Aynı sorun bizde de var.Gece uykusu normal ama gündüz uykusu çok dengesiz.Bir bakmışım gündüz 2 saat aralıksız uyuyor bir bakmışım 20 dk lık kesik kesik uykular.Düzene bindiremedim.Selam anneler. Bi sorum olcak. gece uykusunu rutine bağladık ama gündüz uykuları çok düzensiz. Siz hangi saatlerde kaç saat uyutuyorsunuz
Tekrar kan testi ver cnm ins guzel haberler alirsin rabbim herkesin kucagini doldursun evlat kokusu evlat sevgisi bir baskaymis duzenli artarsa gebelik vardirArkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim ben ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum 10. Gün test yaptım pozitif çıktı 11. Günü tekrarladım testi o da pozitif çıktı kan verdim 18.60 hamilesin dediler ama ben sevinemedim doktor kritik bekle dedi bugün 12. Gün sabah yine idrar testi yaptım yine pozitif böyle bi durum yaşayan var mı etkisi geçmiş midir iğnenin zaman geçmiyor bari konuşalım şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim
Nasıl yapcaz bilemedim valla bizimki de öyle ve hep farklı saatlerde uyuyo bide. Belki de bu zamanda anca bu kadar düzene giriyor uykularAynı sorun bizde de var.Gece uykusu normal ama gündüz uykusu çok dengesiz.Bir bakmışım gündüz 2 saat aralıksız uyuyor bir bakmışım 20 dk lık kesik kesik uykular.Düzene bindiremedim.
Koyulaşma var mı ikinci çizgide canım? Çatlatma iğnesini bilmiyorum ama kimyasal gebelik geçirdiğimde doktor koyulaşma olması gerekirdi testlerde demişti. inşallah hamilesindirArkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim ben ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum 10. Gün test yaptım pozitif çıktı 11. Günü tekrarladım testi o da pozitif çıktı kan verdim 18.60 hamilesin dediler ama ben sevinemedim doktor kritik bekle dedi bugün 12. Gün sabah yine idrar testi yaptım yine pozitif böyle bi durum yaşayan var mı etkisi geçmiş midir iğnenin zaman geçmiyor bari konuşalım şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim
Dido kız tuvalet iletişimi deneyebildin mi?Nasıl yapcaz bilemedim valla bizimki de öyle ve hep farklı saatlerde uyuyo bide. Belki de bu zamanda anca bu kadar düzene giriyor uykulargündüz uyku düzenini başarabilen var mı onu merak etmiştim
Tuvalet iletişimi yapan varsa bilgilendirsin bizi. Ben de istiyorum bununla ilgili kitap aldim ama daha okuyamadım. Geç kalmam inşallah belirli bi dönem var mı acaba?Dido kız tuvalet iletişimi deneyebildin mi?
Benim kızım da geceleri çok uzun uyuyor,doktor kilo alması iyi diye uyandırmana gerek yok dedi. Bazen bir iki mıkırdanıyor,o zaman emziriyorum bir 10 dakika,derin uyuyorsa benimkide emmiyor. Gündüz uykuları çok kötü olduğu için gece bayılıyor diye düşünüyorum ben.Kızlar günaydın maşallah diyerek başlıyım ama bı yerden sonra insan bı sorun mu var acaba diye düşünüyor oh güzel uyudu demek yerine. Geçenlerde de söylemiştim geceleri uzun uyuyor emmek için uyanmiyor diye. Kesintisiz 6 saat uyuyordu. Ama dün gece 11de uyudu şu an saat 8 hala uyanmadı şimdi yanıma aldım emziriyim bari öyle devam etsin uykuya diye memeyi de istemedi normalde uykusunda olsa da emerdi. Uyandiricam şimdi 9 saat olmuş resmenBir sorun olabilir mi ya 2 aylık bebeğin 9 saat uyuması normal mi? Perşembe doktor kontrolünde soracağım tabi ki ama size de sormak istedim.
Bebeği uyumayanlar ne güzel işte uyuyor diye düşünebilir ama bu kadarı da fazla geliyor bana bı sorun mu var diye düşünüp duruyorum
Anladım canım güzel bir oyuncak banada sesi çok yetersiz geldi dikkatini çekmeyeceğini düşündüm başka bir yerden bakılabilir çok teşekkürler ❤M Mincir38 Çıngıraklı bilekliği ve çorabı denedim canım. Bizim ev cadde üstü pencere açıkken dışarıdan çok ses geliyor o yüzden cidden çıngırağın sesi pek bir yetersiz kaldı. Ben de çorabı parmağıma geçirip kukla gibi konuşturdum bebeğim çok sevdi. Yani bunu almaktansa parmak kukla almak daha mantıklı
Bilmiyorum da ben tuvalet eğitimini bile vaktinde verebileceğimi düşünmüyorum artık. Hayaller hayatlar oldumTuvalet iletişimi yapan varsa bilgilendirsin bizi. Ben de istiyorum bununla ilgili kitap aldim ama daha okuyamadım. Geç kalmam inşallah belirli bi dönem var mı acaba?
Gunu kurtaralım yeter diyorsunBilmiyorum da ben tuvalet eğitimini bile vaktinde verebileceğimi düşünmüyorum artık. Hayaller hayatlar oldum
Tuvalete gidebildiğim gün ellerimi açıp şükrediyorumGunu kurtaralım yeter diyorsun
Bilinen bir nedeni yok maalesefBenim ki de yapmıyor. Bu hafta her gün zeytinyağı içirmeye başladım çay kaşığı kadar aile hekimi söyledi. Bakalım işe yarayacak mı? Geçmezse Çocuk doktoruna goturucem 1 hafta sonra.
Sizin bebek neden yapmıyor kakası nasıl?
Bana da doktorum zeytinyağı ver dedi ama bizimki öğürüyor veremiyorumBenim ki de yapmıyor. Bu hafta her gün zeytinyağı içirmeye başladım çay kaşığı kadar aile hekimi söyledi. Bakalım işe yarayacak mı? Geçmezse Çocuk doktoruna goturucem 1 hafta sonra.
Sizin bebek neden yapmıyor kakası nasıl?
Denedim hiç bir şekilde tepki vermiyorKulak çöpü işe uyarmayı denedin mi canım.
Nasıl bir eğitim verdiniz acaba. Bende vermek istiyorum. Çünkü benim de bebeğim uykuya dalamıyor, sürekli sıçrayarak uyanıyor, kucak istiyor ve ağlıyor.Uyku düzeninden önce gündüzleri sürekli ağlıyordu hep kucağımda uyumak istiyordu gece de hep ağlıyordu ve huzursuzdu mecburen geçtim gibi oldu. Şimdi mutlu çok şükür ama ben endişeliyim bu sefer de acaba acıkıyor mu uyurken diye içim içimi yiyo
Gazlıyız teyzesi..Kizceler gunaydn nasilsiniz dicem ama demeye korkuyom kim bnm gibi erkenci
6 saati yaşadım yaşıyorum ama 9 saat bilemedim.. Zaten uyandırmak istesemde uyanmıor asla.. Uyansada geri uyuyıe..Kızlar günaydın maşallah diyerek başlıyım ama bı yerden sonra insan bı sorun mu var acaba diye düşünüyor oh güzel uyudu demek yerine. Geçenlerde de söylemiştim geceleri uzun uyuyor emmek için uyanmiyor diye. Kesintisiz 6 saat uyuyordu. Ama dün gece 11de uyudu şu an saat 8 hala uyanmadı şimdi yanıma aldım emziriyim bari öyle devam etsin uykuya diye memeyi de istemedi normalde uykusunda olsa da emerdi. Uyandiricam şimdi 9 saat olmuş resmenBir sorun olabilir mi ya 2 aylık bebeğin 9 saat uyuması normal mi? Perşembe doktor kontrolünde soracağım tabi ki ama size de sormak istedim.
Bebeği uyumayanlar ne güzel işte uyuyor diye düşünebilir ama bu kadarı da fazla geliyor bana bı sorun mu var diye düşünüp duruyorum
Arkadaslar merhaba, pek yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi, bende mayis annesiyim. 5 hafta erken dogdu bebegim. Simdi 3.5 aylik cok şükürSüt desen var...
Göğüs ucu desen var...
Bir bebe neden memeyi almaz vallahi çıldıracam
Yok yanlş anlamam cnm cok saol düşünüp yazdığın için.. Aksine cok incesinArkadaslar merhaba, pek yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi, bende mayis annesiyim. 5 hafta erken dogdu bebegim. Simdi 3.5 aylik cok şükürSizin yazdiginizi gorunce aklima geldi. Akıl vermek gibi algilanmak istemem, düşünmüş olabilirsiniz ama acaba kullandiginiz bir seyin kokusu rahatsiz ediyor olabilir mi bebisi? Oyle sampuanini filan değiştirince meme reddi yasayan anneler var cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?