Tamam canım bakayim . Gerçi var galiba o tarz kartlar evde bir bakayım da ona göre alayımCnm trendyolda acayip indirimler oluyot
Biz paket halinde aldk
İlk 50 sözcük
İlk 50 hayvan
İlk 50 meyve vs gibi
50tlye aldkk kargo bedava
Onlar için erkrn 1 yaşndan snra kullsnılıo ama olsn kalsn dedik
Takip edersen güzel indirim oluo
Oyyy gözün aydn..
İyi gelecektir ssna kuzum
Siz üçlü muhabbet cevirirsiniz kız kızaHe oturup muhabbet ediyorsun yani. Ben de alayım madem bebekler uyanıkken çok sıkılıyoruz onlar da ben debi süre sonra ağlamaya başlıyorlar sıkıntıdan.
Bilekliği de olandan mı aldın canım? Ben de alacaktım da emin olamadım. Güzelse alayımŞu ses çıkaran çorapları cok sevdik..
Ayaklarını oynatmaya başladı.. Ve gülümsemeye.. Kaslar içinde cok iyiymiş
Temin edin kızlar
Aa bileklik olanını bilmiyorm ama şey böyle ucunda ayıcık var içindede sanırım minik toplar var.. Önce bi istemedi.. Baktı ses çıkıyor ayaklar hoppa horon tepmmeye başladı ve artk kendi kendine oynuyor onu giydirinceBilekliği de olandan mı aldın canım? Ben de alacaktım da emin olamadım. Güzelse alayım
Hahah çok iyiymiş yaaAa bileklik olanını bilmiyorm ama şey böyle ucunda ayıcık var içindede sanırım minik toplar var.. Önce bi istemedi.. Baktı ses çıkıyor ayaklar hoppa horon tepmmeye başladı ve artk kendi kendine oynuyor onu giydirince
Eskiden tek bırakınca mızmızlanıordu yemek bile yiyemiodm şimdi giydiriorm hiç beni istemio
Az kaldı hele bi taşınam kapına bırakıp kaçarımHeee maşallah bizimki yarm saaten fazla sürüo anlatıosn konuşuosn diye sanırm
Getir bebeleri ben anlatırım
Aa evet bunlardan işteHahah çok iyiymiş yaaben bundan gördüm hem bileklik hem çorap şeklinde içinde çıngırağı varmış. Bebişin sevdiyse benimki de sever umariim. Bir de tek bırakınca mızmızlanmasın diye oyun halısı aldım canım tepesindeki oyuncaklara bakıyor ben yokken
Getir getir bizim eve bitane az geldiAz kaldı hele bi taşınam kapına bırakıp kaçarım20 yıl sonra nasılsa müge anliya çıkıp ararlar beni
Canım zeytinyağı falan hikaye bizimkindeAyyy evet onlarda cok srvimli..
Ama sanırım erken onlar için
Keşke arada olsa.. Her zaman
Cnm benmki günde en az 1 kere yapıor ama bir ara geceye kdar bekledik yaptı
Yapmasaydı annem zeytinyağı sürecekti.. Kesin çözüm müş.. Nettede baya yazı var bunla ilgili.. Sağlıklkmı hiç bilmiorm.. Kimi sağlıklı diyor kimi hayır dior..
Annem yapacam dediğinde irklip hayır demiştim.. Ama bir araştır istersen..
Bu arada doktorn bize söylediğine göre 1 haftaya kdar yapmaması normalmiş
Cnm kartlarada öyle saatlerce bakmıolar
Hele birincinin ek gıdaya geçtiğini göreydikGetir getir bizim eve bitane az geldi
Seneye ikinciyi yap die baskı var
Cok cocuk olsun diyo anam bsbam kardeşim
Bakarlar seninkilere
Evet canım vardı ama hamilelikle devir ettim ben riskliydi hamileliğim agır kaldırmam vs yasaktı bırakmak durumunda kaldım ondan önceside 2 sene bende pediatride calısmıştım pediatride calısmıs olmak insana cocuk bakmak için büyük sabır ve yetenek veriyor bence sende cıktı aldım yapıştırdım falan deyince tahmin etmiştimaynen . 11 yıldır fizyoterapistim. 8 yıl (aralarda boşluklar oldu) özel eğitimde 3 yıldır da ozel hastanede çalışıyorum. Ama ozel hastanede de en az ozel eğitim kadar bebek ve çocuklarım var Senin klinigin vardı değil mi
Bunu ben e bebekde görmüştüm ama çok ses çıkarmıyor diye almadım çok sessiz alınca memnun kalırsan yazarmisin ??Hahah çok iyiymiş yaaben bundan gördüm hem bileklik hem çorap şeklinde içinde çıngırağı varmış. Bebişin sevdiyse benimki de sever umariim. Bir de tek bırakınca mızmızlanmasın diye oyun halısı aldım canım tepesindeki oyuncaklara bakıyor ben yokken
Tamam canım yazıcamBunu ben e bebekde görmüştüm ama çok ses çıkarmıyor diye almadım çok sessiz alınca memnun kalırsan yazarmisin ??
Benim ki de yapmıyor. Bu hafta her gün zeytinyağı içirmeye başladım çay kaşığı kadar aile hekimi söyledi. Bakalım işe yarayacak mı? Geçmezse Çocuk doktoruna goturucem 1 hafta sonra.Günaydınnn. Kızlar bebeği kaka yapmayan var mı aranızda.
Zaten bizim meslek hamileliği kaldırmıyorEvet canım vardı ama hamilelikle devir ettim ben riskliydi hamileliğim agır kaldırmam vs yasaktı bırakmak durumunda kaldım ondan önceside 2 sene bende pediatride calısmıştım pediatride calısmıs olmak insana cocuk bakmak için büyük sabır ve yetenek veriyor bence sende cıktı aldım yapıştırdım falan deyince tahmin etmiştim
Evet bizim meslek ve hamilelik olmuyor gercekten iyi dayanmıssın sen geneZaten bizim meslek hamileliği kaldırmıyorbenim de ilk hamileliğimde kanamam olmuştu işi bırakmak zorunda kalmıştım. Bu defa iş arkadaslarim yardımcı oldu sagolsunlar da 37 ye kadar dayandım ama bir de İzmirin sıcağı eklenince gerçekten son donem cok zorlandım
aynen . 11 yıldır fizyoterapistim. 8 yıl (aralarda boşluklar oldu) özel eğitimde 3 yıldır da ozel hastanede çalışıyorum. Ama ozel hastanede de en az ozel eğitim kadar bebek ve çocuklarım var Senin klinigin vardı değil mi
Evet canım vardı ama hamilelikle devir ettim ben riskliydi hamileliğim agır kaldırmam vs yasaktı bırakmak durumunda kaldım ondan önceside 2 sene bende pediatride calısmıştım pediatride calısmıs olmak insana cocuk bakmak için büyük sabır ve yetenek veriyor bence sende cıktı aldım yapıştırdım falan deyince tahmin etmiştim
Kulak çöpü işe uyarmayı denedin mi canım.Canım zeytinyağı falan hikaye bizimkindefitil dışında hiç birşeyle yapmıyor. Bugün 7 gün oldu. Daha önce de böyle 6 7 gün sürdü fitille yaptırmıştım
Geleyim canım sende bize hayat enerjisi verirsin birazHoooooooppppp ne cevherler varmş yahu bizim topikteeeee
Hemen hataya taşının bence
Ben size bakarm
Sizde bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?