2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tamam canım bakayim . Gerçi var galiba o tarz kartlar evde bir bakayım da ona göre alayım

Bilekliği de olandan mı aldın canım? Ben de alacaktım da emin olamadım. Güzelse alayım
Aa bileklik olanını bilmiyorm ama şey böyle ucunda ayıcık var içindede sanırım minik toplar var.. Önce bi istemedi.. Baktı ses çıkıyor ayaklar hoppa horon tepmmeye başladı ve artk kendi kendine oynuyor onu giydirince
Eskiden tek bırakınca mızmızlanıordu yemek bile yiyemiodm şimdi giydiriorm hiç beni istemio

Hahah çok iyiymiş yaa ben bundan gördüm hem bileklik hem çorap şeklinde içinde çıngırağı varmış. Bebişin sevdiyse benimki de sever umariim. Bir de tek bırakınca mızmızlanmasın diye oyun halısı aldım canım tepesindeki oyuncaklara bakıyor ben yokken

Eklentiler

• 21631A51-250E-4B9A-B4FD-8B92E48D3D36.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 63
Aa evet bunlardan işte
Hatta bizimkisi şundan

Eklentiler

• images.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 51
Az kaldı hele bi taşınam kapına bırakıp kaçarım 20 yıl sonra nasılsa müge anliya çıkıp ararlar beni
Getir getir bizim eve bitane az geldi
Seneye ikinciyi yap die baskı var
Cok cocuk olsun diyo anam bsbam kardeşim
Bakarlar seninkilere

Canım zeytinyağı falan hikaye bizimkinde fitil dışında hiç birşeyle yapmıyor. Bugün 7 gün oldu. Daha önce de böyle 6 7 gün sürdü fitille yaptırmıştım

Evet canım vardı ama hamilelikle devir ettim ben riskliydi hamileliğim agır kaldırmam vs yasaktı bırakmak durumunda kaldım ondan önceside 2 sene bende pediatride calısmıştım pediatride calısmıs olmak insana cocuk bakmak için büyük sabır ve yetenek veriyor bence sende cıktı aldım yapıştırdım falan deyince tahmin etmiştim

Bunu ben e bebekde görmüştüm ama çok ses çıkarmıyor diye almadım çok sessiz alınca memnun kalırsan yazarmisin ??

Günaydınnn. Kızlar bebeği kaka yapmayan var mı aranızda.
Benim ki de yapmıyor. Bu hafta her gün zeytinyağı içirmeye başladım çay kaşığı kadar aile hekimi söyledi. Bakalım işe yarayacak mı? Geçmezse Çocuk doktoruna goturucem 1 hafta sonra.
Sizin bebek neden yapmıyor kakası nasıl?

Zaten bizim meslek hamileliği kaldırmıyor benim de ilk hamileliğimde kanamam olmuştu işi bırakmak zorunda kalmıştım. Bu defa iş arkadaslarim yardımcı oldu sagolsunlar da 37 ye kadar dayandım ama bir de İzmirin sıcağı eklenince gerçekten son donem cok zorlandım

Evet bizim meslek ve hamilelik olmuyor gercekten iyi dayanmıssın sen gene

Hoooooooppppp ne cevherler varmş yahu bizim topikteeeee
Hemen hataya taşının bence
Ben size bakarm
Sizde bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…