• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hoooooooppppp ne cevherler varmş yahu bizim topikteeeee 🙈🙈
Hemen hataya taşının bence
Ben size bakarm :D
Sizde bana :D
Bizim sınıfın yarısı Antakya liydi. Hatta en yakın arkadaşım Antakya li . 😍Antakya dan gelen kolileri ve tadını iyi bilirim 😋 Olur bana uyar kesin 150 kilo olurum 🤭

Geleyim canım sende bize hayat enerjisi verirsin biraz🤣
Yaaaa cnm benm ♥️♥️
Olmadı ben sana gelirim :D

Bizim sınıfın yarısı Antakya liydi. Hatta en yakın arkadaşım Antakya li . 😍Antakya dan gelen kolileri ve tadını iyi bilirim 😋 Olur bana uyar kesin 150 kilo olurum 🤭
İşte tamda bu yüzdrn kilo veremiorm sanırım :D :D
Şaka şaka.. İnsan antakyalı olunca bıkıor..
Ama gelirsen hem yersn hemde cok eğleniriz 🙈🙈🙈

Kızlar kilo demişken sezeryan olan arkadaşlar göbüsler ne durumda ben doğru düzgün kilo veremedim. Kilo verenler nasıl verdi acaba?
Kilo verenleri hayranlıkla okuorm :(
Asla hiç bir kıyafetm olmuor asla.. :(

Kızlar kilo demişken sezeryan olan arkadaşlar göbüsler ne durumda ben doğru düzgün kilo veremedim. Kilo verenler nasıl verdi acaba?
Aynen toplamda 15 kilo aldim 10 kilosu gitti bir daha gitmiyor hiç kıyafetlerinm olmuyor ise başlayana kadar eski kıyafetlerim olsa

Peluş uyku tulumu çok terletir canım. Ben oğlumda e bebeini almıştımçok güzeldi onun için her sene de yenisini aldım
E bebekte hangi modeli almıştın canım sitesine girip uyku tulumu yazsam bulur muyum 🤔
Canım ben tamany diye bi krem sürüyorum gazlandığı an anında etki ediyor. Bitkisel olması da büyük bir artısı zaten. O kadar güzel kimyon kokuyor ki
İyi geliyorsa ben de alayım canım karnına sürüyorsun değil mi? Eczanelerde bulabilir miyim kremi?

Gerçekten sinirden oturup ağlayacam :(
Aslınsa gün içerisinde ve akşamları gayet iyiyiz.. Sorun yok.. Gecede iyiyiz...
Sabaha karşı 5te kurulmuş saat gibi olanlar oluyor... Sancı asla ne yapsam dinmiyor... 8-9a kdar sürüyor...
Günler geçtikçe düzeleceğine bugn level atladık
Kendini o kdar sıkıyorki nefessiz kalıyor nefesi kesiliyor sonra nefes alacam derken öksürüyor kıpkırmızı oluyor... Cinnet sebebi...

Gerçekten sinirden oturup ağlayacam :(
Sabaha karşı 5te kurulmuş saat gibi olanlar oluyor... Sancı asla ne yapsam dinmiyor... 8-9a kdar sürüyor...
Kendini o kdar sıkıyorki nefessiz kalıyor nefesi kesiliyor sonra nefes alacam derken öksürüyor kıpkırmızı oluyor... Cinnet sebebi...
Canım bizim de aynı günün her saati olabiliyor. Uykuya dalamiyor ikinmaktan kiraz çekirdeği ısıtıp koyunca uykuya daliyor bir tek . Uyanınca da gazlarını yapıp rahatlıyor

Canım bizim de aynı günün her saati olabiliyor. Uykuya dalamiyor ikinmaktan kiraz çekirdeği ısıtıp koyunca uykuya daliyor bir tek . Uyanınca da gazlarını yapıp rahatlıyor
Her yolu deniyorum.. Birtek sabaha karşı atamıor sıkıor kendini o kdar sıkıoki bugn aklımızı aldı

Gerçekten sinirden oturup ağlayacam :KK43:
Canım gaz masajı denedin mi ben daha önce denemiştim ama sanırım beceremedim olmuyo diye düşünmüştüm ama Instagram'da videolar denk geliyodu sürekli onların hepsini birleştirip tekrar denemeye başladım bu hafta ve mükemmel gaz çıkarmaya başladı. Sancı gelip uyanınca gaz masajini yapıyorum bütün gazını çıkarana kadar uğraşıyorum sonra öyle bir rahatliyor ki gülücükler saçıyor hatta bazen masajı yaparken rahatlayıp uyuyakaliyor. Bu hafta hiç sorun yaşamadım bu masaj sayesinde

Canım gaz masajı denedin mi ben daha önce denemiştim ama sanırım beceremedim olmuyo diye düşünmüştüm ama Instagram'da videolar denk geliyodu sürekli onların hepsini birleştirip tekrar denemeye başladım bu hafta ve mükemmel gaz çıkarmaya başladı. Sancı gelip uyanınca gaz masajini yapıyorum bütün gazını çıkarana kadar uğraşıyorum sonra öyle bir rahatliyor ki gülücükler saçıyor hatta bazen masajı yaparken rahatlayıp uyuyakaliyor. Bu hafta hiç sorun yaşamadım bu masaj sayesinde
Denedim cnmm kuzu.. Denedim :(
Gaz çıkarmamızda normal şartlarda sorun yok.. Ama sabaha karşı cıkarmakta sılımto yaşıo.. Mesela uyıyor oluyor çığlıkla uyanıo kendini sıkıor.. Bşraz rahat braktığında msaj yapıoruz olmuyor
Yüz üstğ yatırıoruz olmuyor
Sırtını sıvazlıor olmuyor
Kas kastı kesilior valla anlamadm 😐

Gel kız beklerim😂
Ayyy inşallah bebeler büyüsünde 🧚🏻‍♀️

Cnm trendyolda acayip indirimler oluyot
Biz paket halinde aldk
İlk 50 sözcük
İlk 50 hayvan
İlk 50 meyve vs gibi
50tlye aldkk kargo bedava 🙈🙈🙈
Onlar için erkrn 1 yaşndan snra kullsnılıo ama olsn kalsn dedik
Takip edersen güzel indirim oluo

Oyyy gözün aydn..
İyi gelecektir ssna kuzum
Valla çok iyi geldi gerçekten canım ya en azından dertleşebiliyorum rahat rahat her yaptığıma karışan da yok bide eşim anlasın bakalım nasıl oluyormuş

Kızlar bebeginiz emzirirken ağlıyor mu sinirleniyor mu benim Bebeğim bir haftadır sinirleniyor memeyi alana kadar ağlıyor zar zor aliyor yasayan varmi ?

E bebekte hangi modeli almıştın canım sitesine girip uyku tulumu yazsam bulur muyum 🤔

İyi geliyorsa ben de alayım canım karnına sürüyorsun değil mi? Eczanelerde bulabilir miyim kremi?
Eczanede bulabilir misin bilmiyorum canım ben almanyadan getirip burda satan tanıdıktan aldım. Nette de satıyor o tanıdığım h&s store diye satıcı adı. Bulamazsan linkini atarım. Kremi karnına sürüp yediriyorum anında etki ediyor rahatlatıyor bebişi. Ayak altına da sğrülüyormuş ama ben ona gerek duymadım hiç karnına sürünce hemn rahtlatyr.

Tulumun markasına bakayım sabah inş. Unutursam sen hatrlat bana olur mu?

Denedim cnmm kuzu.. Denedim :KK43:
Gaz çıkarmamızda normal şartlarda sorun yok.. Ama sabaha karşı cıkarmakta sılımto yaşıo.. Mesela uyıyor oluyor çığlıkla uyanıo kendini sıkıor.. Bşraz rahat braktığında msaj yapıoruz olmuyor
Yüz üstğ yatırıoruz olmuyor
Sırtını sıvazlıor olmuyor
Kas kastı kesilior valla anlamadm 😐

Ayyy inşallah bebeler büyüsünde 🧚🏻‍♀️
Canım tamany kreme bi bak öneririm

Kızlar bebeginiz emzirirken ağlıyor mu sinirleniyor mu benim Bebeğim bir haftadır sinirleniyor memeyi alana kadar ağlıyor zar zor aliyor yasayan varmi ?
Geçn haftalarda öyleydik doktorumuz 3. Ayda meme reddi olur sizde erken olmuş demek ki sabret geçer dedi cidden bu hafta geçti şükür

Back