Teşekkür ederimmm gözünüz aydınAminiki gündür kendisi kaka yapiyor seninle de paylaşmak istedim yaş ceviz almıştım ara öğünlerde yiyorum belki o etkili olmuştur. Çünkü ailecek bağırsaklarımız hareketlendi
Ya beraber başlamayı çok isterimama bende fırsat bulup kitabı okuyamadım. Bu ay bitirebilirsem ekimde anca başlarım iletişime. Normal hazır bez kullansak etkili olmaz mi yıkanabilir bez mi olması gerekiyor ?
Gerçekten kimyon cayi cok ise yariyo sende ic canm bn evde kendim yapiyorum drumla hemsireme sordum icebilirsin demislerdiBol gazlı bol ağlamalı bir gecenin sabahından günaydın artık kollarım bacaklarım tutmuyor ama çok şükür şuan gazı yok kendi kendine gülücükler saçıyor aklınızda bulunsun gece o kadar gaz damlaları ağrı kesici falan hiçbiri işe yaramadı ama kimyon çayı yaptım verdim 10 dk sonra uyudu mışıl mışıl bundan sonra ilk önce kimyon çayı veririm artık yavrum bir daha o kadar bağırmasın
Ben 2-3 sene ara vermeyi düşünüyorum canımGüzel anneler işe başlıyor musunuz neye karar verdiniz? Ben sözleşmeli öğretmenim karar veremedim adaylık sürem uzayacak ama uykusuzluk da çok zor
Selam canım ne çok oldu yazışmayalı ama eskilerden birilerini görmek çok güzel:) bebislerimiz yanımızda çok şükür rabbim hiç birimizi yokluklariyla sınamasınSelam canım maşallah bebişine seni görünce yazayım hemen dedim :)
bizimki de agulamaya başladı :) 6400 çıktı en son doktor mama vermeyin hiç dedi arada bir veriyoduk zaten sütüm pek olmadığından ama yeterli sütün falan dedi.
İlk 3 4 ay patron bebişler. Ondan sonra artık yavaştan eğitimler başlayacak inşallah
Göz muayenesi daha olmadık canım 3.ayda olacağız ama bizdede biraz kayma var sanki bilemedim çok zor oluyor mu damla falan damlatılarak yapılıyor sanırım bilmediğimden soruyorumMerhaba canim bizimde artık bazı şeyler rutine bindi bugün 2 .ay aşımızı olduk baya ağladı biz bile dayanamıyoruz küçük bebekler nasıl dayansın suanda coo huzursuz hayirlisi ile bu geceyi atlatsaydik dün göz muayenemiz vardı sol gözünde az tıkanıklık var masaj ya dedi masalalh senin bebiş baya kilo almış benimki 5100 gr biraz üzüldüm bu ay sadece 600 gr almış
Canım kaka olayı aynı benim oğlanda da. Dün doktora sordum ben çok sık olmadığı sürece yeşil kaka sorun değil dedi çok emmekten olur dedi. Çok emmiyor aslında dedim sütün tazyikli ise o da yapar dedi bilgin olsunİyi akşamlar güzel anneler uzun süredir giremiyorum yoğunluktan. Umarım herkes iyidirBenim bebişim çok kaka yapıyor günde 6-7 kere yapıyor en az sizinkiler nasıl. Sarı pütürlü bazen yeşil. Sadece anne sütü veriyorum. Bu arada tazyik olayı devam hatta biraz önce yine boğulma tehlikesi atlattık sadece bebişim toparlamaya alıştı kendini en azından çok ciddi bir durum yok ama yinede korkulu rüyam. Gece uykularimiz 5-6 saate çıktı deliksiz. Böylelikle benim memelerde süt birikiyor iki saatte bir kalkıp sağıyorum artık. Bazen stok yapıyorum buzluğa bazende döküyorum uykum oluyor uğraşamıyorum.
Bide kızlar en mühim soru benim bebiş aguluyor gülüyor çok güzel ama bazen emziği sinirli sinirli emerek dalıp gidiyor bir yere. Ne beni duyuyor nede görüyor. Çok korkuyorum normal mi diye internette aratınca epilepsi diyor Allah korusun fikri olan var mı
Aa öyle mi duyduğum iyi oldu canım biz kaka örneği verdik onun için hiç bişey çıkmadı doktorda bişey demedi. İçim rahatladı valla çok sağolCanım kaka olayı aynı benim oğlanda da. Dün doktora sordum ben çok sık olmadığı sürece yeşil kaka sorun değil dedi çok emmekten olur dedi. Çok emmiyor aslında dedim sütün tazyikli ise o da yapar dedi bilgin olsun
Evet canım çok işe yaradı çabucak kesildi gaz sancısı ama bugün doktor randevumuz vardı durumu anlattım kimyon çayı ve rezeneyi sordum erkek çocuklarına kullanılmasını önermiyoruz çünkü onlar dişilik hormonunu artırıyor çocuğun hormon dengesini bozmayın dedi benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu yavrum gaz sancısı çekmeyecek diye sevinmiştimGerçekten kimyon cayi cok ise yariyo sende ic canm bn evde kendim yapiyorum drumla hemsireme sordum icebilirsin demislerdi
Yooo normal bez de olur… ben normal bezlerin içeriği kötü diye kıyanabilir bez almıştım. O zaman ekimde başlayalımAminiki gündür kendisi kaka yapiyor seninle de paylaşmak istedim yaş ceviz almıştım ara öğünlerde yiyorum belki o etkili olmuştur. Çünkü ailecek bağırsaklarımız hareketlendi
Ya beraber başlamayı çok isterimama bende fırsat bulup kitabı okuyamadım. Bu ay bitirebilirsem ekimde anca başlarım iletişime. Normal hazır bez kullansak etkili olmaz mi yıkanabilir bez mi olması gerekiyor ?
Damlayı kullanmadım canım biraz daha dursun diye düşündüm kilosu bir ayda 600 gr çok az sukur sağlıklı olsunlardaSelam canım ne çok oldu yazışmayalı ama eskilerden birilerini görmek çok güzel:) bebislerimiz yanımızda çok şükür rabbim hiç birimizi yokluklariyla sınamasın
Göz muayenesi daha olmadık canım 3.ayda olacağız ama bizdede biraz kayma var sanki bilemedim çok zor oluyor mu damla falan damlatılarak yapılıyor sanırım bilmediğimden soruyorumbence bebişin kilosu gayet iyi canım hiç takma kafana maşallah
Benm kızım pazar gnü 2 aylık oluyoeGüzel anneler işe başlıyor musunuz neye karar verdiniz? Ben sözleşmeli öğretmenim karar veremedim adaylık sürem uzayacak ama uykusuzluk da çok zor
Ekimin 21 de benimde iznim bitiyor ama 62 gun yıllık izinim var onu kullanacağım o şekilde ocak olur bir ayda rapor alabilirsem insallah şubatta başlarım 6 7 aylık oluyor ek gıdaya geçer inşallahGüzel anneler işe başlıyor musunuz neye karar verdiniz? Ben sözleşmeli öğretmenim karar veremedim adaylık sürem uzayacak ama uykusuzluk da çok zor
Bizim de öyle.Akşam 9 gibi yatar sabah da 7 8 gibi uyanır.Sonra akşama kadar yarım saatlik uykular o da en fazla üç defa.Çok nadir bazen gündüz uzun uyur ve bu durum beni de geriyor.Çok zor derin uykuya dalıyor.İnşallah sonradan düzelen bir şeydir.Merhaba kızlar size bir sorum olacak bebeğim uykuya dalamıyor sabah 11 de uyanıp akşam 11 kadar sadece aralarda 30 ile 44 dakika uyuyor sizce bir sorunmu var derin uykuya dalamıyor aynı sorunu yaşayan varmi??
Sizin akşam gene 9 da yatıyormuş bizimkisi 12 de yatiyor sabah 10 kadar Sonra hiç düzgün uykusu yok normal mi ben bu merak ediyorumBizim de öyle.Akşam 9 gibi yatar sabah da 7 8 gibi uyanır.Sonra akşama kadar yarım saatlik uykular o da en fazla üç defa.Çok nadir bazen gündüz uzun uyur ve bu durum beni de geriyor.Çok zor derin uykuya dalıyor.İnşallah sonradan düzelen bir şeydir.
Çözüm,bilgi bulursanız lütfen banada yazın. Sanırım bir çok bebekte var bu sorun. Uyumayı bilmedikleri için oluyor.Merhaba kızlar size bir sorum olacak bebeğim uykuya dalamıyor sabah 11 de uyanıp akşam 11 kadar sadece aralarda 30 ile 44 dakika uyuyor sizce bir sorunmu var derin uykuya dalamıyor aynı sorunu yaşayan varmi??
Benimki de sabah 8de uyanıyor gece 11e kadar öyle uyumuyor hep kısa kısa uykular. Bı gece düzgün uyuyordu onu da doktor uyumasin uyandır dediSizin akşam gene 9 da yatıyormuş bizimkisi 12 de yatiyor sabah 10 kadar Sonra hiç düzgün uykusu yok normal mi ben bu merak ediyorum
Ben hemen başlayacağım iznim biter bitmez. Başlamak zorundayımGüzel anneler işe başlıyor musunuz neye karar verdiniz? Ben sözleşmeli öğretmenim karar veremedim adaylık sürem uzayacak ama uykusuzluk da çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?