2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Olsun tatlım sen elinden geleni yaptın. Annelik sadece emzirmek değil inan.

Bana ebe ateşi olursa ver demisti ki bence de mantıklı olan bu . Çünkü ateşi çıkmazsa boşu boşuna karaciğerine yük daha çok küçükler.

3 aşı cnm.. Biri bacaktan diğerleri koldanmış..
Cnm calpol ateş çıkarsa yada çıkacak gibitse verilir die biliorm.. Ağır bir ilaçmş hatta ikincisi 4 yada 6 saat snra anca veriliyormuş ama yinede kesin konuşamam..
Rota virüs aşısı için ya aynı gün yapılırmış 2. Ay aşılarıyla yada arada 28 gnmü ne beklemek lazmdiye okumuştm
Olsun tatlım sen elinden geleni yaptın. Annelik sadece emzirmek değil inan.
Evet cnm vicdanen rahatım..
Boş konuşanlarada hiç kulak asmıorum..
Sonuçta yan gelip yatmıorm..
İlahi güçlerim yok..
Elimden geleni yaptm

Rotavirus aşısı veremden bir ay sonra oluyormuş iki canlı asi aynı ay içinde yapılmazmış
Birde hemen surup vermeyin herkeste ateş olcak diye birşey yok şükür bugüne kadar hiç ateslenmedik

3 asi yapıldı bize iki tanesi bacaktan verem de sol koldan oldu banada asi yaptılar tetonuzun 3 dozu bizde yapmadı ateş sürekli takip ettik bence hiç bebeğe ilaç verme olursa verirsin benim Bebeğim huzursuz oldu sürekli uykuda filan inledi keşke @1992sevdanin yaptigi gibi gun aralikli yaptirsaydim bundan sonra bukadar ağır asi yokmuş

Son düzenleme:

Rotavirus aşısı veremden bir ay sonra oluyormuş iki canlı asi aynı ay içinde yapılmazmış
Birde hemen surup vermeyin herkeste ateş olcak diye birşey yok şükür bugüne kadar hiç ateslenmedik

Doktora danışmadan vermem zaten kızlar yarın o ver derse veririm ateş durumuna göre

Canım yarın hastanede 2.ay kontrolümüz var gitmisken aşıları da yaptırıyoruz bı daha sağlık ocağına gitmekle ugrasmayalim diye o yüzden aynı gün yaptiricam ben de mecbur hepsini

Seni bende anladım canım 2bucuk yaşını geçti benimki de ama hâlâ bezli bu sabah 8:45 sularında küçüğün 2. Büyüğün 3. Bezini değiştiriyordum.
Offf allah yardımcımız olsun gercekten sana muhtaç 2 çocuk cok zor ilerde faydasını görürüz inşallah
Canım bana doktorların söylediği aşı dan sonra en son ihtimal carpol verin seklinde idi. Vucudun bakteri ile savaşması gerekiyormuş ateşi çıkarsa eklem yerlerine ılık bez koyun, duş aldirin falan dedi en son geçmezse bir çay kaşığı carpol. Benim kız gece ateşledi 37 lere çıktı üstünü soydum bez koydum sabah 5 gibi düştü. O gece biraz zor geçti saat başı kontrol ettim.
Rota aşısı için 3. ay da gel dediler.

Bize de öyle der büyük ihtimalle canim

Kızlar doktorum bana ameliyattan bı hafta sonra kontrole gittiğimde su geçirmez bantımı çıkarmıştı yarama bakmıştı 6 hafta sonra gel dedi. Yarın kontrole gideceğim sanırım rahim ne durumda onu kontrol edecek değil mi? Bu kontrole gidenlere bir sorum olacak ultrasonla karından mi bakıyor yoksa alttan muayene edecek mi ona göre hazırlıklı gideyim

Ben bu defa gitmedim ama karından ultrasonla bakıyor. Rahmin durumuna ve korunma yöntemlerini konuşuyor

Canım aynı hastanede ümit hanıma gidiyorum bana alttan muayene yaptı bilgin olsun.

Bize aşı yapan ebe sol kolda kabuk bağlayacak aşı yapılan yer sakın kendiniz koparmayın dedi fakat kabuk bağlamadi sizin bağladı mi?

Darısı başıma

Ultrasonla baktı bana bugün

Alttan ultrasonla mi baktı canım yoksa spekulum ile muayene mi etti? Örnek falan mı aldı?
Spekulum ile baktı ultrason yoktu sanırım ya çubuk gibi bisey soktü ekranda gösterdi falan. Dikişleri inceledi, korunma vb konularla ilgili bilgi verdi, genel kan vitamin değerleri için kan testi, smear testi için örnek aldı canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…