2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam anneler. Bi sorum olcak. gece uykusunu rutine bağladık ama gündüz uykuları çok düzensiz. Siz hangi saatlerde kaç saat uyutuyorsunuz
Aynı sorun bizde de var.Gece uykusu normal ama gündüz uykusu çok dengesiz.Bir bakmışım gündüz 2 saat aralıksız uyuyor bir bakmışım 20 dk lık kesik kesik uykular.Düzene bindiremedim.

Tekrar kan testi ver cnm ins guzel haberler alirsin rabbim herkesin kucagini doldursun evlat kokusu evlat sevgisi bir baskaymis duzenli artarsa gebelik vardir

Aynı sorun bizde de var.Gece uykusu normal ama gündüz uykusu çok dengesiz.Bir bakmışım gündüz 2 saat aralıksız uyuyor bir bakmışım 20 dk lık kesik kesik uykular.Düzene bindiremedim.
Nasıl yapcaz bilemedim valla bizimki de öyle ve hep farklı saatlerde uyuyo bide. Belki de bu zamanda anca bu kadar düzene giriyor uykular gündüz uyku düzenini başarabilen var mı onu merak etmiştim

Koyulaşma var mı ikinci çizgide canım? Çatlatma iğnesini bilmiyorum ama kimyasal gebelik geçirdiğimde doktor koyulaşma olması gerekirdi testlerde demişti. inşallah hamilesindir

Nasıl yapcaz bilemedim valla bizimki de öyle ve hep farklı saatlerde uyuyo bide. Belki de bu zamanda anca bu kadar düzene giriyor uykular gündüz uyku düzenini başarabilen var mı onu merak etmiştim
Dido kız tuvalet iletişimi deneyebildin mi?

Benim kızım da geceleri çok uzun uyuyor,doktor kilo alması iyi diye uyandırmana gerek yok dedi. Bazen bir iki mıkırdanıyor,o zaman emziriyorum bir 10 dakika,derin uyuyorsa benimkide emmiyor. Gündüz uykuları çok kötü olduğu için gece bayılıyor diye düşünüyorum ben.

Anladım canım güzel bir oyuncak banada sesi çok yetersiz geldi dikkatini çekmeyeceğini düşündüm başka bir yerden bakılabilir çok teşekkürler ❤

Tuvalet iletişimi yapan varsa bilgilendirsin bizi. Ben de istiyorum bununla ilgili kitap aldim ama daha okuyamadım. Geç kalmam inşallah belirli bi dönem var mı acaba?
Bilmiyorum da ben tuvalet eğitimini bile vaktinde verebileceğimi düşünmüyorum artık. Hayaller hayatlar oldum

Bilinen bir nedeni yok maalesef

Bana da doktorum zeytinyağı ver dedi ama bizimki öğürüyor veremiyorum

Nasıl bir eğitim verdiniz acaba. Bende vermek istiyorum. Çünkü benim de bebeğim uykuya dalamıyor, sürekli sıçrayarak uyanıyor, kucak istiyor ve ağlıyor.

Kizceler gunaydn nasilsiniz dicem ama demeye korkuyom kim bnm gibi erkenci
Gazlıyız teyzesi..
Sen nasılsn nasıl gidior..

6 saati yaşadım yaşıyorum ama 9 saat bilemedim.. Zaten uyandırmak istesemde uyanmıor asla.. Uyansada geri uyuyıe..
Kilosu felan yerinde bide zaten hala yılmadan meme savaşı vermeme rapmen almıor.. mecburen mama veriorm o yüzden doktor sorun yok demişti

Süt desen var...
Göğüs ucu desen var...
Bir bebe neden memeyi almaz vallahi çıldıracam

Süt desen var...
Göğüs ucu desen var...
Bir bebe neden memeyi almaz vallahi çıldıracam
Arkadaslar merhaba, pek yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi, bende mayis annesiyim. 5 hafta erken dogdu bebegim. Simdi 3.5 aylik cok şükür Sizin yazdiginizi gorunce aklima geldi. Akıl vermek gibi algilanmak istemem, düşünmüş olabilirsiniz ama acaba kullandiginiz bir seyin kokusu rahatsiz ediyor olabilir mi bebisi? Oyle sampuanini filan değiştirince meme reddi yasayan anneler var cunku.

Yok yanlş anlamam cnm cok saol düşünüp yazdığın için.. Aksine cok incesin
Her yolu denedim yok olmuyır..
Hastanenin ilk gününden beri tutmadı..
Daha sonra 2 kere zorla tutae gibi olduk sevndk ama geri braktı.. 60 gün olmak üzere..
Hergün yılmadan usanmadan direnmeye tutturmaya çalışıyorum pes etmiyorum
Ama olmuyor istemior
Makinayla sağıp verince löp löp içiyor anne sütünü.. Ama emmediği içinde sütüm azaldı.. Mecburen mama veriorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…