- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Aynen bitkisel içerikli bir krem. Almanyada akrabam tavsiye etti o kullanmış bebeğine getşrdi ben de kullandım cidden çok fayda ediyor bebek anında rahatlıyor.O neyki cnm?gaz içinmi
Ayyy trde varmı?Aynen bitkisel içerikli bir krem. Almanyada akrabam tavsiye etti o kullanmış bebeğine getşrdi ben de kullandım cidden çok fayda ediyor bebek anında rahatlıyor.
Her emzirmede memeyi tutana kadar savaşıyoruzKızlar bebeginiz emzirirken ağlıyor mu sinirleniyor mu benim Bebeğim bir haftadır sinirleniyor memeyi alana kadar ağlıyor zar zor aliyor yasayan varmi ?
Aynen birde kavga ediyor memeyleHer emzirmede memeyi tutana kadar savaşıyoruz
Insallah öyle birşey değildir ya Birde çıkmaz emiyor korkuyorum bırakmaz insallahGeçn haftalarda öyleydik doktorumuz 3. Ayda meme reddi olur sizde erken olmuş demek ki sabret geçer dedi cidden bu hafta geçti şükür
İyyim mincoşş senden naber bakalımBal0ncuk naber ?
Var o dediğim kişi benden sonra getrip burda satmaya başladı hs_store_bebekAyyy trde varmı?
Karnınamı sürüosn
Bakim bi cnm.. Tşk ederimVar o dediğim kişi benden sonra getrip burda satmaya başladı hs_store_bebek
Kizceler gunaydn nasilsiniz dicem ama demeye korkuyom kim bnm gibi erkenci
Hello baby canım uyku tulumunun markası.E bebekte hangi modeli almıştın canım sitesine girip uyku tulumu yazsam bulur muyum
İyi geliyorsa ben de alayım canım karnına sürüyorsun değil mi? Eczanelerde bulabilir miyim kremi?
9 saat bana da biraz fazla geldi.İlk bebeğimde 4. Saatten sonra uyanmadı diye acile gitmiştim.Uyandırmaya çalıştığım halde baygın gibiydi,emmiyordu...Ama hastane önüne geldik ,ayıldıKızlar günaydın maşallah diyerek başlıyım ama bı yerden sonra insan bı sorun mu var acaba diye düşünüyor oh güzel uyudu demek yerine. Geçenlerde de söylemiştim geceleri uzun uyuyor emmek için uyanmiyor diye. Kesintisiz 6 saat uyuyordu. Ama dün gece 11de uyudu şu an saat 8 hala uyanmadı şimdi yanıma aldım emziriyim bari öyle devam etsin uykuya diye memeyi de istemedi normalde uykusunda olsa da emerdi. Uyandiricam şimdi 9 saat olmuş resmenBir sorun olabilir mi ya 2 aylık bebeğin 9 saat uyuması normal mi? Perşembe doktor kontrolünde soracağım tabi ki ama size de sormak istedim.
Bebeği uyumayanlar ne güzel işte uyuyor diye düşünebilir ama bu kadarı da fazla geliyor bana bı sorun mu var diye düşünüp duruyorum
Bnmki gece uyuyo ama birkacgundur sık uyaniyo galiba geceler uzadikca dha cabuk acikiyo ondan die dusunuyorm suan yine uyuyo kaklar birazdanGünaydın. Uykusuz bir Günaydın ama
Bn ayni sorunu dogumdan 1hfta sonra yasadim gunduzdu uyanma elini kolunu hic kipirdatmadi baygin gibiydi acele acile gittik bnm sipa dr u gördü gulmeye bsladi ilk gulucuk drda ilk gulucugunu bna verdi die cok sevmisti sarilik fln bkti bnde sarilik oldu dedim bazen tekrarliyo demsti fiziksel olarak hicbi problem yok dedi sariligida cikmamsti sukurKızlar günaydın maşallah diyerek başlıyım ama bı yerden sonra insan bı sorun mu var acaba diye düşünüyor oh güzel uyudu demek yerine. Geçenlerde de söylemiştim geceleri uzun uyuyor emmek için uyanmiyor diye. Kesintisiz 6 saat uyuyordu. Ama dün gece 11de uyudu şu an saat 8 hala uyanmadı şimdi yanıma aldım emziriyim bari öyle devam etsin uykuya diye memeyi de istemedi normalde uykusunda olsa da emerdi. Uyandiricam şimdi 9 saat olmuş resmenBir sorun olabilir mi ya 2 aylık bebeğin 9 saat uyuması normal mi? Perşembe doktor kontrolünde soracağım tabi ki ama size de sormak istedim.
Bebeği uyumayanlar ne güzel işte uyuyor diye düşünebilir ama bu kadarı da fazla geliyor bana bı sorun mu var diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?