Bizim sınıfın yarısı Antakya liydi. Hatta en yakın arkadaşım Antakya li .Hoooooooppppp ne cevherler varmş yahu bizim topikteeeee
Hemen hataya taşının bence
Ben size bakarm
Sizde bana
Yaaaa cnm benmGeleyim canım sende bize hayat enerjisi verirsin biraz
İşte tamda bu yüzdrn kilo veremiorm sanırımBizim sınıfın yarısı Antakya liydi. Hatta en yakın arkadaşım Antakya li .Antakya dan gelen kolileri ve tadını iyi bilirim Olur bana uyar kesin 150 kilo olurum
Kilo verenleri hayranlıkla okuormKızlar kilo demişken sezeryan olan arkadaşlar göbüsler ne durumda ben doğru düzgün kilo veremedim. Kilo verenler nasıl verdi acaba?
Aynen toplamda 15 kilo aldim 10 kilosu gitti bir daha gitmiyor hiç kıyafetlerinm olmuyor ise başlayana kadar eski kıyafetlerim olsaKızlar kilo demişken sezeryan olan arkadaşlar göbüsler ne durumda ben doğru düzgün kilo veremedim. Kilo verenler nasıl verdi acaba?
E bebekte hangi modeli almıştın canım sitesine girip uyku tulumu yazsam bulur muyumPeluş uyku tulumu çok terletir canım. Ben oğlumda e bebeini almıştımçok güzeldi onun için her sene de yenisini aldım
İyi geliyorsa ben de alayım canım karnına sürüyorsun değil mi? Eczanelerde bulabilir miyim kremi?Canım ben tamany diye bi krem sürüyorum gazlandığı an anında etki ediyor. Bitkisel olması da büyük bir artısı zaten. O kadar güzel kimyon kokuyor ki
Canım bizim de aynı günün her saati olabiliyor. Uykuya dalamiyor ikinmaktan kiraz çekirdeği ısıtıp koyunca uykuya daliyor bir tek . Uyanınca da gazlarını yapıp rahatlıyorGerçekten sinirden oturup ağlayacam
Aslınsa gün içerisinde ve akşamları gayet iyiyiz.. Sorun yok.. Gecede iyiyiz...
Sabaha karşı 5te kurulmuş saat gibi olanlar oluyor... Sancı asla ne yapsam dinmiyor... 8-9a kdar sürüyor...
Günler geçtikçe düzeleceğine bugn level atladık
Kendini o kdar sıkıyorki nefessiz kalıyor nefesi kesiliyor sonra nefes alacam derken öksürüyor kıpkırmızı oluyor... Cinnet sebebi...
Her yolu deniyorum.. Birtek sabaha karşı atamıor sıkıor kendini o kdar sıkıoki bugn aklımızı aldıCanım bizim de aynı günün her saati olabiliyor. Uykuya dalamiyor ikinmaktan kiraz çekirdeği ısıtıp koyunca uykuya daliyor bir tek . Uyanınca da gazlarını yapıp rahatlıyor
Canım gaz masajı denedin mi ben daha önce denemiştim ama sanırım beceremedim olmuyo diye düşünmüştüm ama Instagram'da videolar denk geliyodu sürekli onların hepsini birleştirip tekrar denemeye başladım bu hafta ve mükemmel gaz çıkarmaya başladı. Sancı gelip uyanınca gaz masajini yapıyorum bütün gazını çıkarana kadar uğraşıyorum sonra öyle bir rahatliyor ki gülücükler saçıyor hatta bazen masajı yaparken rahatlayıp uyuyakaliyor. Bu hafta hiç sorun yaşamadım bu masaj sayesindeGerçekten sinirden oturup ağlayacam
Aslınsa gün içerisinde ve akşamları gayet iyiyiz.. Sorun yok.. Gecede iyiyiz...
Sabaha karşı 5te kurulmuş saat gibi olanlar oluyor... Sancı asla ne yapsam dinmiyor... 8-9a kdar sürüyor...
Günler geçtikçe düzeleceğine bugn level atladık
Kendini o kdar sıkıyorki nefessiz kalıyor nefesi kesiliyor sonra nefes alacam derken öksürüyor kıpkırmızı oluyor... Cinnet sebebi...
Gel kız beklerimYaaaa cnm benm
Olmadı ben sana gelirim
İşte tamda bu yüzdrn kilo veremiorm sanırım
Şaka şaka.. İnsan antakyalı olunca bıkıor..
Ama gelirsen hem yersn hemde cok eğleniriz
Kilo verenleri hayranlıkla okuorm
Asla hiç bir kıyafetm olmuor asla..
Denedim cnmm kuzu.. DenedimCanım gaz masajı denedin mi ben daha önce denemiştim ama sanırım beceremedim olmuyo diye düşünmüştüm ama Instagram'da videolar denk geliyodu sürekli onların hepsini birleştirip tekrar denemeye başladım bu hafta ve mükemmel gaz çıkarmaya başladı. Sancı gelip uyanınca gaz masajini yapıyorum bütün gazını çıkarana kadar uğraşıyorum sonra öyle bir rahatliyor ki gülücükler saçıyor hatta bazen masajı yaparken rahatlayıp uyuyakaliyor. Bu hafta hiç sorun yaşamadım bu masaj sayesinde
Ayyy inşallah bebeler büyüsündeGel kız beklerim
Valla çok iyi geldi gerçekten canım ya en azından dertleşebiliyorum rahat rahat her yaptığıma karışan da yok bide eşim anlasın bakalım nasıl oluyormuşCnm trendyolda acayip indirimler oluyot
Biz paket halinde aldk
İlk 50 sözcük
İlk 50 hayvan
İlk 50 meyve vs gibi
50tlye aldkk kargo bedava
Onlar için erkrn 1 yaşndan snra kullsnılıo ama olsn kalsn dedik
Takip edersen güzel indirim oluo
Oyyy gözün aydn..
İyi gelecektir ssna kuzum
Çok şükür canım en azından kafam dinlendi halimden anlayacak kimse yoktu önceden şimdi bol bol dertleşiyoruz annemleÇok sevindim canim. Boşver kirlenen kirlensin nasılsa temizlenir. Sen ailenle güzel vakit gecirip stresini at. Oglunda daha rahat olacak o zaman.
Eczanede bulabilir misin bilmiyorum canım ben almanyadan getirip burda satan tanıdıktan aldım. Nette de satıyor o tanıdığım h&s store diye satıcı adı. Bulamazsan linkini atarım. Kremi karnına sürüp yediriyorum anında etki ediyor rahatlatıyor bebişi. Ayak altına da sğrülüyormuş ama ben ona gerek duymadım hiç karnına sürünce hemn rahtlatyr.E bebekte hangi modeli almıştın canım sitesine girip uyku tulumu yazsam bulur muyum
İyi geliyorsa ben de alayım canım karnına sürüyorsun değil mi? Eczanelerde bulabilir miyim kremi?
Canım tamany kreme bi bak öneririmDenedim cnmm kuzu.. Denedim
Gaz çıkarmamızda normal şartlarda sorun yok.. Ama sabaha karşı cıkarmakta sılımto yaşıo.. Mesela uyıyor oluyor çığlıkla uyanıo kendini sıkıor.. Bşraz rahat braktığında msaj yapıoruz olmuyor
Yüz üstğ yatırıoruz olmuyor
Sırtını sıvazlıor olmuyor
Kas kastı kesilior valla anlamadm
Ayyy inşallah bebeler büyüsünde
O neyki cnm?gaz içinmiCanım tamany kreme bi bak öneririm
Geçn haftalarda öyleydik doktorumuz 3. Ayda meme reddi olur sizde erken olmuş demek ki sabret geçer dedi cidden bu hafta geçti şükürKızlar bebeginiz emzirirken ağlıyor mu sinirleniyor mu benim Bebeğim bir haftadır sinirleniyor memeyi alana kadar ağlıyor zar zor aliyor yasayan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?