dedi oda olmadı
Kısın da dusa devam edeck msnz? Usumez mi? Szn bebgnz de sicrayarak uyaniyor muydu?Canım benimki de bensiz asla uyumuyordu. Başardığımda gözlerime inanamamıştım. Aynen şöyle yaptım; en son gündüz uykusundan sonra en az 2 2 buçuk saat uyumamasını sağlıyorum. Saat 19.30 20.00 gibi uyku müziği belirledim sakin klasik bi müzik onu açıp duşa sokuyorum. O müzik tüm gece çalıyor. Duştan sonra ışığı kısıyorum ve masaj yapıyorum burnunu açıyorum gaz damlasını veriyorum. Tulumunu giydirip ışığı tamamen kapatıyorum. Sonra memeyi bırakana kadar emziriyorum. Uyuyup memeyi bıraktığında yavaşça yatağına koyuyorum. Uyanırsa alıp pışpışlayıp tekrar yatağa koyuyorum artık uykuya dalana kadar. İlk günler bu pışpışlamaların çok uzun sürüyordu ama artık baya kısaldı. Bazen hemen koyduğum gibi uyuyo. Bu rutini hiç bozmamak lazımmış haberin olsun. Şuan çok rahat ediyorum. İlk günler zor ama sabırlı olursan sen de başarırsın
9 saat uykuyu sordun muKızlar aşılarımızı olduk 3 tane bugün. Verem aşısı için haftaya tekrar gideceğiz. Birileri sormuştu rotavirüs aşısı ile ilgili bilgi vereyim doktorumuz rotarix yapalım dedi 2 doz olan yani. Bugün ilk dozunu olduk. Sanırım @Lebung ya daBal0ncuk sormuştu hangisini öneriyor doktorun bizimle paylaşır mısın diye Eğer başka biriyse de görür umarım mesajımı.
Ücret olarak da 380 lira ödedik aşı için bilginiz olsun. Diğer dozu 4.ayda olacak sanırım.
Kışın da oda sıcaklığını ayarlayarak devam etcem. Kollarını sallayarak sıçrayıp kendini uyandırıyordu ilk zamanlar. Herkes kundak yap dedi ama evim o kadar sıcaktı ki kıyamadım kumdaklamaya o zamanlar sadece atletle yatırıyordumKısın da dusa devam edeck msnz? Usumez mi? Szn bebgnz de sicrayarak uyaniyor muydu?
Gül suyu yok malesef canım ya takipteyim ben de artmadı daha fazla ama düşmüyor daCnm evde gul suyu varsa gul suyu sur vucuduna gercekten cok etkili bbmkide 37.4kadar cikti bi komsu soyledi hmn uyguladm hemen dusurdu atesi sonrada calpol verdm daha ii geldi cnm yukselmedi hmn dustu
Evet sordum canım 5-6 saate kadar olabilir ama 9 saat fazla uzun dedi o da9 saat uykuyu sordun mu
Bizimkinin rekoru 7 saat . 7 saat uyandirmayayim bence uyusunGül suyu yok malesef canım ya takipteyim ben de artmadı daha fazla ama düşmüyor da
Evet sordum canım 5-6 saate kadar olabilir ama 9 saat fazla uzun dedi o daEn geç 6 saatte uyandırıp emziricem
Bizimki üç gecedir 9 saate çıkardı gündüz hiç uyumadigi için bayılıyor geceleriBizimkinin rekoru 7 saat . 7 saat uyandirmayayim bence uyusun
Bir saatte bir ateş ölçmüştüm ben. Bizim de akşam vakti ateşi yükseltmişti. Bir de sabahında saat 6-7 gibi yükselmişti.Kızlar ateşi düştü oğlumun. Gece kaç saatte bir kalkıp kontrol etmem gerekir iki saat iyi mi bir anda artabilir mi düştükten sonra?
Teşekkür ederim canim cok iyiyim sen nasilsin
İyiym cnm gaz sancıları ile boğuşmaTeşekkür ederim canim cok iyiyim sen nasilsin
AminDarısı başıma
Ya beraber başlamayı çok isterimBen yapcam ama daha başlamadım canım. Kitabı okudum o zaman hamileydim 1 gecede bitirmiştim ama şimdi malum başımda minik canavırım varken bi kaç gün sürer.6 aydan sonra geç evre diye geçiyor. O zamana kadar başlasak iyi olur istersen beraber başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?