• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben büyük kızıma evde kendim hazırlamıştım. Resimlerin çıktısını alıp kartona yapıştırıp jelatinlemistim. Cok kullanmıştık iyi olmuştu. Ama bu defa ne zaman ne enerji var ben de 🥴 çok iyi yapmışsın. Kesinlikle faydası oluyor
Canım sende fizyoterapisttin, pediatride mi calısıyordun? Bu kadar cıktı alıp falan uğrasmıs oldupunu okyunca merak ettim😂

Kizlar su gaz sorunu nolcak kafayi yicem hergun olmasada arada bi gaz sancisi tutuyo kaka yapyo gaz cikariyo kusuyo ama yine de dr lar gaz var dio gaz ilaclarida kullanyom anlamdim gitti daha az once dr dan geldik

Kızlar havalar bı anda soğudu ya ben gece sıkıntı yaşıyorum Karan üstünde battaniye tutmuyo hiç ittire ittire aciyo hep üstünü üşüyor o yüzden. Zıbın + patikli tulum giydirip üzerine battaniye örtüyorum ama battaniyeyi açınca ayaklari üşüyor sanırım içinde altını değiştirirken farkediyorum.

Şu wellsoft peluş uyku tulumlarından alayım diyorum alan var mı istediğim gibi bı tulum bulamadım alanlar nereden aldı acaba sayfa veya marka adı verebilir misiniz 🥰
Peluş uyku tulumu çok terletir canım. Ben oğlumda e bebeini almıştımçok güzeldi onun için her sene de yenisini aldım

Kizlar su gaz sorunu nolcak kafayi yicem hergun olmasada arada bi gaz sancisi tutuyo kaka yapyo gaz cikariyo kusuyo ama yine de dr lar gaz var dio gaz ilaclarida kullanyom anlamdim gitti daha az once dr dan geldik
Canım ben tamany diye bi krem sürüyorum gazlandığı an anında etki ediyor. Bitkisel olması da büyük bir artısı zaten. O kadar güzel kimyon kokuyor ki

Ben büyük kızıma evde kendim hazırlamıştım. Resimlerin çıktısını alıp kartona yapıştırıp jelatinlemistim. Cok kullanmıştık iyi olmuştu. Ama bu defa ne zaman ne enerji var ben de 🥴 çok iyi yapmışsın. Kesinlikle faydası oluyor
Cnm trendyolda acayip indirimler oluyot
Biz paket halinde aldk
İlk 50 sözcük
İlk 50 hayvan
İlk 50 meyve vs gibi
50tlye aldkk kargo bedava 🙈🙈🙈
Onlar için erkrn 1 yaşndan snra kullsnılıo ama olsn kalsn dedik
Takip edersen güzel indirim oluo

İnşallah canım bugün kendi ailem geldi en azından üstümdeki gerginliği atmama yardımcı olacaklar onlar gidene kadar da oğlum az daha büyür kışın güzel vakit geçiririz oğlumla
Oyyy gözün aydn..
İyi gelecektir ssna kuzum

Aynısı bizdede var..
Kimisinde 3 kimisinde 4 ay sürüomuş
Hiç geçmiecek gibi :(

Yok canım niye yanlış anlayayım doğru söylüyorsun o da benim ruh halimden çok etkileniyor sürekli kucağıma alıp sevmemi bekliyor almazsam huysuzlanıyor çok zor süreçti çok şükür sonunda bitti kafamı toplamam lazım kendi ailem geldi bugün en azından dertleşebilecem ailemle kv varken telefonda bile hal hatır sormaktan öteye geçemiyorduk kv ve ailesi pisletti ailem temizlemeye geldi yazık
Çok sevindim canim. Boşver kirlenen kirlensin nasılsa temizlenir. Sen ailenle güzel vakit gecirip stresini at. Oglunda daha rahat olacak o zaman.

Kızlar ilk zeka kartları aldım minnoşuma 🙈🙈🙈

Sizde aldınızmı? Alan varmı?
Biz cok eğlenmeye başladık.. Bence görsel zeka olarak iyi gelir bebeklere diye düşünüyorum.. Cok bilgim yok ama 🙈🙈🙈
Valla mı kız bakıyorlar mı? Nasıl kullanıyorsun bunları?

Valla mı kız bakıyorlar mı? Nasıl kullanıyorsun bunları?
Ben kullandmda doğrumı bilemedm netten araştırdım, burdada kızlar onayladılar :)
Doğru yoldaym dedm 🙈🙈
Cnm ilk gün acaba bakacakmı ilgisini çekecekmi diye bekledim gösterdm, sağa sola kaydırdım yavaşça, kaydırdığım yere odaklanmasını sağladm..
Daha sonraaları üstündeki figürler neyse onu anlattım, mesela bitanesinde inek vardı🙈 bir nevi sohbet ve dikkat toplama

Ben kullandmda doğrumı bilemedm netten araştırdım, burdada kızlar onayladılar :)
Doğru yoldaym dedm 🙈🙈
Cnm ilk gün acaba bakacakmı ilgisini çekecekmi diye bekledim gösterdm, sağa sola kaydırdım yavaşça, kaydırdığım yere odaklanmasını sağladm..
Daha sonraaları üstündeki figürler neyse onu anlattım, mesela bitanesinde inek vardı🙈 bir nevi sohbet ve dikkat toplama
He oturup muhabbet ediyorsun yani. Ben de alayım madem bebekler uyanıkken çok sıkılıyoruz onlar da ben de 🤣 bi süre sonra ağlamaya başlıyorlar sıkıntıdan.

Kuklaları konusturunca da seviyor genelde bebekler. Azicik daha buyusunler çok eğleneceğiz🥰😍
Ayyy evet onlarda cok srvimli..
Ama sanırım erken onlar için

Kafayi yemek uzereyim arada oluyo ama beni bitiriyo
Keşke arada olsa.. Her zaman :(

Günaydınnn. Kızlar bebeği kaka yapmayan var mı aranızda.
Cnm benmki günde en az 1 kere yapıor ama bir ara geceye kdar bekledik yaptı
Yapmasaydı annem zeytinyağı sürecekti.. Kesin çözüm müş.. Nettede baya yazı var bunla ilgili.. Sağlıklkmı hiç bilmiorm.. Kimi sağlıklı diyor kimi hayır dior..
Annem yapacam dediğinde irklip hayır demiştim.. Ama bir araştır istersen..
Bu arada doktorn bize söylediğine göre 1 haftaya kdar yapmaması normalmiş

Onlara çok kısa süre bakıyorlar dikkatleri çabuk dağılıyor
Cnm kartlarada öyle saatlerce bakmıolar 🙈

Ayyy evet onlarda cok srvimli..
Ama sanırım erken onlar için

Keşke arada olsa.. Her zaman :KK43:

Cnm benmki günde en az 1 kere yapıor ama bir ara geceye kdar bekledik yaptı
Yapmasaydı annem zeytinyağı sürecekti.. Kesin çözüm müş.. Nettede baya yazı var bunla ilgili.. Sağlıklkmı hiç bilmiorm.. Kimi sağlıklı diyor kimi hayır dior..
Annem yapacam dediğinde irklip hayır demiştim.. Ama bir araştır istersen..
Bu arada doktorn bize söylediğine göre 1 haftaya kdar yapmaması normalmiş

Cnm kartlarada öyle saatlerce bakmıolar 🙈
Kız 15 dk yeter oyuncaklara 5 dk bile bakmıyorlar 🤣

Canım sende fizyoterapisttin, pediatride mi calısıyordun? Bu kadar cıktı alıp falan uğrasmıs oldupunu okyunca merak ettim😂
😅 aynen . 11 yıldır fizyoterapistim. 8 yıl (aralarda boşluklar oldu) özel eğitimde 3 yıldır da ozel hastanede çalışıyorum. Ama ozel hastanede de en az ozel eğitim kadar bebek ve çocuklarım var 🥰 Senin klinigin vardı değil mi

Back