• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar oğlumun ateşi 37 oldu. Calpol var ama hemen vermek istemiyorum. Neler yapabilirim düşürmek için bilenler yazabilir mi?

Duşa sokmamak mi gerekiyor yoksa o verem aşısından sonra mı?

Kızlar oğlumun ateşi 37 oldu. Calpol var ama hemen vermek istemiyorum. Neler yapabilirim düşürmek için bilenler yazabilir mi?

Duşa sokmamak mi gerekiyor yoksa o verem aşısından sonra mı?
Cnm ılık suyla pansuman yapar gibi yap
Kuzenim bebeğine öyle yapardı
Herkes soğuk der ama bence soğuk yanlş bizim aile hep ılık suyla yapar
Bol bol emzir bide.. Sıvı alsn vücudu

Cnm ılık suyla pansuman yapar gibi yap
Kuzenim bebeğine öyle yapardı
Herkes soğuk der ama bence soğuk yanlş bizim aile hep ılık suyla yapar
Bol bol emzir bide.. Sıvı alsn vücudu
37.3 oldu canım takipteyim artmaya devam ederse ılık duşa sokucam üstünde de sadece zıbın var şu an

37.3 oldu canım takipteyim artmaya devam ederse ılık duşa sokucam üstünde de sadece zıbın var şu an
Cnm evde gul suyu varsa gul suyu sur vucuduna gercekten cok etkili bbmkide 37.4kadar cikti bi komsu soyledi hmn uyguladm hemen dusurdu atesi sonrada calpol verdm daha ii geldi cnm yukselmedi hmn dustu

Canım benimki de bensiz asla uyumuyordu. Başardığımda gözlerime inanamamıştım. Aynen şöyle yaptım; en son gündüz uykusundan sonra en az 2 2 buçuk saat uyumamasını sağlıyorum. Saat 19.30 20.00 gibi uyku müziği belirledim sakin klasik bi müzik onu açıp duşa sokuyorum. O müzik tüm gece çalıyor. Duştan sonra ışığı kısıyorum ve masaj yapıyorum burnunu açıyorum gaz damlasını veriyorum. Tulumunu giydirip ışığı tamamen kapatıyorum. Sonra memeyi bırakana kadar emziriyorum. Uyuyup memeyi bıraktığında yavaşça yatağına koyuyorum. Uyanırsa alıp pışpışlayıp tekrar yatağa koyuyorum artık uykuya dalana kadar. İlk günler bu pışpışlamaların çok uzun sürüyordu ama artık baya kısaldı. Bazen hemen koyduğum gibi uyuyo. Bu rutini hiç bozmamak lazımmış haberin olsun. Şuan çok rahat ediyorum. İlk günler zor ama sabırlı olursan sen de başarırsın ☺️ 💪🏻💪🏻💪🏻
Kısın da dusa devam edeck msnz? Usumez mi? Szn bebgnz de sicrayarak uyaniyor muydu?

Kızlar aşılarımızı olduk 3 tane bugün. Verem aşısı için haftaya tekrar gideceğiz. Birileri sormuştu rotavirüs aşısı ile ilgili bilgi vereyim doktorumuz rotarix yapalım dedi 2 doz olan yani. Bugün ilk dozunu olduk. Sanırım @Lebung ya da Bal0ncuk Bal0ncuk sormuştu hangisini öneriyor doktorun bizimle paylaşır mısın diye ☺️ Eğer başka biriyse de görür umarım mesajımı.

Ücret olarak da 380 lira ödedik aşı için bilginiz olsun. Diğer dozu 4.ayda olacak sanırım.
9 saat uykuyu sordun mu 😊

Kısın da dusa devam edeck msnz? Usumez mi? Szn bebgnz de sicrayarak uyaniyor muydu?
Kışın da oda sıcaklığını ayarlayarak devam etcem. Kollarını sallayarak sıçrayıp kendini uyandırıyordu ilk zamanlar. Herkes kundak yap dedi ama evim o kadar sıcaktı ki kıyamadım kumdaklamaya o zamanlar sadece atletle yatırıyordum

Cnm evde gul suyu varsa gul suyu sur vucuduna gercekten cok etkili bbmkide 37.4kadar cikti bi komsu soyledi hmn uyguladm hemen dusurdu atesi sonrada calpol verdm daha ii geldi cnm yukselmedi hmn dustu
Gül suyu yok malesef canım ya takipteyim ben de artmadı daha fazla ama düşmüyor da
9 saat uykuyu sordun mu 😊
Evet sordum canım 5-6 saate kadar olabilir ama 9 saat fazla uzun dedi o da ☺️ En geç 6 saatte uyandırıp emziricem

Gül suyu yok malesef canım ya takipteyim ben de artmadı daha fazla ama düşmüyor da

Evet sordum canım 5-6 saate kadar olabilir ama 9 saat fazla uzun dedi o da ☺️ En geç 6 saatte uyandırıp emziricem
Bizimkinin rekoru 7 saat . 7 saat uyandirmayayim bence uyusun 😁

Bizimkinin rekoru 7 saat . 7 saat uyandirmayayim bence uyusun 😁
Bizimki üç gecedir 9 saate çıkardı gündüz hiç uyumadigi için bayılıyor geceleri 😄 Ama dün gece uyandırıp emzirdim arada bundan sonra da uyanmazsa 6 saatten sonra uyandiricam bakalim

Kızlar ateşi düştü oğlumun. Gece kaç saatte bir kalkıp kontrol etmem gerekir iki saat iyi mi bir anda artabilir mi düştükten sonra?

Kızlar ateşi düştü oğlumun. Gece kaç saatte bir kalkıp kontrol etmem gerekir iki saat iyi mi bir anda artabilir mi düştükten sonra?
Bir saatte bir ateş ölçmüştüm ben. Bizim de akşam vakti ateşi yükseltmişti. Bir de sabahında saat 6-7 gibi yükselmişti.

Bol gazlı bol ağlamalı bir gecenin sabahından günaydın artık kollarım bacaklarım tutmuyor ama çok şükür şuan gazı yok kendi kendine gülücükler saçıyor aklınızda bulunsun gece o kadar gaz damlaları ağrı kesici falan hiçbiri işe yaramadı ama kimyon çayı yaptım verdim 10 dk sonra uyudu mışıl mışıl bundan sonra ilk önce kimyon çayı veririm artık yavrum bir daha o kadar bağırmasın

Darısı başıma 😪
Amin 🙏 iki gündür kendisi kaka yapiyor seninle de paylaşmak istedim yaş ceviz almıştım ara öğünlerde yiyorum belki o etkili olmuştur. Çünkü ailecek bağırsaklarımız hareketlendi 😆
Ben yapcam ama daha başlamadım canım. Kitabı okudum o zaman hamileydim 1 gecede bitirmiştim ama şimdi malum başımda minik canavırım varken bi kaç gün sürer. ☺️ 6 aydan sonra geç evre diye geçiyor. O zamana kadar başlasak iyi olur 😊 istersen beraber başlayalım
Ya beraber başlamayı çok isterim 🥰 ama bende fırsat bulup kitabı okuyamadım. Bu ay bitirebilirsem ekimde anca başlarım iletişime. Normal hazır bez kullansak etkili olmaz mi yıkanabilir bez mi olması gerekiyor ?

Kızlar benim minik bugece 10 saat uyudu en son normalde yediğinden daha az yemişti bugünlerde zaten zorla yediriyorum acıkıyor ama mamayı verince ağlıyo baya bi aldırmaya uğraşıyorum ondan sonra yiyor rutin öğünlerde azaldı çok üzülüyorum yeni kontrolden geldik herşey normalde sürekli hastahane yoluda tutmak istemiyorum ama böyle giderse gidicem en son kilomuz güzeldi inşallah eksilmez yada aç kalmıyodur bebeğim☹️

Back